Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.5
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 698

30-06-2022 8

Is wel wat kleiner als gedacht en wetend dat goud duur staat is het nog eigenlijk overprijst, waarschijnlijk dat er daarom meerdere bandjes meegegeven worden bij de armbandjes want na elke dag uitdoen voor de douche merk ik al dat de stoffen armbandjes niet lang gaan meegaan. Helaas. Voor dat geld mag het bedeltje echt wel wat groter zijn. Het is mooi en elegant maar prijs kwaliteit....

Zou je Minitials aanraden: Ja

Tineke R

29-06-2022 10

Altijd top service 🫶🏻

Zou je Minitials aanraden: Ja

29-06-2022 6

Ik vind de ring echt zo tegenvallen…. En dat vind ik heel erg, want heb m van m’n ouders gekregen en hij is zo veel kleiner en ieliger dan dat ie op de foto lijkt. En dat dan voor bijna €600…… vind het echt bijna belachelijk. En alle afmetingen staan er keurig bij dus het klopt heus, maar een leek heeft geen verstand van millimeters dikte of breedte. Verder zijn jullie uiterst vriendelijk, en behulpzaam, maar dat mag ook wel voor dat geld. Ik vind het echt heel erg. Vooral voor m’n ouders die hoopten mij het mooiste Kado ooit te geven. Maar dit is een niemandalletje……

Zou je Minitials aanraden: Ja

28-06-2022 10

Toegankelijke website; ik had mijn aankoop snel gedaan.

Zou je Minitials aanraden: Ja

27-06-2022 4

afhandeling vd aanschaf ve cadeau bon gaat erg verwarrend. Waarom in het Engels ? We have finished processing your order......... Hoezo kunnen we de order ophalen ... Wat valt er op te halen .... Als we nog iets moeten ophalen, is dit niet echt uitgelegd tijdens de verkoop... Kortom ik als klant snap deze constructie niet. Mvg Wim Verweij

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

27-06-2022 10

Goede service en enorm vriendelijk!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

26-06-2022 10

De service is erg goed. Verzending zoals beloofd en goede communicatie.

Zou je Minitials aanraden: Ja

25-06-2022 10

Very good and friendly service

Zou je Minitials aanraden: Ja

Patricia V

24-06-2022 10

De dames denken is alle rust met je mee. Hele fijne ervaring.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

24-06-2022 10

Super service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

22-06-2022 10

Mijn armbandje ziet er precies zoals het op de social media stond wat ik voorbij zag komen. Zo wilde ik het ook. Echt heel blij mee!

Zou je Minitials aanraden: Ja

22-06-2022 10

Fijn geholpen en alles volgens afspraak gegaan! Top gedaan dames! 👌

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

22-06-2022 2

Ik heb meer dan 7 weken gewacht op mijn bestelling. Eerst duurde het graveren bijna 3 weken, het verzenden een week. Vervolgens kreeg ik een kortere ketting bij de hanger dan die ik had besteld. Toen heb ik die ketting terug gestuurd en direct een dikkere ketting besteld maar daar zaten geen ringetjes op om hem korter te maken. Dus toen weer teruggestuurd en nu, meer dan 7 weken later, kan ik de ketting dus pas dragen. Het enthousiasme van een dergelijke aankoop gaat er helaas door zo’n stroperig proces vanaf en het wordt eerder een frustratie. Gelukkig in het verleden ook goede ervaringen gehad bij jullie maar jammer dat dit zo moeizaam is verlopen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

22-06-2022 10

Netjes geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

21-06-2022 10

Fantastische service en prachtige uitwerking precies hoe ik het voor me zag. Ze nemen de tijd voor je. Ik had al een ketting en die hebben ze meteen ook weer helemaal schoon gemaakt. Topservice!

Zou je Minitials aanraden: Ja

18-06-2022 10

De verkoopster nam alle tijd wat ik als heel prettig heb ervaren,ze gaf ook fijne tips!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

17-06-2022 2

Verkoopster had weinig kennis van zaken

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

16-06-2022 10

Super blij met de goede service. En nog veel blijer met de hele mooie sieraden

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

16-06-2022 10

Helemaal top. Alleen de verzending met bumbee er zat een gat in het kartonnen doosje. Net of iemand geprobeerd heeft om de inhoud te pakken. Wat niet gebeurd is

Zou je Minitials aanraden: Ja

15-06-2022 10

Heel fijn contact met de backoffice gehad. Snel en vriendelijk contact. Er wordt met je mee gedacht. En bestelling wordt snel in orde gebracht en opgestuurd. Ik ben erg tevreden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Patricia V

15-06-2022 10

Nette en snelle levering. De kwaliteit van de sieraden zijn erg mooi. Inmiddels al diverse sieraden hier gekocht.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jasper d

14-06-2022 10

De bestelde ketting zag er mooi uit en werd perfect op tijd en voorzien van leuke verpakking geleverd. Kortom geheel tevreden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

12-06-2022 10

Super goed geholpen door Marieke! Er werd echt uitgebreid de tijd voor ons genomen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

10-06-2022 10

De hele ervaring en de service was geweldig bij jullie.. Van het moment dat ik binnenkwam tot het einde was 1 grote deken van warmte en gezelligheid.. Jullie service en gastvrijheid is geweldig.. Dankjewel voor deze fijne ervaring.. 🥰💕

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

10-06-2022 10

Kom er al jaren altijd goed geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Avalon S

10-06-2022 10

Netjes en super vriendelijk geholpen doe een zeer kundige ( en knappe) vrouw! 😘

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

10-06-2022 6

Ik heb satijnen bandjes besteld via de website maar toen mijn dochter het armbandje voor mij kocht waren de bandjes gratis alleen verzendkosten. U moet je betalen voor de bandjes. Is een beetje vreemd vind ik

Zou je Minitials aanraden: Ja

Gertruud Ibink

10-06-2022 10

Ik heb meerdere artikelen al bij jullie gekocht Ben erg tevreden over de kwaliteit, het blijft super mooi, ik draag het dag en nacht

Zou je Minitials aanraden: Ja

Adri Pols

10-06-2022 10

Heel blij met service. Mijn armband is kwijtgeraakt tijdens de levering, maar is echt geweldig opgelost. En altijd vriendelijk en snel een reactie gehad op de mails en WhatsApp berichten. Heel fijn!

Zou je Minitials aanraden: Ja

C.M. Bol

09-06-2022 10

Goede service heel mooi product

Zou je Minitials aanraden: Ja

06-06-2022 2

Ik heb nooit mijn bestelling mogen ontvangen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Amy, Bedankt voor je eerlijke recensie. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je de satijnen koordjes nog niet ontvangen hebt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Ik zal contact met je openen. Onze excuses voor het ongemak. Liefs, Inge - Minitials

Amy Verkoeyen

06-06-2022 10

Heel fijn bedrijf en staan klaar voor al je wensen

Zou je Minitials aanraden: Ja

05-06-2022 10

Kosteloos mijn ketting gerepareerd ben er weer heel blij mee, bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

01-06-2022 10

Duidelijke website, prima levering!

Zou je Minitials aanraden: Ja

01-06-2022 10

Super service, via de mail en app. Heb een handgeschreven tekst van mijn overleden man op een sieraad laten zetten, kun de tekst niet via de website uploaden dus alle foto's via de app gedaan, werkte super en snel reactie!! Sieraad net binnen gekregen en het ziet er geweldig uit!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

30-05-2022 10

Super fijn en persoonlijk contact! Er ging iets niet goed in het bestelproces maar dat werd fantastisch opgelost en uiteindelijk ontving ik het nog eerder dan verwacht!

Zou je Minitials aanraden: Ja

30-05-2022 10

Al jaren consistent in service en kwaliteit! Een prachtig cadeau om te geven en te krijgen altijd passend aan je wensen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

27-05-2022 10

Super vriendelijke dames, goeie service, altijd weer happy de deur uit met nieuwe koordjes en nieuwe oorbellen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

zeer klein sieraad voor veel geld

27-05-2022 2

als je op de website kijkt lijkt het een mooie ketting met een hartje en vingerafdruk. Maar bij ontvangst schrik je van hoe klein het in werkelijkheid is. Heel weinig goud voor veel geld.

Zou je Minitials aanraden: Nee

Connie

Capelle aan den IJssel

26-05-2022 10

Snelle verzending en mooi verpakt. Sieraad ziet er ook prachtig uit

Zou je Minitials aanraden: Ja

26-05-2022 6

Prachtige sieraden! Vriendelijk en behulpzaam personeel. Alleen lijkt het wel alsof het snel verzonden moet worden, waardoor het niet wordt nagekeken/gecontroleerd. Letter schoof niet fijn over het collier. Merk tag zat verkeerd om. Zonder problemen terug gestuurd voor reparatie. Letter gemaakt. Tag zou omgedraaid zijn maar zit nog steeds verkeerd om. Ook extra oogjes laten plaatsen maar daar zit nu een scherp 'braampje' aan. Voor zo een duur sieraad is dit echt zonde. Je betaald veel geld, dan moet het ook perfect zijn. Wellicht iets meer tijd nemen voor de controle voor verzending. Dit kan voorkomen worden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Stephanie, Bedankt voor je eerlijke recensie. We willen en blijven onze service altijd verbeteren. Dit had inderdaad voorkomen worden. Hiervoor wil ik ook onze excuses aanbieden. Het laatste dat we willen is dat je het gevoel hebt dat het niet gecontroleerd wordt. Dit zal intern ook meegenomen en besproken worden. Ik hoop dat je ondanks alles blij bent met de Ketting. Liefs, Inge - Minitials

Stephanie van der Werf

Ongelofelijk blij met mijn ketting!

26-05-2022 8

Ik kwam in de winkel om een tweede letter aan mijn ketting te laten plaatsen. Ik werd hartelijk ontvangen en werd snel geholpen. Ook was mijn dochtertje van bijna 2jaar erbij en zij kreeg ook haar eigen armbandje van de dame die ons hielp in de winkel. Dat was een leuke verrassing! Iets meer aanduiding over waar de winkel exact zit is misschien wel handig. Tussen de terrasjes valt het bijna niet op en loop je het snel voorbij.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Inge

Veghel

25-05-2022 4

Mooie producten goede kwaliteit maar online levering moet sneller product tijden duren langer dan aangegeven staat en als het later geleverd wordt heb je pech . Vervolgens wacht je nog 2 extra dagen op levering door budbee.Je kunt het beter in de winkel zelf kopen dan online sorry maar achteraf excuses etc dat helpt niet echt .Ik heb heel veel gekocht en vaker dit probleem gehad dus wil je iets snel niet online kopen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Tamara, Bedankt voor je eerlijke recensie. Zoals eerder besproken hadden we je inderdaad beter op de hoogte moeten houden voor de vertraging. Door onverwachtse ziekte heeft jouw order vertraging opgelopen. Hiervoor bieden we onze excuses aan. We proberen altijd onze sieraden zo snel mogelijk te versturen. Echter met gepersonaliseerde sieraden is de levertijd soms langer. Ook wij balen enorm dat het bezorgdienst langer over de bezorging deed. Helaas hebben wij als bedrijf daar geen invloed op. Hoe graag we dat ook willen. We hopen dat je ondanks alles blij bent met de Hart bedel. Liefs, Inge - Minitials

Tamara Jeurissen

Fijne ervaring

24-05-2022 10

Ontvangen met een lekkere koffie. Er wordt veel tijd genomen om de klant de juiste keuze voor een sierraad te maken. Alle mogelijke opties worden voorgelegd.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jeroen

Nuenen

24-05-2022 10

Goede en persoonlijke service! Super mooi kettinkje, heel blij mee!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

24-05-2022 10

Goede service , snelle reactie en snelle levering. Altijd een lief hand geschreven briefje erbij. Top !

Zou je Minitials aanraden: Ja

24-05-2022 10

Top meiden, top service, top kwaliteit!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lisanne d

24-05-2022 2

Ik heb mijn ketting retour gestuurd om er een bedel bij te laten plaatsen. In de omschrijving staat dat het 4 werkdagen duurt voordat je je ketting terug ontvangt. Echter duurt het bij mij 11 dagen en heb ik mijn ketting nog niet ontvangen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je eerlijke recensie! Ik vind het heel vervelend om te lezen dat je de ketting nog niet retour hebt ontvangen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Zou je contact kunnen opnemen met de klantenservice (info@minitials.com). Dan gaan we dit voor je uitzoeken! Onze excuses voor het ongemak. Liefs, Inge- Minitials

19-05-2022 10

Vriendelijk contact. Behulpzaam!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Stephanie O

17-05-2022 10

Snelle, vriendelijke service en levering

Zou je Minitials aanraden: Ja

17-05-2022 10

Hele goede service, ook na je het product gekocht hebt, en hij is stuk gegaan (eigen schuld) dan kan je het zonder probleem opsturen,

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Melissa, Bedankt voor de recensie! Wat fijn om te lezen dat je onze service als fijn hebt ervaren. Hopelijk draag je de ketting weer met veel plezier. Liefs, Inge - Minitials

Melissa M

17-05-2022 10

Snel geleverd en van top kwaliteit!

Zou je Minitials aanraden: Ja

16-05-2022 10

Product is top! Reactie op vraag via SM was heel snel. Levertijd was snel. Bezorger belde op tijd en was heeeel vriendelijk. Heel tevreden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je mooie recensie! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met het sieraad. Ook heel fijn om te lezen dat ook de bezorging goed en vriendelijk is verlopen. Heel veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge - Minitials

16-05-2022 6

Erg vriendelijke mensen die snel reageren op vragen. Het bestelde hangertje met vingerafdruk is echter zo ontzettend klein (slechts 3a4 mm) en kettinkje flinterdun dat we eerst dachten dat het doosje leeg was. Leuk idee op de website, maar mijn advies is om eerst de winkel bezoeken voor je honderden euro’s stukslaat.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Goedemiddag, Bedankt voor je eerlijke recensie! We vinden het jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over het sieraad. Onze Signature kettingen zijn minimalistisch zodat de ketting altijd gedragen kan worden. We doen er alles aan om een goed beeld te schetsen van de grootte van de sieraden. Vandaar dat we ook een foto met model hebben om een goed beeld te schetsen van de ketting om. Ook hebben we de afmeting van het symbool onder het product vermeld. Desondanks hoop ik dat je de ketting met veel plezier draagt. Liefs, Inge - Minitials

15-05-2022 10

*****

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mooi, snel geleverd

15-05-2022 10

Voor Moederdag een ketting voor mijn vrouw gekocht. Ze kwamen hem persoonlijk brengen om te zorgen dat het op tijd geleverd zou worden. Mooi sieraad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sven

Nieuwegein

14-05-2022 6

Werd goed geholpen. Mederwerker erg vriendelijk.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jaqueline K

14-05-2022 10

Toppers in hun vak, super vriendelijk En super tevreden van mijn juweeltjes

Zou je Minitials aanraden: Ja

Rhea K

14-05-2022 10

Geweldig!

Zou je Minitials aanraden: Ja

14-05-2022 10

Super goede service👍

Zou je Minitials aanraden: Ja

Fenny S

13-05-2022 10

Perfecte service en communicatie!

Zou je Minitials aanraden: Ja

12-05-2022 10

Echt top geholpen en denken ook goed met je mee! Top service

Zou je Minitials aanraden: Ja

Remy B

12-05-2022 10

Goede service en er wordt goed meegedacht met de keuze die je kunt maken

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

12-05-2022 10

Heel fijn advies gekregen en goed geholpen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jaqueline K

12-05-2022 10

Hele mooie en persoonlijke sieraden ! Het team denkt goed mee in de mogelijkheden. Ik ben heel erg blij met mijn Minitials sieraden die overigens van een top kwaliteit zijn

Zou je Minitials aanraden: Ja

Kirsti R

12-05-2022 10

Persoonlijk en kundig. Goed advies en hele fijne sfeer in de winkel

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

12-05-2022 10

Het is altijd een feestje om naar Minitials te gaan. Niet alleen om de prachtige sieraden maar ook om de tijd die er genomen wordt om je advies te geven en te helpen om een voor jou goede keuze te maken. Alles op je gemak passen of er gewoon nog even over nadenken het kan allemaal. Voor mij een van de fijnste winkels om naartoe te gaan.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Marjanka v

12-05-2022 8

We zijn dit keer in de winkel voor het eerst super geholpen! We werden serieus genomen met het kleurverschil… toch blijft het een bijzonder verhaal dat er geen minitials meer op zou staan en dit de nieuwe kleur zou zijn. Mijn ketting heeft nu helemaal geen kleurverschil en daar was ik hele tijd zo bang voor. De armband van mijn man wordt opnieuw gemaakt, met minitials logo erin… het blijft stiekem een heel raar gevoel hoe we toen te woord zijn gestaan! Laten we hopen dat de nieuwe armband prachtig is!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Geke v

11-05-2022 10

Echt een top bedrijf! Mooie sieraden natuurlijk maar klantenservice is zo fijn en snel met reageren. Altijd gelijk reactie en mee denken overal een oplossing voor. Super!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Ontzettend bedankt voor je mooie recensie. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt. Enjoy your Minitials ;). Liefs, Inge - Minitials

11-05-2022 6

Ik vind de persoonlijke en snelle service in de winkel prima maar bestellen via de webshop duurt te lang en als je iets snel wilt heb je pech helaas . Producten prima service online zou verbeterd moeten worden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Tamara, Bedankt voor je eerlijke recensie. We vinden het heel vervelend om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent over de service. Je hebt vandaag een collega gesproken. In alle gevallen proberen we onze sieraden zo snel mogelijk te versturen. Bij een gepersonaliseerd sieraad is de levertijd langer. Dit is omdat we het sieraad perfect willen versturen. Hiervoor wordt bij een gravering van te voren altijd een opzet verstuurd. Ook dit proberen we zo snel mogelijk te doen nadat de bestelling is geplaatst. Nogmaals vinden we het heel vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. We proberen in alle gevallen met de klant mee te denken en zo snel mogelijk te werken. We hopen dat je het sieraad met veel plezier draagt. Liefs, Inge - Minitials

Tamara Jeurissen

10-05-2022 10

Ze helpen heel fijn bij de aankoop mocht je het in de winkel bestellen. Maar de aftersales en service zijn ook geweldig. Buiten dat de producten echt kwaliteit zijn en je ze van verre herkend tussen alle andere merken , is ook zeker de geweldige service een reden om de ECHTE minitials te kopen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Ontzettend bedankt voor de hele mooie recensie. We doen ons best om de beste service te bieden. We vinden het dan ook heel fijn om te lezen dat je dit ook op deze wijze ervaren heb. Hopelijk draag je de sieraden met veel plezier! Liefs, Inge - Minitials

09-05-2022 10

Wordt altijd goed geholpen, goed advies op maat. Vriendelijk personeel. Snelle reactie via sociale media met de nodige uitleg.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Saskia M

Ge-wel-dig!

09-05-2022 10

Het is alsof je in een geweldige snoepwinkel komt. Zo veel mooie sieraden! De service is echt heel erg goed, ze nemen de tijd voor je!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Senead

Gemert

09-05-2022 10

Sieraden die me echt gelukkig maken!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Femke B

09-05-2022 10

Keurig verpakt en mooie ketting!

Zou je Minitials aanraden: Ja

07-05-2022 10

Super lieve dames die ons meteen met raad en daad hielpen in de winkel. We hebben al enkele juweeltjes en het resultaat blijft verbazen… zo mooi!

Zou je Minitials aanraden: Ja

06-05-2022 10

Mooie compacte winkel en alle rust om iets moois uit te zoeken. Heel blij met de ketting! Super hulp gehad van Caroline, ze dacht mee maar liet je zelf je keuze maken. Erg fijn!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jaqueline K

05-05-2022 10

Mooie overzichtelijke website. Wel zou ik graag de optie willen kunnen gebruiken om te betalen met Klarna😊

Zou je Minitials aanraden: Ja

05-05-2022 10

Goeie shizzle, goeie mensen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

03-05-2022 6

Goede levering, echter bestelling op 25-04 gedaan en geen moederdagtraktie ontvangen. Niet noodzakelijk wel jaar. Zeker vanwege het gespendeerde bedrag.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Koen De Prez

03-05-2022 10

Naar de winkel gegaan om mijn verjaardagscadeautje uit te zoeken. Onwijs fijn geholpen onder het genot van een lekker bakje koffie. De kindjes kregen ook een mooi armbandje en als service werd aangeboden het armbandje op tijd klaar te hebben voor mijn verjaardag. De levertijd was eigenlijk een paar dagen langer. Super service!! Armbandje was ruim op tijd klaar. Heel mooi ingepakt ook!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

30-04-2022 10

Prachtige, kwalitatieve sieraden. Heel behulpzame en vriendelijke medewerkers. De levering is snel en onbezorgd.

Zou je Minitials aanraden: Ja

30-04-2022 10

Zeer tevreden, met alle vragen geholpen! Eindresultaat is geweldig mooi

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mr. S

28-04-2022 10

Mijn ketting was kapot, maar met de perfecte service van minitials en de mogelijkheid om deze op te sturen had ik na enkele dagen mijn ketting weer terug. Gemaakt en als nieuw!

Zou je Minitials aanraden: Ja

27-04-2022 10

Altijd een geweldige service!! Bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

27-04-2022 10

Zeer tevreden goede service goede communicatie

Zou je Minitials aanraden: Ja

26-04-2022 10

Super service! Echt geweldig!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

26-04-2022 10

super fijne klantenservice altijd, duidelijke website en snelle levering

Zou je Minitials aanraden: Ja

M B

24-04-2022 10

Een hele persoonlijke benadering en er wordt echt tijd voor je genomen! Volledig in stijl met de sieraden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

22-04-2022 10

Handig dat je vragen kunt stellen via de app. Super bezorgdienst, en is een cadeau om te ontvangen

Zou je Minitials aanraden: Ja

21-04-2022 10

Goede service en vriendelijke dames

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

20-04-2022 10

Ik vind het zo ontzettend mooi dat de lieve medewerkers van Minitials een prachtige ketting met de voetafdrukjes van mijn overleden kindjes en de vingerafdruk van mijn zoontje hebben kunnen maken. Heel bijzonder om ze zo voor altijd dicht bij me te dragen. Ik wist van tevoren nog niet precies wat ik wilde, maar tijdens een persoonlijk gesprek werd er heel fijn met mij meegedacht en er is heel veel mogelijk. Erg waardevol.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

20-04-2022 10

Super vriendelijk en daar hou ik van dus ga vooral zo door!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lieke! Heel veel plezier met het geven van de cadeaukaart :). Liefs, Inge (Minitials)

Lieke D

17-04-2022 10

Het armbandje is prachtig, ook hele snelle levering! Heel tevreden over de service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Carol, Bedankt voor de mooie recensie! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. Liefs, Inge (Minitials)

Carol C

15-04-2022 8

Prima service en correcte afhandeling van bestellingen

Zou je Minitials aanraden: Ja

15-04-2022 10

Wederom sneller geleverd dan aangegeven. Compleet en netjes verpakt.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Tanja, Bedankt voor je recensie. Wat vervelend om te lezen dat het bandje niet mooi strak ligt. Het blijft altijd lastig om de armband op de juiste maat te knopen. De Benji moet aan beide kanten strak getrokken worden. Wat het makkelijkst is, is om de armband langzaam aan beide kanten stukje voor stukje strak te trekken. Zo gaat het bandje strak liggen. Je bent altijd welkom in onze winkel om de armband opnieuw te laten knopen als deze te klein is :). Mocht het niet lukken dan hoor ik het graag. Liefs, Inge (Minitials)

Tanja D

15-04-2022 8

Een hele fijne, snelle service, toen iets niet klopte met de bestelling. De kleuren voor de armbandjes (extra touwtjes) zijn wel moeilijk online te bekijken.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Annet v

15-04-2022 10

Altijd een fijn en persoonlijk contact bij Minitials, geen enkele vraag is te gek! En ik ben nog steeds intens gelukkig met mijn 4 armbandjes die ik zo nu en dan voorzie van een nieuw draadje!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sanne, Dank je voor de mooie recensie. Het is fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. Nog belangrijker is dat je zo gelukkig bent met de armbanden :). Never take it off ;). Liefs, Inge (Minitials)

Sanne v

14-04-2022 10

Hele fijn service! Ben heel goed en netjes geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

13-04-2022 10

Top bedrijf!

Zou je Minitials aanraden: Ja

12-04-2022 10

Snelle levering en hele goede service om de bestelde extra letter aan de reeds in bezit zijnde ketting te maken, waarbij er ook aandacht was voor het bijwerken van de ketting. Zeer attent!

Zou je Minitials aanraden: Ja

11-04-2022 8

Mooie ketting, alleen wel wat fijn. Had ietsje grover gemogen. Snelle aflevering

Zou je Minitials aanraden: Ja

11-04-2022 10

Netjes geholpen. Ruim de tijd voor de klant.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

09-04-2022 10

Wat een prachtige sieraden en zulke lieve meiden. Nemen echt alle tijd voor je. Dikke aanrader! Kom er zeker terug.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

07-04-2022 8

Beste minitials, Allereerst mijn complimenten voor jou service en klantvriendelijkheid. Het is natuurlijk lastig in de schatten vanaf een plaatje hoe groot iets in werkelijkheid is, vooral als het een close up beeld betreft. Ik had telefonisch contact en er werd met de grote van de bedels aangegeven dat de medium ongeveer zo groot als een euro zou zijn en large als 2 euro. Nou hebben wij de medium gekozen en blijkt deze zeker niet zo groot als een euro, dat was eigenlijk beetje tegenvaller en zo schets je teveel verwachting bij een bedel. Ik wilde dat toch even meegeven, na een order van 5 ketting á bijna €3000. Wie weet kunnen jullie er iets mee. Groetjes ******

Zou je Minitials aanraden: Ja

07-04-2022 10

Heel erg fijn geholpen, alle tijd werd er voor ons genomen. Ik vind het iedere keer weer fijn om bij jullie te komen! Een minpunt (maar wrsch buiten jullie om): BudBee kwam na 1,5 week zonder aankondiging bezorgen. Ik kreeg een sms toen de bezorger al op de stoep stond. De bezorger van mijn dochter heeft aangebeld, toen ze bij de voordeur was, lag het pakketje op de stoep, de bezorger was al weg gereden! Dat kan echt niet.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jaqueline K

04-04-2022 10

Hele goed service, ketting weer gemaakt

Zou je Minitials aanraden: Ja

Prachtig sieraad van hoogwaardige kwaliteit.

04-04-2022 10

De ontvanger was erg blij met dit cadeau ter ere van de geboorte van onze dochter. Zou dit prachtige sieraad zeker aanraden. Bedankt voor de goede en snelle service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sacha, Bedankt voor je mooie recensie! Hopelijk gaat alles goed met jullie na de geboorte! Leuk om te lezen dat de ontvanger blij is met het cadeau. Geniet van elkaar! Liefs, Inge - Minitials

Sacha

Meijer

03-04-2022 8

Het was moeilijk te vinden tussen de terrasjese. Maar de ervaring in de winkel was geweldig 👍

Zou je Minitials aanraden: Ja

Bart B

02-04-2022 10

Heel fijn geholpen! Super vriendelijke dame die de tijd nam en goed meedacht. Ik ben zeer goed geslaagd en heel blij de deur uitgelopen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Bart B

Top

20-03-2022 10

Erg blij met een echt mooi sieraad

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Andrea, Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met het sieraad. Enjoy your Minitials and never take it off ;). Liefs, Inge - Minitials

Andrea

Eindhoven

topservice

14-03-2022 9

Ik draag al ruim 6 jaar lang minitials met veel plezier. Helaas was mijn ketting gebroken, maar de service was zo goed en vlot; ik was mijn ketting nog geen week kwijt met opsturen, repareren en terugsturen erbij. Allee let wel op de bezorging vanuit Budbee. Omdat het kostbaar is had ik gevraagd het te overhandigen. De bel ging wel, maar pakketje was op de stoep gegooid en meneer was al weg. Ik ben er nog achteraan gegaan en heb hem hierop aangesproken en toen begon hij over coronaregels. Nou die ging er bij mij niet in ;-) Hij wist dus niet of ik wel of niet thuis was.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eva, Bedankt voor je recensie! Wat vervelend om te lezen dat je ketting gebroken is. Gelukkig heb je ketting snel weer retour gekregen zodat je het weer kunt dragen. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat Budbee niet heeft geleverd zoals afgesproken. Hiervan gaan we een melding maken want dit is niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Enjoy your Minitials. Liefs, Inge

Eva van der Gijp

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Snelle reparatie van gebroken kettinkje

14-03-2022 10

Bedankt voor het terugsturen van mijn geliefde sierraad. Het werd in een mooie doos en lief briefje aangeleverd. Super blij!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Norine, Bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te lezen dat je het sieraad snel weer bij je was. Enjoy your Minitials! Liefs, Inge

Norine

Hilversum

Fijne service

06-03-2022 10

Prettige ontvangst en advies

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hanneke, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Hanneke Henderikx

Goirle

Super!

04-03-2022 10

Onwijs leuk geholpen in de showroom, met alle liefde en geduld van de wereld. Zo fijn om “in real life” goed te kunnen zien wat wel en wat niet bij me past. Verder ben ik al jaren zeer tevreden over de kwaliteit van Minitials, net als de service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kim, Ontzettend bedankt voor je mooie recensie. Fijn om te lezen dat je zo leuk geholpen bent bij ons in de winkel. Het is inderdaad fijn om alles in het echt te bekijken en passen. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Kim

Papendrecht

Persoonlijk en gewoon fantastisch

03-03-2022 10

Ik wou ontzettend graag een hartje met de afdruk van het pootje van mijn overleden herder.. uiteraard kan dat nooit een volledig pootje zijn, maar het minitials team heeft uit de afdruk meerdere stukjes genomen waarbij ze een aantal voorbeelden gemaakt hebben en ik hier uit mocht kiezen. Werkelijk niets is te veel, hierna op locatie is het hartje gevuld met een aantal hondenharen, zo draag ik haar altijd bij me! De service en ook kwaliteit is super!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lisa, Bedankt voor je recensie. We denken graag mee met onze klanten. Zo speciaal dat we dit voor je hebben mogen doen. Hopelijk draag je de ketting met plezier. Op deze wijze is jouw overleden herder altijd bij je. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Lisa

Weert

Goed geholpen

27-02-2022 10

Fijn personeel, gezellige sfeer, zeker de moeite waard om een keer terug te komen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Irene, Bedankt voor je mooie recensie. Wat leuk om te lezen dat je fijn geholpen bent in onze winkel. Wie weet tot snel! Liefs, Inge - Minitials

Irene

Eindhoven

Mooie producten en perfecte service

17-02-2022 9

Vriendelijk personeel in Eindhoven. Je wordt fijn geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hicham, Fijn dat je een fijne ervaring hebt gehad bij Minitials, bedankt voor review! Liefs, Britt

Hicham

Den Bosch

Geweldige service

17-02-2022 10

Fijne snelle service precies zoals gevraagd heel neutraal!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Roald, Fijn dat je een goede ervaring hebt met Minitials! Liefs, Britt

Roald

Helmond

Goede service en snelle levering

11-02-2022 10

Heel erg tevreden met Minitials. Bestelde ketting bleek toch te klein, kon makkelijk worden geruild. 1e en 2e herlevering ging ook super snel.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eelco, Fijn dat je een fijne ervaring met Minitials hebt gehad en dat alles naar wens is, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Eelco

Amsterdam

Prachtige sieraden en een super service!

09-02-2022 10

Al een aantal jaar in het bezit van een mooie witgouden ketting met initials/symbols. Afgelopen kerst een sparkle snake erbij gekocht, deze was niet helemaal naar wens (ik ben een perfectionist) maar deze geweldige dames hebben met veel liefde en geduld een nieuwe ketting gemaakt welke wel perfect is. Het heeft wat geduld en moeite van beide kanten gekost maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. 5 sterren service. Bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kirsten, Wat een lieve review! We gaat door totdat jij als klant tevreden bent, enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Kirsten

Breukelen

Matig

04-02-2022 5

Ontvangst: net of ik niet verwacht was terwijl ik wel een afspraak had Product: 1e versie waren letters verkeerd om gezet. Oeps foutje. 2e versie: nogmaals letters verkeerd om gezet met uitleg erbij waarom Ik kon een 3e versie thuis gestuurd krijgen, daar durfde ik niet op te gokken. Uiteindelijk 1e versie genomen. Sieraad is heel mooi (maar niet zoals ik het wilde maar dat bleek moeilijk te maken. Dat had meteen verteld kunnen worden. )

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi AM, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je geen goed gevoel hebt overgehouden aan het bezoek aan onze winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze oprechte exuses hiervoor. Met of zonder afspraak ben je altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Hopelijk kun je het sieraad nog met veel plezier dragen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

AM

Eindhoven

Geweldige service!

03-02-2022 10

Mijn ketting was gebroken... ik vond het super netjes dat ik het op kon sturen en het buiten de verzendkosten kosteloos gemaakt werd. Perfecte service. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Heel fijn!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Gaby, Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat je onze service fijn hebt ervaren. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Gaby

Oud gastel

Mooie ring maar belofte van hoodie niet nagekomen

30-01-2022 7

Ik ben blij met het cadeau wat ik bij jullie gekocht heb maar op het moment van bestellen stond er een bammer op jullie site dat er een hoodie bij een bestelling van 300 euro zou zitten maar die is niet meegestuurd en jullie klantenservice meldde dat die actie voorbij was. Dan moet je de banner niet laten staan. Dat vind ik niet kunnen. Verder was de ring mooi

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Gijs, Allereerst bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de Baby Entangle Ring! Onze hoodie actie was van 06 t/m 24 december, dit hebben we gecommuniceerd op onze website en social media kanalen. De banner van onze campagne " Your heart is my home" heeft de hele decembermaand nog live gestaan omdat dit onderdeel was van onze december campagne en hierdoor nog steeds van toepassing was. De hoodie's zijn na het eindigen van onze kerstactie nog steeds een product dat via onze website besteld kan worden. Naar onze mening hebben wij de hoodie actie zo duidelijk mogelijk doorgecgmmuniseerd naar al onze klanten. We vinden het daarom ook erg vervelend om te horen dat je dit niet zo ervaren hebt. Enjoy your Minitials! Liefs, Jill - Minitials

Gijs tordoir

Velsen zuid

Super geholpen! En blij met het resultaat

27-01-2022 10

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en goed advies ! Super bedankt voor mijn persoonlijke ring van mijn mooiste wonder ❤️

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Chiara, Wat fijn dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad bij Minitials! De tijd nemen voor ieder persoon staat bij ons voorop, super fijn dat je zo tevreden bent. Liefs, Britt

Chiara Ouchene-Nanarjain

Helmond

Mooi verpakking en snelle levering

25-01-2022 10

Stijl vol en voor iedereen leuk !!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marjo, Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Marjo

Heerlen

Persoonlijke service en prachtige producten

25-01-2022 9

Ik ben erg fijn geholpen bij het uitzoeken van mijn Minitials sieraad. De rustige manier waarop je geholpen wordt inclusief alle uitleg rondom de sieraden en de mogelijkheden vond ik prettig.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Isabelle, Wat fijn dat je zo fijn geholpen bent, bedankt voor je lieve review! Liefs, Britt

Isabelle

Eindhoven

Twee mooie en dierbare kettingen.

17-01-2022 10

Geweldig geholpen met een prachtige dierbare ketting met handgeschreven tekst van een oud briefje van mijn moeder. En een ketting met letters en daar tussen het kruisje van mijn communie. Dankjewel voor jullie mooie idee… zo ontzettend blij mee.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Miranda, Bedankt voor je mooie recensie! Wat speciaal dat we dit voor je mochten doen. Zo draag je haar altijd bij je. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Miranda

Eindhoven

Keurig geholpen, mooie produkten

10-01-2022 10

Het kerstcadeau voor mijn vrouw, kon ik makkelijk en snel bestellen op de website. Kon gelijk een afspraak maken om het op te halen. (Kon ook bezorgd worden, maar was toch in de buurt). Werd in de winkel leuk geholpen en kreeg bij de bestelling nog een zeer mooi cadeau. Groet, Mathieu

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Mathieu, Bedankt voor je recensie. Heel fijn om te lezen dat het bestellen zo soepel is verlopen. Hopelijk is je vrouw blij met het kerstcadeau! Liefs, Inge - Minitials

Mathieu Taams

Oostzaan

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Wij werken op afspraak

Wij willen graag voor iedereen de tijd nemen en adviseren om een afspraak te maken via de: afspraak planner