Lockdown for love

12 maart 2020, Eindhoven

Lieve allemaal,

In reactie op de toenemende zorgen over verspreiding van het Corona-virus hebben wij besloten onze verantwoordelijkheid te nemen door PER DIRECT 1 WEEK ONZE WINKEL IN EINDHOVEN TE SLUITEN, van donderdag 12 maart t/m woensdag 18 maart.

We beseffen dat, ondanks onze al aanwezige voorzichtigheid er een besmettingsrisico vormt voor onszelf en onze omgeving, maar ook voor jullie, onze klanten: we kunnen het
virus ontvangen en doorgeven, ook nu er geen klachten zijn!
Daarom deze maatregel, na lezing van het nieuws van de afgelopen dag, en na onderling overleg. Hopelijk blijft het bij deze ene week, dit zullen we bekijken van dag tot dag.

Ons hechte team zal vanuit thuis jullie bestellingen verwerken en e-mails beantwoorden. Er zal niet dagelijks verzonden worden, maar wel een aantal keer per week. Mochten er vragen zijn of spoedjes dan zijn wij beschikbaar via telefoon, e-mail of onze social kanalen.
Wij staan voor service en snelheid maar ook voor het nemen van verantwoording richting onszelf en onze naasten.
We wensen jullie allen veel wijsheid en gezondheid toe en we hopen jullie allen snel weer te ontmoeten.

Team Minitials

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen