Ter herinnering

Herdenking betekent voor iedereen iets anders. Het belangrijkste van een gedenkteken is de herinnering levend houden van onze geliefden. Leg het leven en speciale momenten voor altijd vast in 18 karaat massief gouden sieraad van Minitials.

Aszetting
De symbolen van onze Signature collectie hebben een kamer aan de achterzijde. Deze kamer kan worden gevuld met as of andere gedenktekens die hierin passen (haar, zand van een speciale locatie). Omdat dit een speciaal moment is, verrichten we een aszetting alleen op afspraak in onze Flagship Store in Eindhoven. Neem contact op met team Minitials als je op zoek bent naar meer informatie of een afspraak wilt maken.

Vingerafdrukken
Een vingerafdruk is uniek en is 1 van de weinige aspecten in onze fysiologie die onveranderd blijven gedurende ons hele leven. Onze sieraden met vingerafdrukken zijn gemaakt om levenslang mee te gaan. De gravure zijn diep in het goud gezet en wij garanderen dat deze nooit verslijten. Een lasergravure is een perfect gedenkteken om een geliefde altijd bij je te dragen.

Poem

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×