Celebrate life – Laura

Laura draagt haar zus Marlous elke dag bij zich met een gouden Minitials Memory Lane armband en vertelt over de onbreekbare band tussen de zussen.

“Dat een zussenband sterk is wist ik al. Maar toen mijn zus Marlous vorig jaar op 42-jarige leeftijd hoorde dat ze nog maar heel even te leven had, werd onze band intenser dan ooit. In deze laatste weken samen voerden we de mooiste gesprekken. Ondanks onze verschillen, zagen we op het laatst alleen nog maar onze overeenkomsten. Hoe we liefhadden, hoe we onze moederrol vervulden, hoe we het ondernemerschap invulling gaven, hoe we onze eigen koers wilden varen en hoe we met tegenslagen omgingen.

Slechts 10 weken later namen wij afscheid van elkaar. Een bijzonder moment hierbij was dat zij mijn Minitials Memory Lane armband omdeed. Met aan de voorzijde haar vingerafdruk en op de achterzijde haar handgeschreven levensmotto ‘celebrate life’ erin gegraveerd.

Ze gaf een kus op het armbandje. En nu, zo zonder haar, krijgt het sieraad met de dag meer waarde. Het helpt mij om op moeilijke momenten bewust over haar vingerafdruk te wrijven. Alsof ze mij hiermee kracht, inzicht en vertrouwen geeft. Ik heb onlangs, precies een jaar na haar overlijden, het bandje vervangen door een nieuw roze touwtje. Ik maak er een traditie van. Elk jaar zal ik het bandje verwisselen, zodat het weer straalt. Net zoals zij altijd deed.” – Laura

In een Minitials Memory lane armband kun je bijvoorbeeld een vingerafdruk, coördinaten, een hartslag of een (hand)geschreven tekst laten graveren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen