Een lieveheersbeestje betekent geluk – Jennifer

In februari 2020 kwam Jennifer binnen in de Minitials Flagship store. Ze wilde graag haar Signature ketting met een lieveheersbeestje laten vullen met de as van haar recent overleden vader. In deze afspraak vertelde Jennifer dat ze de ketting van Minitials al een tijdje heeft maar nog niet heeft gedragen. Ze wachtte op het moment dat ze deze met as kon laten vullen.

Wij vroegen aan haar waarom ze voor een lieveheersbeestje had gekozen, ze vertelde: “Mijn vader is langdurig ziek geweest, maar telkens als er een spannend moment was (een operatie, of een uitslag), zag ik een lieveheersbeestje en wist ik dat alles goed zou komen. Op een dag was er een operatie en had ik nog geen lieveheersbeestje gezien. Mijn geloof in het geluk was in het lieveheersbeestje was zó sterk dat ik niet wist of dit goed zou komen. Later die dag zag ik er twee bij elkaar zitten, en bleek ook dat beide lieveheersbeestjes mijn vader geluk hebben gebracht op twee verschillende momenten.”

Wij hopen dat het lieveheersbeestje Jennifer en haar familie, ondanks dit grote verlies, in de toekomst ook nog heel veel geluk mag brengen. ♡

Wat is jouw geluksbrenger?

Wij maakten met Jennifer een persoonlijke afspraak, waarin de as in de achterkant van het lieveheersbeestje werd gezet. De meeste symbolen van de Signature collectie hebben een askamer. Aszetting doen wij enkel op afspraak in onze Flagship store in Eindhoven. Omdat dit een bijzonder moment is willen we hier graag de tijd voor nemen. Ook sieraden die gevuld zijn met as kun je dag en nacht dragen. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen