Bruiloft

Het huwelijk is een eeuwige verbintenis tussen twee personen. Trouwen met jouw geliefde om samen met familie en vrienden de liefde te vieren. Als bruid ben jij het stralende middelpunt van deze dag, jouw sieraden maken jouw prachtige verschijning compleet. Draag je sieraden ook na je trouwdag altijd bij je en geef ze door aan jouw kinderen.

Wil je jouw getuige of ceremoniemeester bedanken met een sieraad voor hun bijdrage op jullie speciale dag? Wil je jouw toekomstige vrouw verrassen met een persoonlijk cadeau?

Je kunt bij Minitials online bestellen of langskomen voor een persoonlijke afspraak in de Flagship store in Eindhoven. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen zoals 18 karaat massief goud en diamanten (F-VS) zodat jij je sieraden nooit meer af hoeft te doen en je geliefden altijd dicht bij je hart kunt dragen.

Scroll naar beneden voor alle inspiratie.

Minitials ÆON Alliance Ring

1.499,00

Minitials Één Diamant Ketting

489,00

Minitials Één Signature Ketting

299,00

Minitials Één Key To My Heart Diamant Ketting

459,00

Minitials Twee Benji Satijn Armband

329,00

Minitials Één Diamant Armband

539,00

Minitials ÆON Ring Nesting Set

4.499,00

Minitials ÆON Diamanten Oorbel

599,00

Minitials Memory Lane Armband

399,00

Minitials Kleine Disc Satijn Armband

199,00

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen