Geboorte

Familie is al 10 jaar het hart van Minitials. Marshia en Marloes hebben Minitials in 2011 opgericht om hun kinderen altijd dicht bij hun hart te dragen. De Signature collectie vertegenwoordigt je geliefden op een stijlvolle en subtiele manier. Elke dag verwelkomen we nieuwe ouders in onze Flagship store in Eindhoven. Het wonder van nieuw leven lijkt daardoor heel gewoon, maar we houden van alle verhalen die we elke dag mogen horen.

Na een zwangerschap van 9 maanden mag je eindelijk je baby vasthouden en wil je niets liever dan hem of haar voor altijd dicht bij je hart dragen. Een prachtige manier om dit te doen is met een Minitials Signature ketting. Gemaakt van 18 karaat massief goud en daarom hoef je je ketting nooit af te doen.

Ben jij trots op je vrouw en wil je haar verrassen met een blijvend cadeau om de geboorte van jullie zoon of dochter te vieren?

Je kunt bij Minitials online bestellen of langskomen voor een persoonlijke afspraak in de Flagship store in Eindhoven. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen zoals 18 karaat massief goud en diamanten (F-VS) zodat jij je sieraden nooit meer af hoeft te doen en je geliefden altijd dicht bij je hart kunt dragen.

Wist je dat onze goudsmid later altijd een extra letter toe kan voegen?

Scroll naar beneden voor alle inspiratie.

Minitials Één Signature Ketting

299,00

Minitials Één Key To My Heart Ketting

359,00

Minitials Één Signature Één Diamant Ketting

589,00

Minitials Één Oblique Ketting

329,00

Minitials Memory Lane Armband

399,00

Minitials Één Signature Armband

349,00

Minitials Sparkle Snake Armband

499,00

Minitials Één Benji Satijn Armband

169,00

Minitials Vier Unity Leren Armband

869,00

Minitials Sparkle Snake Ketting

549,00

Minitials Kleine Olijftak Ketting

379,00

Minitials ÆON Ketting

1.549,00

Minitials Grote Olijftak Bedel

519,00

Minitials Exagoni Ring

479,00

Minitials Entangle Ring

499,00

Minitials ÆON Ring

1.459,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen