Liefdevolle Herdenking

Herdenking betekent iets anders voor iedereen. Het belangrijkste van een gedenkteken is de herinnering levend houden van onze geliefden. Leg het leven en speciale momenten voor altijd vast in een 18 karaat gouden gedenksieraad van Minitials.

Om jouw geliefde te herinneren maar vooral altijd dichtbij je te dragen heeft Minitials verschillende typen gedenksieraden ontworpen. Plaats een vingerafdruk op een bar ketting of armband of as in de achterkant van een symbool.

Gravering

Een gravering van een (handgeschreven) tekst, initiaal, symbool of hartslag zijn inbegrepen in onze service. Voor de lasergravure van een vingerafdruk vragen wij een meerprijs, je kunt deze gravure bestellen in Flagship store in Eindhoven of via de webshop.

Vingerafdrukken

Een vingerafdruk is uniek en is 1 van de weinige aspecten in onze fysiologie die onveranderd blijven gedurende ons hele leven. Onze gedenksieraden met vingerafdrukken zijn gemaakt om levenslang mee te gaan. De gravering van een vingerprint wordt diep in het goud gezet en wij garanderen dat deze nooit verslijten. Een lasergravure is een perfect gedenkteken om een geliefde altijd bij je te dragen.

Aszetting

De symbolen van onze Signature collectie hebben een kamer aan de achterzijde. Deze kamer kan worden gevuld met as of andere gedenktekens die hierin passen (haar, zand van een speciale locatie). Omdat dit een speciaal moment is, verrichten we een aszetting alleen op afspraak in onze Flagship Store in Eindhoven. Plan een afspraak in via onze website, of neem contact op als je een vraag hebt of op zoek bent naar meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Minitials Twee Signature Ketting

399,00

Minitials Memory Lane Armband

399,00

Minitials Één Signature Vingerafdruk Ketting

388,00

Minitials Sparkle Snake Ketting

549,00

Minitials One Of A Kind Bedel

519,00

Minitials Één Signature Ketting

299,00

Minitials Ovale Één Signature Satijn Armband

309,00

Minitials Exagoni Ketting

449,00

Minitials Sparkle Snake Armband

499,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen