Mama’s lach in goud vereeuwigd

Maud draagt de herinnering aan haar moeder altijd dicht bij haar hart met een prachtige Sparkle Snake ketting.

Op 27 februari 2020 is mijn moeder overleden aan slokdarm kanker. Op het moment dat het misging is het allemaal heel snel gegaan. Het was een enorme rollercoaster. Veel te vroeg, zowel voor mij als voor haar. Ik was op dat moment 20 jaar. Ik wilde daarom heel graag iets hebben wat ik voor altijd bij me kon houden en daarover wilde ik geen overhaaste beslissing nemen in wat voor vorm ik dat wilde. Een tatoeage, iets met haar as of een sieraad met een vingerafdruk. Uiteindelijk heb ik inspiratie opgedaan en mijn eigen ‘touch’ gegeven aan het sieraad en een jaar later heb ik mijn ketting besteld!

Mijn tante heeft in de week voor het overlijden me een spraakmemo gestuurd van mijn moeders lach, die ze toevallig een keer via WhatsApp had gekregen. Fijn dat ik die nog heb! Het bracht me op het idee om de spraakmemo in iets fysieks om te zetten, wat ik voor altijd bij me kan dragen. Het overlijden van je moeder is een hele verdrietige gebeurtenis, maar dat is niet de herinnering die ik wil hebben. Daarom wilde ik een verdrietige herinnering omzetten in iets positiefs, wat ook veel meer bij mijn persoonlijkheid past. Ik heb de spraakmemo van mama’s lach omgezet in een geluidsgolf en dit laten graveren. Ik wilde iets van mezelf, iets origineels en creatiefs. Een lach is iets wat je relateert aan een vrolijke gebeurtenis en de herinnering van de kleine geluksmomentjes. En op deze manier kan ik die kleine momenten voor altijd dicht bij me houden.

Wij vinden het prachtig dat Maud haar moeder voor altijd dicht bij haar hart kan dragen. In een Sparkle Snake ketting kun je je mooiste herinneringen graveren. Denk bijvoorbeeld aan een geluidsgolf, vingerafdruk, coördinaten of een handgeschreven tekst.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Update 14 januari

Omdat onze sieraden belangrijke momenten vertegenwoordigen, vinden we het nog steeds belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven om een sieraad uit te zoeken. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven ondanks de versoepelingen. Wij willen graag lange wachtrijen voorkomen en helpen daarom graag iedereen op afspraak.Plan eenvoudig een afspraak in via de afspraak planner.