Moederschap

We verzorgen en koesteren onze kinderen met intense liefde. We zien hun ware ik. Verbonden door het lot is onze verbintenis eindeloos. Onze moederharten zijn vergroot en gevuld met eeuwige liefde… Moederschap: het is delicaat, zachtaardig, wild en alles daartussenin. Als moeder sta je altijd op scherp. We zijn beschermend, onderwijzend, uitdagend, onszelf wegcijferend, maar boven alles liefhebbend. Kortom; echt “a piece of cake” 😉

Moederschap zit in het hart van Minitials. Sinds de geboorte van onze kinderen hebben wij het verlangen om onze kinderen altijd dicht bij ons hart te dragen. Onze kinderen zijn de grootste inspiratiebron voor ons prachtige merk. Elke dag proberen we (nieuwe) moeders te inspireren met subtiele en stijlvolle sieraden met de initialen van hun kinderen. Verras jouw moeder met een persoonlijk sieraad in 18 karaat goud.

Personal shopping
Om iedereen de kans te geven om persoonlijk een sieraad uit te zoeken hebben wij onze openingstijden verruimd. Wij werken nog steeds op afspraak om elke klant van alle aandacht te voorzien. Wacht niet te lang en maak eenvoudig een afspraak via onze afspraakplanner.

Minitials Één Signature Ketting

299,00

Minitials Twee Signature Ketting

399,00

Minitials Drie Signature Ketting

499,00

Minitials Twee Unchained Satijn Armband

199,00

Minitials Één Signature Armband

349,00

Minitials Ovale Één Signature Satijn Armband

309,00

Minitials Ronde Twee Signature Satijn Armband

409,00

Minitials Vier Unity Satijn Armband

619,00

Minitials Sparkle Snake Ketting

549,00

Minitials Één Benji Satijn Armband

169,00

Minitials Kleine Disc Satijn Armband

199,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen