Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.6
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 183

Top service!

21-02-2021 10

Super! Denken met je mee, reageren snel en leveren uitstekende service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Manon

Utrecht

Prachtige unieke sieraden

18-02-2021 10

Mijn ervaring met Minitials is zeer goed. Ik heb diverse mensen uit het team gesproken en ben zeer goed geholpen, waardoor ik uiteindelijk een goede keuze heb kunnen maken. Daarnaast heeft Minitials een zeer breed assortiment en is er voor ieder wel wat. De key of love en de vertical bedel zijn mijn favorieten!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nazan

Amsterdam

Liep even fout maar goede oplossing aangeboden

16-02-2021 6

Liep even fout maar na contact wel correct opgelost.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kees, We hebben elkaar zojuist telefonisch gesproken. We vinden het erg vervelend dat je voor de levering van de cadeaubon naar België €7,50 extra moest betalen. Dit is uiteraard niet de bedoeling bij onze cadeaubonnen. Helaas lopen we nog ooit tegen kleine foutjes aan in onze nieuwe website. Nu we hiervan op de hoogte zijn zullen wij dit uiteraard intern meenemen en aanpassen. Zoals besproken zullen we het bedrag van je bestelde cadeaubon met €7,50 verhogen. Hopelijk hebben we het naar tevredenheid kunnen oplossen. Liefs, Jill

Kees

Bocholt

Geweldig

14-02-2021 10

In 1 woord; Geweldig. Zeer vriendelijk, snel en duidelijk! Ik wordt zo blij van jullie collectie.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sascha

Enschede

Super service kwaliteit

14-02-2021 10

Zooooo blij met mijn subtiele ketting!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sanne

Haarle

Super!!!!

13-02-2021 10

De beste service ever & sieraden

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke

Budel

Topservice

13-02-2021 10

Had verkeerde kleur besteld vh satijn, nieuwe opgestuurd gekregen, volgende dag al in huis. Geweldig!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Yvonne

Eindhoven

Mooie kettingen

12-02-2021 9

We hebben onze dochters voor hun verjaardag een ketting gegeven met initialen, ze waren er erg blij mee. Erg mooi verpakt met een mooie tekst binnenin het doosje. En snel geleverd!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Susanne Reitsma

Zwolle

Zeer klein uitgevallen

11-02-2021 5

De ketting en de minitial vielen veel kleiner uit dan gedacht en de ketting is echt super dun

Zou je Minitials aanraden: Nee

Esther Bolster

Alkmaar

Persoonlijke service zoals het hoort

09-02-2021 10

Bij een premium product verwacht je ook premium service en die heb ik gekregen. Ik wilde een extra hangertje aan mijn ketting en alles was super makkelijk, persoonlijk en snel afgehandeld. Zelfs in tijden van Corona.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Renee

Vleuten

Super fijne en snelle service

08-02-2021 10

Het slotje van mijn armbandje sloot niet goed meer dus ik heb hiervoor gemaild. In een snelle reactie een hele duidelijke mail gekregen met de beschrijving van het reparatieproces. Ik ben mijn armbandje in totaal 3 dagen kwijt geweest voor ik hem weer kon dragen inclusief nieuw slotje! Heel blij mee!! Maar ik was sowieso al heel blij met Minitials voordat mijn armbandje kapot ging :) Verschillende sieraden van en allemaal even mooi!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nienke

Boxmeer

Geweldig!

08-02-2021 10

Zeer mooie ketting! Mooi in een bijpassend doosje ook. Jullie hebben mijn vrouw erg blij gemaakt! Ook fijn dat het discreet is verstuurd.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Klaas

Huizen

Geweldig!

06-02-2021 10

Geweldig bedrijf, goede service en mooiste sieraden. Het geld meer dan waard!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Britt

Helmond

Top service !

05-02-2021 9

Had mijn ketting opgestuurd om te laten repareren. Ik had er enige haast bij ivm vertrek naar het buitenland. Echt binnen een paar dagen alles geregeld, net op tijd voor vertrek. Helemaal top !

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nadja

Enschede

Kwaliteit prima, service minder

10-02-2021 5

Van te voren gevraagd naar de mogelijkheden qua maatvoering, echter is aan mijn verzoek uiteindelijk niet voldaan. Na contact is alles naar tevredenheid opgelost.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kim, Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je persoonlijke verzoek door ons niet goed in behandeling is genomen. Onze oprechte excuses hiervoor! Uiteraard willen wij dit voor je oplossen zodat je alsnog met veel plezier je armbandje kunt dragen. Wij zullen vandaag telefonisch contact met je opnemen om dit probleem op te lossen. Nogmaals excuses voor het ongemak. Liefs, Jill

Kim

Wognum

Super service! Snel en vooral duidelijk ik de communicatie

04-02-2021 10

Echt een aanrader!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Vanessa

Lint

Super blij

03-02-2021 10

Mijn bestelling was heel snel afgehandeld met zorg en lieve berichtjes.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Dewi

Amsterdam

Fantastisch

03-02-2021 10

Na eerst telefonisch contact te hebben gehad voor advies heb ik mijn bestelling geplaatst. Wat een vriendelijke mensen werken hier en ze luisteren goed naar je en informeren je goed. Ik kijk er naar uit nog voor vele jaren en bijzondere gelegenheden hier mijn bestellingen te plaatsen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Emily

Gorinchem

Wauw

02-02-2021 9

Super mooie ketting. Voor het leven. Snelle levering en mooi verpakt. Helaas zat het kettinkje een beetje in de knoop en is mijn man even bezig geweest dit uit elkaar te krijgen. Jammer voor die prijs. Maar zeker erg mooi! Van kwaliteit.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Ellen

Lent

Zeer tevreden

01-02-2021 10

Heel goed geholpen . Begrepen mijn wensen goed . Zeer blij met mijn mooie ketting

Zou je Minitials aanraden: Ja

Peggy

Eindhoven

Prachtig product, mooi ingepakt, snelle levering

30-01-2021 10

Ik had het kettinkje met de diamanten besteld. Toen het bezorgd was bleek dat de hanger veel kleiner was dan ik dacht maar dat maakte de ketting echt veel mooier en fijner. Een prachtig sieraad

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sylvia

Assendelft

Prima service in Corona tijd

27-01-2021 10

Een cadeaubon besteld via de website. Nette en vriendelijke service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

vivian

Eindhoven

Doen wat ze zeg zeggen

23-01-2021 8

We hebben in corona tijd iets van de website besteld, helaas viel dit kleiner uit dan we dachten(vandaar geen vijf sterren) Verder prima service en afhandeling van je retour

Zou je Minitials aanraden: Ja

Paul

Alkmaar

Enórm blij mee!

21-01-2021 10

Wat een prachtige sieraad, de twee letters van de voornamen van mijn geliefde echtgenoot in glanzend witgoud. Ik ben er geweldig blij mee en trots dat ik hem nu altijd dicht bij m’n hart draag. Hij heeft me hier zó mee verrast! Hij heeft het kettinkje bij me omgedaan en ik doe ‘m nooit meer af! Dank jullie wel voor dit prachtige sieraad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Yvonne

Terborg

Mooi product, geweldige service

21-01-2021 10

Nu voor de kerst een bestelling gedaan, en deze kwamen ze persoonlijk bezorgen. Top. Nadien een afspraak gemaakt voor het eraan zetten en is meteen weer terug gebracht naar de originele staat (was wat uitgedragen)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Hans

Geldrop

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen