Minitials Kleine Chelsea Key Ketting

499,00

Personaliseer de Minitials Kleine Chelsea Key Ketting met het initiaal van jouw geliefde. Scroll naar beneden voor meer informatie.


In de kern is een sleutel de opener van sloten. Van een deur, een schatkist of van ons hart. De sleutel laat ons binnen in andere werelden. Ze symboliseren vrijheid door hun gave sloten te openen en toegang te verlenen tot dierbare dingen. Ze lopen als een rode draad door ons leven. Onze kostbaarste bezittingen bewaren we in ons huis. Onze geliefden! Your heart is my home. And this is the key.

Met de kleine Minitials Chelsea ketting draag je je dierbaren altijd dicht bij je hart. Personaliseer je sleutel met je favoriete initiaal en kies de kleur 18 karaat goud.

Over Minitials
Minitials is een sieradenmerk vol liefde. Opgericht in 2011 door Marshia en Marloes met de wens om hun kinderen op een subtiele en stijlvolle manier dicht bij hun hart te dragen. Elk sieraad is handgemaakt in Nederland van 18 karaat massief goud.

18 karaat geel, wit of rose goud
Klein: 18 mm hoog x 8 mm breed
3 witte (F-VS) diamant van 0,0025 ct
Lengte ketting: 41 of 44 cm
Versteloogjes ketting: 39 – 40 cm of 42 – 43 cm
Inclusief goudkeurstempel Waarborg Holland
18 karaat geel, wit of rose goud

 

Verwerkingstijd:
10 werkdagen

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Update 14 januari

Omdat onze sieraden belangrijke momenten vertegenwoordigen, vinden we het nog steeds belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven om een sieraad uit te zoeken. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven ondanks de versoepelingen. Wij willen graag lange wachtrijen voorkomen en helpen daarom graag iedereen op afspraak.Plan eenvoudig een afspraak in via de afspraak planner.