Liefdevolle Herdenking

Herdenking betekent iets anders voor iedereen. Het belangrijkste van een gedenksieraad is de herinnering levend te houden van onze geliefden. Als nabestaande draag jij je dierbare altijd dicht bij je hart met een 18 karaat gouden gedenksieraad van Minitials. Leg het leven en speciale momenten voor altijd vast in een prachtige tastbare herinnering.
Om jouw geliefde te herdenken en voor altijd dicht bij je te dragen heeft Minitials verschillende typen gedenksieraden ontworpen. Ieder sieraad met een (handgeschreven) gravering, vingerafdruk en/of aszetting belichaamt een uniek verhaal of herinnering en kunnen jou helpen om het verlies een plekje te kunnen geven.
Onze sieraden zijn handgemaakt in Nederland van de beste kwaliteit materialen, zoals 18 karaat massief goud en F-VS diamanten, zodat jij je sieraad levenslang bij je kunt dragen op een prachtige en persoonlijke manier.

Minitials Twee Signature Ketting

399,00

Assieraden

Door middel van onze assieraden draag jij jouw dierbare altijd dicht bij je. De symbolen van onze Signature collectie hebben een kamer aan de achterzijde. Deze kamer kan worden gevuld met as of andere gedenktekens die hierin passen. Omdat dit een speciaal moment is, verrichten we een aszetting alleen op afspraak in onze Flagship Store in Eindhoven. Plan een afspraak in via onze website, of neem contact op als je een vraag hebt of op zoek bent naar meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Minitials Één Signature Ketting

299,00

Minitials Ovale Één Signature Satijn Armband

309,00

Minitials Één Signature Armband

349,00

Gedenksieraden met gravering

Graveer de prachtigste herinneringen, zoals een handgeschreven tekst, een tekening, hartslag of betekenisvolle symbolen of initialen in een 18 karaat gouden gedenksieraad en draag deze herinnering voor altijd dicht bij je hart. Deze graveringen zijn kosteloos inbegrepen in onze service. 

Minitials Sparkle Snake Armband

499,00

Minitials Sparkle Snake Armband

499,00

Minitials Memory Lane Armband

399,00

Minitials Middel Olijftak Ketting

519,00

Gedenksieraden met vingerafdrukken

Een vingerafdruk is uniek en is 1 van de weinige aspecten in onze fysiologie die onveranderd blijven gedurende ons hele leven. Onze gedenksieraden met vingerafdrukken zijn gemaakt om levenslang mee te gaan. De gravering van een vingerprint wordt diep in het goud gezet en wij garanderen dat deze nooit verslijten. Een lasergravure is een perfect gedenkteken om een geliefde altijd bij je te dragen. Je kunt deze gravure bestellen in onze Flagship store in Eindhoven of via de webshop.

Minitials One Of A Kind Bedel

519,00

Minitials Één Signature Vingerafdruk Ketting

388,00

Minitials Middel Disc Satijn Armband

329,00

Minitials Kleine Olijftak Ketting

379,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen