Liefde

Prille liefde of een jubileum van 25 jaar, het is fantastisch om de liefde te vieren. Verras je vriendin met een ketting of armband met jouw initiaal of sterrenbeeld. Ook voor mannen hebben we stoere armbanden, die zij perfect bij een horloge kunnen dragen.

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen zoals 18 karaat massief goud en diamanten (F-VS) zodat jij je sieraden nooit meer af hoeft te doen en je geliefden altijd dicht bij je hart kunt dragen.

Je kunt alle producten online bestellen. Heb je vragen over onze collectie? In verband met de lockdown is onze winkel in Eindhoven t/m 9 februari gesloten voor fysieke afspraken, maar wij staan altijd klaar voor persoonlijk contact. Wij zijn op elk moment bereikbaar voor (video)belafspraken. Onze winkel is nog wel geopend om een bestelling op te halen of een sieraad te repareren.

Scroll naar beneden voor inspiratie.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

In verband met de lockdown is onze winkel gesloten voor fysieke afspraken. Je kunt wel een afspraak inplannen om met ons te (video)bellen. Onze winkel is wel geopend voor reparaties.

Afspraak inplannen