Minitials Insert Signet Ring

1.289,00

Met de Minitials Signet Ring draag je jouw geliefde altijd dicht bij je. Kies een initiaal en stel jouw perfecte Minitials ring samen. Maak het extra persoonlijk door een vingerafdruk of handgeschreven tekst toe te voegen! Scroll naar beneden voor meer informatie.

    • (max. bestandsgrootte 128 MB)
    • (max. bestandsgrootte 128 MB)

Creëer jouw perfecte Minitials ring en kies een initiaal, de kleur 18 karaat massief goud en de ringmaat. Personaliseer het met een speciale gravure. De namen van uw dierbaren, handgeschreven liefdeswoorden, datums, vingerafdrukken of wat dacht u van de neus of poot afdruk van uw favoriete dier … wees creatief!❤

Over Minitials
Minitials is een sieradenmerk gevuld met liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes met de wens om hun kinderen altijd dicht bij hun hart te dragen op een subtiele en stijlvolle manier. Elk sieraad is handgemaakt in Nederland van 18 karaat massief goud.

 

18 karaat geel, wit of rose goud
Voorkant ring ± 12 mm hoog
Ring ± 3 mm
Inclusief goudkeurstempel Waarborg Holland

Verwerkingstijd:
15 werkdagen

Inclusief gravering of vingerafdruk: 20 werkdagen

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Reviews

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen