Minitials Cadeaubon

10,00500,00

Met de Minitials Cadeaubon kun je jouw geliefde verrassen met een sieraad van Minitials, maar hoef je nog niet precies te weten welk sieraad het mag worden. Dit kan de ontvanger zelf bij ons uit komen zoeken! De cadeaubon wordt als cadeau per post verzonden en als voucher met unieke code per email. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Set an amount

Verras jouw geliefde met een Minitials cadeaubon. Kies het bedrag en wij sturen jouw cadeaubon in een feestelijke verpakking. De Giftcard is zowel online als in onze Flagship Store in Eindhoven in te leveren. De cadeaubon wordt als cadeau per post verzonden en als voucher met unieke code per email.

Over Minitials
Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes met de wens om hun kinderen altijd dicht bij hun hart te dragen op een subtiele en stijlvolle manier. Elk sieraad is handgemaakt in Nederland van 18 karaat massief goud.

Verwerkingstijd: 2 werkdagen per brievenbus post

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Reviews

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen