Magisch Moederschap

We verzorgen en koesteren onze kinderen met intense liefde. We zien hun ware en diepste wezen. Samen verbonden door het lot, onze verbintenis is eindeloos. Onze harten zijn vergroot en gevuld met eeuwige liefde…

Magisch Moederschap. Delicaat, zachtaardig en soms wild en alles daartussenin. Elke moeder is uniek en aangepast aan haar situatie. Beschermend, onderwijzend, uitdagend, zichzelf wegcijferend, boven alles liefhebbend. Ze zijn de perfect imperfectie.

Moeders willen hun kinderen bij zich dragen, dichtbij hun hart. Leg de liefde van je moeder vast in een Minitials sieraad van 18 karaat massief goud.

Zeg dankjewel
Deze moederdag hebben wij een extra verrassing voor alle moeders. Bij het plaatsen van een bestelling* in Nederland van 14 april t/m 8 mei 12.00 u bezorgen wij jouw cadeau persoonlijk aan huis inclusief een prachtige bos rode rozen. Afhankelijk van je locatie wordt je bestelling, inclusief de rozen persoonlijk afgeleverd op 7, 8 of 9 mei.
*Wil je niet deelnemen aan onze moederdagactie of wil je je pakket voor 7 mei via pakketpost ontvangen? Geef dit dan aan bij het bestellen van je product. We hebben een keuzemenu toegevoegd in elk product waar deze actie voor geldt.

Voor Entangle, Unity, Circe of Love, Exagoni, Flag, Signet, Tokens of Love en Extra Laser Gravure is het niet meer mogelijk om deze voor moederdag te ontvangen.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

In verband met de lockdown is onze winkel gesloten voor fysieke afspraken. Je kunt wel een afspraak inplannen om met ons te (video)bellen. Onze winkel is wel geopend voor reparaties.

Afspraak inplannen