Ons Vakmanschap

Alle Minitials sieraden zijn handgemaakt door een team van toegewijde ambachtsvrouwen en mannen. Wij creëren onze sieraden met aandacht voor detail, oog voor kwaliteit en gevoel voor schoonheid.

Aandacht voor detail en schoonheid

Onze goudsmeden worden ondersteund door een team van medewerkers en producenten die ons helpen onze ideeën en waarden tot leven te brengen. We werken samen met langdurige relaties, zij groeien mee met het merk. Al onze producten zijn inclusief een goudkeurstempel van Waarborg Holland.

Vakmanschap als overtuiging

De term vakmanschap staat niet alleen voor de vaardigheden die iemand gebruikt bij het maken van mooie dingen met zijn of haar handen. De kwaliteit van onze producten staat hoog in het vaandel. Vakmanschap is voor ons geen pakkende marketingzin maar een overtuiging. Een die wij belangrijk vinden om uit te voeren en naar te leven.

Een sieradenmerk vol liefde

Ondanks dat niet iedereen van ons team de producten met hun eigen handen maakt, zijn ook zij de ambachtelijke vrouwen en mannen die onze service, waarden en kwaliteit hoog houden. Van product tot verpakking, tot service en contact. Samen creëren we de totale ervaring die we ‘’MINITIALS, een sieradenmerk vol liefde’’ noemen.

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Update 14 januari

Omdat onze sieraden belangrijke momenten vertegenwoordigen, vinden we het nog steeds belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven om een sieraad uit te zoeken. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven ondanks de versoepelingen. Wij willen graag lange wachtrijen voorkomen en helpen daarom graag iedereen op afspraak.Plan eenvoudig een afspraak in via de afspraak planner.