Liefdevolle Herinnering

Herdenking betekent iets anders voor iedereen. Het belangrijkste van een gedenkteken is de herinnering levend houden van onze geliefden. Leg het leven en speciale momenten voor altijd vast in 18 karaat gouden sieraad van Minitials.

Om jouw geliefde te herinneren maar vooral altijd dichtbij je te dragen heeft Minitials verschillende typen sieraden ontworpen. Plaats een vingerafdruk op een bar ketting of armband of as in de achterkant van een symbool.

Gravering

Een gravering van een (handgeschreven) tekst, initiaal, symbool of hartslag zijn inbegrepen in onze service. Voor de lasergravure van een vingerafdruk vragen wij een meerprijs, je kunt deze gravure bestellen in Flagship store in Eindhoven of via de webshop.

Vingerafdrukken

Een vingerafdruk is uniek en is 1 van de weinige aspecten in onze fysiologie die onveranderd blijven gedurende ons hele leven. Onze sieraden met vingerafdrukken zijn gemaakt om levenslang mee te gaan. De gravering van een vingerprint wordt diep in het goud gezet en wij garanderen dat deze nooit verslijten. Een lasergravure is een perfect gedenkteken om een geliefde altijd bij je te dragen.

Aszetting

De symbolen van onze Signature collectie hebben een kamer aan de achterzijde. Deze kamer kan worden gevuld met as of andere gedenktekens die hierin passen (haar, zand van een speciale locatie). Omdat dit een speciaal moment is, verrichten we een aszetting alleen op afspraak in onze Flagship Store in Eindhoven. Plan een afspraak in via onze website, of neem contact op als je een vraag hebt of op zoek bent naar meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Poem

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×