MMXX

Het jaar 2020 is al weer goed op weg. Niemand had kunnen weten of voorspellen dat de wereld zo’n grote rechtsomkeert ging maken in het eerste kwartaal van dit jaar. De wereld waarin we vandaag leven is er een van een nieuwe werkelijkheid. De waardes die wij voor onszelf als merk en als mens hadden gesteld zijn nog relevanter geworden.

De wereld heeft ons geforceerd aan de noodrem te trekken. Momenteel bewegen we ons op een ander tempo dan we gewend zijn. Dagelijkse bezigheden, zonder haast, het is bijna ondenkbaar. Ik zal het niet idealiseren om de hele dag met je kindjes thuis te zijn en ze zelfs schoolwerk te moeten laten doen. Maar vergeet niet om hier ook van te genieten. Ja, ons bedrijfsleven valt met een ruk stil, het sociale leven staat in de ijskast, maar er is nog zoveel meer. De natuur laat zichzelf deze week van haar mooiste kant zien, zonneschijn, fluitende vogels en bloesem. Probeer het te voelen. Deze situatie is een extremis en een van de weinige dingen in het leven waar we niets maar dan ook niets aan kunnen veranderen en die niemands schuld zijn.

Als we hieruit komen zullen improvisatie en creativiteit onze grootste troeven zijn. In daily life met familie en vrienden en boven alles onze ondernemingen. 
Deze situatie zal leiden tot een blanco pagina voor een nieuw begin. Een begin waarin we weer opstarten, omleiden en wellicht volgens andere waarden en op andere manieren gaan leven. Genoeg tijd om daar nu over na te denken, toch? Bewustwording, compassie, empathie. Ben er voor jezelf en voor anderen.

Onze lieve dames werken nog steeds door waar mogelijk, we beseffen ons dat het aanpassen en omleiden al begonnen is. Geluk bij geboorte en verdriet bij verlies wisselen elkaar in een vlot tempo af. Wij doen onze uiterste best om jullie daar op onze manier bij te ondersteunen met onze nimmer aflatende liefde en service waarmee we ons werk doen.

Kindness is key ♡,
Team Minitials

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen