Making Memories

Deze kerst maken we herinneringen met ons gezin. Omdat we deze kerstperiode van een gouden randje willen voorzien, willen Marloes en Marshia hun kersttraditie graag met jullie delen. In het begin van hun vriendschap vertelde Marloes vol warmte over haar herinnering aan Kerstmis in haar ouderlijk huis: “Mijn zus en ik kregen elke kerstmis een mini kerstboom met verlichting op onze slaapkamertjes. Op deze manier verspreidde de kerstwarmte zich door het hele huis en naar bed gaan was ineens een stuk minder vervelend met zo’n gezellige eigen boom.”

Geïnspireerd door deze liefdevolle omarming van kerst besloten Marshia en Marloes deze traditie samen voort te zetten met hun eigen kindjes. Marshia: “De verwondering op hun snoetjes als de kerstverlichting aangaat is al vele jaren onbetaalbaar”. In dit bijzondere jaar, draaien de feestdagen om familie en het samenzijn met de personen die je het meeste liefhebt in deze wereld.

Personal shopping
Om iedereen de kans te geven om persoonlijk een sieraad uit te zoeken hebben wij onze openingstijden verruimd. Wij werken nog steeds op afspraak om elke klant van alle aandacht te voorzien. Wacht niet te lang en maak eenvoudig een afspraak via onze afspraakplanner.

Persoonlijke bezorging
Wij vinden het belangrijk dat jij jouw bestelling op tijd voor de feestdagen ontvangt. Bestellingen t/m 17 december versturen wij met PostNL, bestellingen van 18 december t/m 23 december 09.00 u bezorgen wij persoonlijk aan de deur van 21 t/m 24 december in samenwerking met Driessen Autogroep. Houd de bestelmomenten van de verschillende collecties goed in de gaten.

Bestel uiterlijk:
Maandag 14 december 12.00 u: Æon & Token of Love Vertical Diamonds
Vrijdag 18 december 12.00 u: Circle of Love, Entangle, Exagoni, Flag, Oblique, Signet, Tokens of Love (Vertical Edge, Extra love & Sterrenbeeld), Unity & Lasergraveringen (vingerafdrukken)
Dinsdag 23 december 09.00 u: Benji, Charmed, Hoops, Key to my heart, Signature, Sparkle Snake & Tokens of Love (m.u.v. Vertical Edge, Extra love & Sterrenbeeld).

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

WINKEL AFSPRAKEN

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Wij nemen hier graag de tijd voor en handhaven hierbij alle benodigde veiligheidsmaatregelen, daarom werken we nog steeds op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen