Familie

Familie is het belangrijkste in deze wereld, verbonden door bloed of door keuze – de band is oneindig sterk.

Met een 18 karaat gouden sieraad draag je je gezin altijd dicht bij je. Als moeder een Signature ketting met de letters van je kinderen, als vader een Memory lane armband met de handgeschreven naam van een zoon of dochter.

Vereeuwig de band met een opa of oma in de vorm van een vingerafdruk. Het is mogelijk om als ouders dezelfde armband als je kind te dragen, we knopen de satijnen armband precies op maat.

Het team van Minitials wil altijd meedenken bij speciale aanvragen, wil je een cadeau om meerdere generaties te symboliseren of ben je op zoek naar een 18 karaat gouden sieraad met een levensboom of familiewapen? Wij staan voor je klaar.

Je kunt bij Minitials online bestellen of langskomen voor een persoonlijke afspraak in de Flagship store in Eindhoven. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen zoals 18 karaat massief goud en diamanten (F-VS) zodat jij je sieraden nooit meer af hoeft te doen en je geliefden altijd dicht bij je hart kunt dragen.

Scroll naar beneden voor alle inspiratie.

Minitials Grote Olijftak Bedel

519,00

Minitials Drie Signature Ketting

499,00

Minitials Één Benji Satijn Armband

169,00

Minitials Ronde Twee Signature Armband

609,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen