How to tie the knot

Op deze pagina laten we je zien hoe je je satijnkoordje kan vervangen voor onze Signature armbanden en Benji armbanden.

Satijn armbandenBenji armbanden


 

Verwissel je satijnen koordje
Satijn is een duurzaam materiaal, maar omdat je je armbanden elke dag en bij elk moment kan omhouden, adviseren wij om eens in de 3 of 4 maanden de koordjes van je Minitials satijn armbanden te vervangen. Je kunt hiervoor op woensdag van 12.00 u tot 17.00 u op afspraak langskomen in onze winkel. Plan hier een afspraak in. Woon je niet in de buurt maar wil je wel graag nieuwe koordjes? Geen probleem! Bestel nieuwe koordjes online op onze webshop.

Een satijn kleur kan vanwege de populariteit niet meer op voorraad zijn. Daarom kunnen we de beschikbaarheid van je favoriete satijnen koord kleur niet garanderen, maar proberen we onze selectie zo continu mogelijk te houden. Door externe productie kan het voorkomen dat een satijnen kleur volledig uit onze collectie wordt verwijderd.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen