Mama’s lach in goud vereeuwigd

Maud draagt de herinnering aan haar moeder altijd dicht bij haar hart met een prachtige Sparkle Snake ketting.

Op 27 februari 2020 is mijn moeder overleden aan slokdarm kanker. Op het moment dat het misging is het allemaal heel snel gegaan. Het was een enorme rollercoaster. Veel te vroeg, zowel voor mij als voor haar. Ik was op dat moment 20 jaar. Ik wilde daarom heel graag iets hebben wat ik voor altijd bij me kon houden en daarover wilde ik geen overhaaste beslissing nemen in wat voor vorm ik dat wilde. Een tatoeage, iets met haar as of een sieraad met een vingerafdruk. Uiteindelijk heb ik inspiratie opgedaan en mijn eigen ‘touch’ gegeven aan het sieraad en een jaar later heb ik mijn ketting besteld!

Mijn tante heeft in de week voor het overlijden me een spraakmemo gestuurd van mijn moeders lach, die ze toevallig een keer via WhatsApp had gekregen. Fijn dat ik die nog heb! Het bracht me op het idee om de spraakmemo in iets fysieks om te zetten, wat ik voor altijd bij me kan dragen. Het overlijden van je moeder is een hele verdrietige gebeurtenis, maar dat is niet de herinnering die ik wil hebben. Daarom wilde ik een verdrietige herinnering omzetten in iets positiefs, wat ook veel meer bij mijn persoonlijkheid past. Ik heb de spraakmemo van mama’s lach omgezet in een geluidsgolf en dit laten graveren. Ik wilde iets van mezelf, iets origineels en creatiefs. Een lach is iets wat je relateert aan een vrolijke gebeurtenis en de herinnering van de kleine geluksmomentjes. En op deze manier kan ik die kleine momenten voor altijd dicht bij me houden.

Wij vinden het prachtig dat Maud haar moeder voor altijd dicht bij haar hart kan dragen. In een Sparkle Snake ketting kun je je mooiste herinneringen graveren. Denk bijvoorbeeld aan een geluidsgolf, vingerafdruk, coördinaten of een handgeschreven tekst.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen