We are hiring!!

Over ons
Minitials is een toonaangevend jong Nederlands sieraden merk. Sinds kort hebben wij een concept store geopend in hartje Eindhoven, van waar uit we onze eigen collectie produceren, verkopen en verzenden. Wij werken enkel met 18 krt geel, wit en rosé goud. We ervaren een zeer sterke groei en zijn daarom op zoek naar versterking. We zoeken naar een extra goudsmid welke gaat opereren binnen een team van jonge vrouwen, waaronder een administratief team en een fulltime en parttime goudsmid. Wij zoeken een extra fulltime kracht die ook zeker vast op de zaterdag kan en wil werken.

De werkzaamheden.
Als goudsmid werk je in de concept store in het atelier, je werkt samen met een andere goudsmid, je werkt orders af, repareert de juwelen, werkt voor in de voorraad op peil te houden en helpt met inpakken van de orders indien nodig. Tevens worden er regelmatig nieuwe collecties ontwikkeld, een creatief oog en meedenkend vermogen zijn hierbij een must!

Wat wordt er van je verwacht?
Je hebt ervaring met goud smederij die je toepast om sieraden te maken op bestelling van de klant. Daarnaast repareer je ook sieraden van Minitials die klanten bij je brengen, verder zorg je ervoor dat je atelier er goed uitziet en adviseer je klanten deskundig in evt kleur en lengte van het sieraard.

* Heeft een afgeronde opleiding van de vakschool
* Werkt secuur
* Is bereid om ook op zaterdag te werken
* Is flexibel ingesteld en heeft geen negen tot vijf mentaliteit
* Is communicatief en sociaal vaardig
* Representatief
* Enthousiaste houding
* Helpt anderen
* Recht door zee
* Ondernemende instelling
* Leert van fouten
* Bestand tegen veranderingen en een dynamische werkomgeving
* Creatief

Denk jij te voldoen aan de eisen en is dit een leuke uitdaging voor je? Stuur ons dan een mail met je foto en CV naar info@mintials.nl
We zien je motivatie graag tegemoet!

goldsmith studioSave & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time up to 60 days after creating the link.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time up to 60 days after creating the link.
Your cart email sent successfully :)