Dieren assieraden

Huisdieren nemen een speciale plek in ons hart. Deze dieren zijn er elke dag voor ons als steun en toeverlaat en zijn onderdeel van een gezin. Het verlies van een (huis)dier is een erg emotioneel moment. Om huisdieren te herdenken hebben we speciale asbedels ontworpen in de vorm van een (honden)poot of hoefijzer zodat jij de mooie momenten met je huisdier voor altijd kunt herinneren. Met de dieren assieraden van Minitials blijft jouw voor altijd dicht bij je. 
Alle assieraden van Minitials zijn handgemaakt van de beste kwaliteit materialen, zoals 18 karaat massief goud en F-VS diamanten. Vanzelfsprekend zijn onze sieraden voorzien van een goudkeurstempel van Waarborg Holland.

Aszetting

De Minitials Signature symbolen van een (honden)poot of hoefijzer hebben een askamer aan de achterkant waarin je een stukje herinnering van je liefste (huis)dier kunt bewaren. Voor een aszetting kun je op afspraak langskomen in onze Flagship store in Eindhoven. Omdat dit een bijzonder moment is nemen we hier graag de tijd voor. Plan een afspraak in via onze website of neem contact met ons op als je een vraag hebt. 

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Wij werken op afspraak

Wij willen graag voor iedereen de tijd nemen en adviseren om een afspraak te maken via de: afspraak planner