Minitials Reparatie

0,00

Met de Minitials Reparatie kun je aangeven dat je je sieraad naar ons op wilt sturen. Scroll naar beneden voor meer informatie.

    • (max. bestandsgrootte 128 MB)

Reparatie van een Minitials sieraad valt onder onze service. Voor het verwijderen van haar of knopen uit een sieraad rekenen wij €49. Je mag met een sieraad elke werkdag (maandag t/m zaterdag met uitzondering van woensdagmiddag) langskomen voor een reparatie. Vaak kan onze goudsmid jouw sieraad direct maken en kun je hierop wachten.

Je betaalt bij dit product alleen alvast de verzendkosten van ons terug naar jou (m.u.v. het verwijderen van haar of knopen). Daarnaast stuur je zelf jouw sieraad aangetekend (op eigen kosten) naar ons op.De stappen zijn als volgt:

(1) Voeg dit reparatieformulier toe aan je winkelwagen er vertel ons in de opmerkingen bij het afrekenen waar de reparatie over gaat. Wanneer we jouw reparatie klaar hebben, sturen we de reparatie naar het adres wat je opgeeft (hier vragen we €6,95 voor die je voorafgaand betaalt, de reparatie zelf valt onder service). We gebruiken je telefoonnummer alleen om contact op te nemen over de reparatie.

(2) Print de orderbevestiging uit of voeg een briefje toe met je ordernummer en NAW gegevens zodat we jouw sieraad gemakkelijk aan je order kunnen koppelen. Tip: Wanneer je een Minitials ketting opstuurt, gebruik dan bij voorkeur de originele verpakking met de inserts om ervoor te zorgen dat je ketting niet in de knoop raakt.

(3) Stuur jouw sieraad (aangetekend, op eigen kosten) op naar:
Minitials
Victoriapark 8
5611 BM Eindhoven

(4) Zodra wij jouw sieraad hebben ontvangen ontvang je van ons bericht, wij streven ernaar om jouw sieraad binnen 4 werkdagen te repareren.

Mocht je vragen hebben over onze reparatieprocedure, neem dan contact met ons op.

Verwerkingstijd: 4 werkdagen na ontvangst van je sieraad
Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Reviews

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen