Ons Team

Samen met ons team waken we zorgvuldig over de kernprincipes van Minitials – simpliciteit, authenticiteit en liefde. Ons team bestaat dagelijks uit een groep sterke vrouwen die allemaal de kwaliteit van onze service bewaken. Iedereen is uniek met haar eigen kwaliteit en daardoor onmisbaar voor Minitials. Wil je ons beter leren kennen? Neem dan een kijkje.. Aangenaam kennis te maken!

Marloes

Eigenaresse

Marloes

Eigenaresse

Zelfgeleerde goudsmid. Houdt van nieuwe dingen creëren. Chaotisch maar erg precies. Draagt ons merk uit op Social kanalen. Minitials is onze droom & nalatenschap voor het belangrijkste in deze wereld: Onze kinderen!

Marshia

Eigenaresse

Marshia

Eigenaresse

Mijn creatieve geest is elke dag bezig om onze strategie van ons prachtige merk uit te breiden. Minitials is ontstaan uit liefde voor onze kinderen en dit blijft altijd mijn belangrijkste drijfveer.

Maartje

Executive-Assistent

Maartje

Executive-Assistent

Omdat ik al zo lang bij Minitials werk voelt het als mijn kindje. I breng structuur in de creatieve chaos. Mijn favoriete collectie is de Exagoni omdat ik betrokken was bij het design. Nu is het 1 van onze bestsellers, trots!

Jill

Backoffice - Senior Sales

Jill

Backoffice - Senior Sales

Ik ben je eerste contact, bijna elke bestelling gaat door mijn handen. Mijn favoriete sieraad is de Sparkle Snake ketting omdat je kunt graveren met een persoonlijke boodschap. Mijn bar is nog leeg, wat zal ik erop graveren?

Geke

Marketing

Geke

Marketing

Ik ben nieuwsgierig en wil alles weten. Ik ben een verbinder: van cijfers tot mijn eigen familie. Je kunt me tegenkomen via alle online kanalen. Zie ik je daar?

Maegan

Marketing

Anke

Goudsmid

Anke

Goudsmid

Ik hou van mijn werk omdat ik prachtige dingen mag maken. Van onze klanten heb ik geleerd dat sieraden meer zijn dan alleen “mooi”. Ze verbinden en geven kracht.

Charlotte

Goudsmid

Caroline

Senior Sales - B2B

Caroline

Senior Sales - B2B

Samen met Jill zorg ik dat alle orders verwerkt worden. Daarnaast hou ik contact met onze geselecteerde dealers. Mijn werk is hierdoor gevarieerd en uitdagend.

Melanie

Senior Sales

Melanie

Senior Sales

Ik vind mezelf een heel jaar lang werknemer van de maand. Je komt mij meestal tegen op zaterdag wanneer ik klanten help om het perfecte sieraad uit te zoeken. Mijn favoriete sieraad is de Benji armband.

Moniek

Backoffice - Sales

Inge

Backoffice - Sales

Maud

Verkoopmedewerkster

Britt

Verkoopmedewerkster

Yvi

Verkoopmedewerkster

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen