Minitials Insert Signet Ring

1.289,00

Met de Minitials Signet Ring draag je jouw geliefde altijd dicht bij je. Kies een initiaal en stel jouw perfecte Minitials ring samen. Maak het extra persoonlijk door een vingerafdruk of handgeschreven tekst toe te voegen! Scroll naar beneden voor meer informatie.

    • (max. bestandsgrootte 128 MB)
    • (max. bestandsgrootte 128 MB)

Creëer jouw perfecte Minitials ring en kies een initiaal, de kleur 18 karaat massief goud en de ringmaat. Personaliseer het met een speciale gravure. De namen van uw dierbaren, handgeschreven liefdeswoorden, datums, vingerafdrukken of wat dacht u van de neus of poot afdruk van uw favoriete dier … wees creatief!❤

Over Minitials
Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes met de wens om hun kinderen altijd dicht bij hun hart te dragen op een subtiele en stijlvolle manier. Elk sieraad is handgemaakt in Nederland van 18 karaat massief goud.

 

18 karaat geel, wit of rose goud
Voorkant ring ± 12 mm hoog
Ring ± 3 mm
Inclusief goudkeurstempel Waarborg Holland

Verwerkingstijd:
15 werkdagen

Inclusief gravering of vingerafdruk: 20 werkdagen

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Reviews

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen