Geboorte

Familie is al meer dan 8 jaar het hart van Minitials. Marshia en Marloes hebben Minitials in 2011 opgericht om hun kinderen altijd dicht bij hun hart te dragen. De Signature collectie vertegenwoordigt je geliefden op een stijlvolle en subtiele manier. Elke dag verwelkomen we nieuwe ouders in onze Flagship store in Eindhoven. Het wonder van nieuw leven lijkt daardoor heel gewoon, maar we houden van alle verhalen die we elke dag mogen horen.

Na een zwangerschap van 9 maanden mag je eindelijk je baby vasthouden en wil je niets liever dan hem of haar voor altijd dicht bij je hart dragen. Een prachtige manier om dit te doen is met een Minitials Signature ketting. Gemaakt van 18 karaat massief goud en daarom hoef je je ketting nooit af te doen.

Ben jij trots op je vrouw en wil je haar verrassen met een blijvend cadeau om de geboorte van jullie zoon of dochter te vieren?

Je kunt bij Minitials online bestellen of langskomen voor een persoonlijke afspraak in de Flagship store in Eindhoven. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen zoals 18 karaat massief goud en diamanten (F-VS) zodat jij je sieraden nooit meer af hoeft te doen en je geliefden altijd dicht bij je hart kunt dragen.

Wist je dat onze goudsmid later altijd een extra letter toe kan voegen?

Scroll naar beneden voor alle inspiratie.

Poem

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×