Afspraak Inplannen

Lieve klanten,

In verband met de lockdown is onze winkel voorlopig helaas gesloten voor fysieke afspraken. Omdat onze sieraden belangrijke momenten vertegenwoordigen, vinden we het nog steeds belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven om een sieraad uit te zoeken. Lees meer over onze mogelijkheden en plan eenvoudig een afspraak in via onderstaande afspraakplanner.

– (Video)bellen – op afstand (30 min)
Wij helpen je op afstand zo goed mogelijk met het uitzoeken van een sieraad. We geven je advies en begeleiden je om het sieraad via onze webshop te kunnen bestellen. Uiteraard kun je het sieraad ook later in onze winkel ophalen (maak hiervoor een nieuwe afspraak).

– Bestelling ophalen (10 min)
Heb je een bestelling online via onze webshop geplaatst of telefonisch en wilt je graag bij ons in de winkel je bestelling komen ophalen? Dat is mogelijk! Kijk voor inspiratie op onze Instgram pagina, webshop of neem contact op met onze winkel via: 0634524725. Je kunt dus ook eerst een (video)belafspraak inplannen met een van onze collega’s!

– Reparatie bij het Minitials (15 min)
Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is dat jij jouw sieraad met veel plezier wilt dragen, daarom kun je ook nog steeds terecht voor een reparatie.

– Letter bijzetten aan ketting (15 min)
Heb je al een Signature ketting van Minitials en wil je een letter bijvoegen? Ook hiervoor kun je nog steeds een afspraak inplannen.

Ons team staat voor je klaar! Maak een afspraak via onderstaande planner en dan zien we je snel.

Liefs,
Team Minitials

LET OP! Zaterdag 27 februari is er geen goudsmid aanwezig.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen