Afspraak Inplannen

Lieve klanten,

Wij adviseren je om een afspraak in te plannen. Omdat onze sieraden dierbare momenten vertegenwoordigen, vinden we het belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven.

Je bent ook welkom zonder afspraak en dan zullen we onze uiterste best doen om je te helpen. Klanten met een afspraak krijgen echter voorrang.

Je mag met 2 personen naar een afspraak komen. Lees meer over onze mogelijkheden en plan eenvoudig een afspraak in via onderstaande afspraakplanner.

– Sieraad uitzoeken (30 min)
Ben je op zoek naar een sieraad en wil je deze graag passen en in het echt bekijken? Kies dan voor deze optie, wij helpen je graag!

– Reparatie bij het Minitials (15 min)
Wij begrijpen als geen ander dat het belangrijk is dat jij jouw sieraad met veel plezier wilt dragen, daarom kun je nog steeds terecht voor een reparatie.

– Letter bijzetten aan ketting (15 min)
Heb je al een Signature ketting van Minitials en wil je een letter bijvoegen? Ook hiervoor kun je nog steeds een afspraak inplannen.

– Bestelling ophalen (10 min)
Als je via onze webshop een bestelling hebt geplaatst en deze graag in onze winkel op wilt komen halen dan vragen we je om ook hiervoor een afspraak te maken. Kijk voor inspiratie op onze Instagram pagina, webshop of neem contact op met onze winkel via: 0634524725.

– Sieraad uitzoeken + aszetting (45 min)
Een herdenkingssieraad is heel waardevol en een aszetting is een bijzonder moment. Je bent welkom in onze winkel om rustig een sieraad uit te zoeken. Kies je bijvoorbeeld voor een Signature symbool en hebben wij deze op voorraad? Dan kan de aszetting meteen plaatsvinden.

– Aszetting (15 min)
Als je al een sieraad van Minitials hebt (of we deze voor je besteld hebben) en we alleen de as voor je in het sieraad mogen zetten, kies dan voor dit afspraaktype. We nemen graag de tijd voor je.

– Koordjes knopen (10 min)
Omdat je een satijnen armband dag en nacht draagt, adviseren we om de deze één keer in de 3 a 4 maanden te vervangen. We hebben een uitgebreide knoopbeschrijving, maar mocht je daar niet uitkomen dan helpen we je graag met knopen. Je ontvangt bij je aankoop een aantal losse satijnen armbanden die je mee kunt nemen. Als je een nieuwe satijnen armband wilt aanschaffen kost dit €2,-.

– Gaatjes schieten (15 min)
Bij ons kun je veilig gaatjes laten schieten (piercen) in je oren. Wij hebben hiervoor een vergunning van GGD Brabant-Zuidoost.

Heb je vragen? Mail of bel ons, of stuur eenvoudig een Whatsapp bericht!
0634524725 / info@minitials.nl.

Wij staan voor je klaar!

Liefs,
Team Minitials

Winkel & Back Office gesloten:
Dinsdag 5 oktober de hele dag
Woensdag 6 oktober tot 12.00 uur

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Wij blijven geopend op afspraak om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen