Minitials Ring Sizer

6,95

Weet je niet welke ringmaat je hebt maar wil je wel je favoriete Minitials ring bestellen? Met deze ring sizer kom je snel en makkelijk achter je ringmaat! Scroll naar beneden voor meer informatie

De Minitials Ring Sizer is de perfecte tool om jouw perfecte ringmaat op te meten.

Voor het geval je je droom Minitials ring hebt gevonden, maar niet zeker weet welke maat je nodig hebt helpt deze ring sizer je daarbij.

Doe de ring sizer om je gewenste vinger. Trek aan het uiteinde zodat hij mooi om de vinger sluit. Maar let op, je moet ervoor zorgen dat hij niet te strak zit. Houd er rekening mee dat de ring nog over je knokkel moet kunnen.

Alle Minitials ringen worden op maat gemaakt volgens de maat die je aan geeft wanneer je de ring online bestelt.
Sommige ringen zijn moeilijk aan te passen naar een andere maat, bij sommige ringen is dit wel mogelijk. Wees daarom zeer voorzichtig bij het bepalen van uw ringmaat. U kunt altijd een afspraak maken in onze winkel.

Verwerkingstijd: 2 werkdagen

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Reviews

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen