Afspraak Inplannen

Lieve klanten,

Onze winkel is geopend op afspraak volgens de richtlijnen van het RIVM. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen vragen we je om rekening te houden met de tijd die voor de afspraak gepland staat. Denk je meer tijd nodig te hebben? Neem dan contact met ons op en dan plannen we meer tijd voor je in. Er vindt in onze winkel tegelijkertijd slechts één afspraak plaats, kom dus niet te vroeg, maar ook zeker niet te laat.

Het is mogelijk om een afspraak in te plannen voor verschillende doeleinden:
– Aszetting (15 min): Je hebt al een sieraad van Minitials en je wilt de as of het gedenkteken van een geliefde in een symbool laten plaatsen.
– Letter bijzetten aan ketting (15 min): Je hebt al een Signature ketting en je wilt een letter erbij laten plaatsen door onze goudsmid
– Online bestelling ophalen: Je hebt reeds een online bestelling geplaatst en je wilt deze liever bij ons ophalen (vergeet niet je ordernummer te vermelden).
– Reparatie van sieraad (15 min): De chain van je ketting of armband is gebroken en je wilt deze door onze goudsmid laten repareren (er zijn geen kosten aan verbonden).
– Sieraad uitzoeken (30 min): Je bent op zoek naar een sieraad en wilt onze producten bekijken en/of passen (wij kunnen de sieraden niet bij je om doen, je mag een extra persoon meenemen die je hierbij kan helpen).
– Sieraad uitzoeken + aszetting (3o min): Je hebt nog geen sieraad van Minitials, je wilt deze uitzoeken en je wilt meteen de as of het gedenkteken van jouw geliefde in een symbool laten plaatsen.
Koordjes knopen (1o min): Je wilt de koordjes van je armband vervangen. Dat kan op woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en zaterdag de hele dag. Let op: De koordjes kosten €2,- per stuk. De koordjes zijn ook te bestellen via de webshop via deze link.
Gaatjes schieten (15 min): Je wilt een (extra) gaatje laten schieten. De kosten inclusief knopje (14 k geel, wit of rosé goud) zijn per stuk €49 en per paar €79.

Wij vragen je om de volgende maatregelen in acht te nemen:
– Een afspraak is mogelijk met maximaal 2 volwassenen personen (kinderen tot 12 jaar uitgezonderd)
– Wij serveren in verband met de veiligheid geen koffie of thee
– Wij kunnen de sieraden niet bij je omdoen in verband met de verplichte 1,5 meter afstand
– Wij vragen je vriendelijk om met verkoudheidsklachten je afspraak te annuleren, neem hierin je verantwoordelijkheid
– Bij binnenkomst vragen we je om je handen te ontsmetten

LET OP: op de volgende dagen is er geen goudsmid aanwezig, je kunt wel een sieraad bestellen maar deze niet meteen meenemen:
– Maandag vanaf 14.00 u
Woensdag vanaf 12.00 u

Wij ontvangen je graag! Maak een afspraak via onderstaande kalender en dan zien we je snel.

Stay Safe!

Liefs,
Team Minitials

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

WINKEL AFSPRAKEN

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Wij nemen hier graag de tijd voor en handhaven hierbij alle benodigde veiligheidsmaatregelen, daarom werken we nog steeds op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen