Valentijnsdag

Compassie is de basis van een gezonde en sterke relatie. Relaties horen bij de meest gelukkige en waardevolle aspecten van ons leven, maar kunnen ons ook uitdagen. De sleutel om dit te overkomen is emotionele intelligentie en een fundamenteel onderdeel hiervan is compassie. Ook jij kunt meer compassie terugbrengen in je relatie: Schenk aandacht, luister aandachtig, toon genegenheid, wees vriendelijk, toon waardering, koester je vriendschap en relatie, accepteer en creëer een veilige omgeving voor je partner om zichzelf te kunnen zijn.

Toon deze valentijnsdag waardering voor jouw partner en geef een sieraard van Minitials cadeau. Wie ga jij verrassen op 14 februari?

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

WINKEL AFSPRAKEN

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Wij nemen hier graag de tijd voor en handhaven hierbij alle benodigde veiligheidsmaatregelen, daarom werken we nog steeds op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen