Vaderdag

De liefde van een vader voor zijn kinderen is met geen woorden te beschrijven.

Jij bent degene die ons leert onszelf te waarderen. Een leidend licht dat ons de weg wijst. Jouw hart is mijn schuilplaats en jouw armen zijn mijn thuis.

Je tilt me op met je sterke blote handen. Vol vindingrijkheid laat je me zien hoe ik mezelf moet zijn. Streng doch rechtvaardig, leer je ons hoe we moeten zorgen. Met elkaar verbonden door het lot is jouw inzet eindeloos en onze band is onbreekbaar door onze eeuwige liefde…

Voor alle vindingrijke vaders; speels, toegewijd, ingenieus en soms wild. Elke vader is uniek en aangepast aan zijn situatie. Een baken, vol durf en uitdaging, moedig en beschermend boven alles. Zij zijn onze fantastische vaders.

Deze vaders hebben de moed om te laten zien dat ze lief hebben. Geef hen een cadeau om nooit te vergeten en leg hun geliefden vast in een gepersonaliseerd Minitials sieraad van 18k massief goud.

Deze Vaderdag hebben we een extra verrassing voor alle vaders. Wanneer je van 31 mei t/m 18 juni 09.00 uur een sieraad* bestelt, ontvang je een doosje Houben worstenbroodjes bij je bestelling**.

*Houd de levertijd van de verschillende collecties goed in de gaten. Bestel de Benji Blocks, Benji XL, Memory Lane en Unity armbanden uiterlijk dinsdag 15 juni voor 15.00 uur en wij verzenden je cadeau op tijd voor Vaderdag. De normale Benji beads zijn online en bij je dealer te bestellen tot vrijdag 18 juni 09.00 uur en t/m zaterdag 19 juni 17.00 uur direct op te halen in onze winkel in Eindhoven. Vingerafdrukken zijn te bestellen t/m donderdag 10 juni. Cadeaukaarten, toevoegingen en reparatieformulieren zijn uitgezonderd van deze actie.
**De worstenbroodjes worden automatisch toegevoegd aan elke bestelling vanaf 31 mei online, in de winkel of bij je lokale dealer. Een doosje bevat 10 mini worstenbroodjes (een mix van traditioneel en vegetarisch). De vegetarische worstenbroodjes hebben zaadjes op de bovenkant. 

Minitials Één Benji Blocks Satijn Armband

319,00

Minitials Één Benji XL Satijn Armband

249,00

Minitials Één Benji Satijn Armband

169,00

Minitials Memory Lane Leren Armband

999,00

Minitials Twee Unity Satijn Armband

419,00

Minitials Twee Benji Satijn Armband

329,00

Minitials Één Unity Satijn Armband

319,00

Minitials Twee Benji Blocks Satijn Armband

629,00

Minitials Lucky Bedel

359,00

Minitials Mesh Ketting

379,00

Minitials Ronde Twee Signature Satijn Armband

409,00

Minitials Drie Benji Satijn Armband

489,00

Minitials Memory Lane Armband

399,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Update 14 januari

Omdat onze sieraden belangrijke momenten vertegenwoordigen, vinden we het nog steeds belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven om een sieraad uit te zoeken. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven ondanks de versoepelingen. Wij willen graag lange wachtrijen voorkomen en helpen daarom graag iedereen op afspraak.Plan eenvoudig een afspraak in via de afspraak planner.