Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.4
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 790

26-09-2022 10

GIng om een aszetting in een armband. Persoonlijke service. Zetting werd aan tafel gedaan waar ik bij zat. Uiteindelijk ging er iets fout bij het afmaken van het sieraad maar werd zonder problemen opnieuw gedaan. Aanrader!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

26-09-2022 10

Onwijs vriendelijke service en hebben altijd tijd. Iedereen verwelkomt je altijd met veel plezier

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mr. S

25-09-2022 10

Heel fijn geholpen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

24-09-2022 10

Vriendelijk personeel er wordt tijd voor je genomen. Je kunt alles vragen en iedereen blijft even aardig. Voelde me welkom

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

24-09-2022 10

Heel erg tevreden *

Zou je Minitials aanraden: Ja

24-09-2022 10

Fijn en goed geholpen en mooie producten

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

20-09-2022 10

Vriendelijk, goed advies

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mr. S

19-09-2022 10

Mooi sierraad afgeleverd,erg vriendelijk in de mail.

Zou je Minitials aanraden: Ja

19-09-2022 10

Ik ben super tevreden, hartelijk dank.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor de recensie! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Heel graag gedaan. Liefs, Inge - Minitials

17-09-2022 4

Ik heb niets online gekocht, ik ben fysiek in de winkel geweest en kreeg helaas pas na een week het bericht dat de neusafdruk van onze hond niet goed was. We hebben een nieuwe afdruk opgestuurd en hopen dat we de twee armbandjes snel opgestuurd krijgen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marlies, Bedankt voor je eerlijke recensie. Je hebt ondertussen contact gehad met mijn collega Jill via Whatsapp. We vinden het heel vervelend dat er niet eerder een terugkoppeling is gekomen. De reden hiervan is dat we werken met een extern laserbedrijf. Alle bestellingen worden een keer per week verwerkt. Het bedrijf probeert alle lasergravures te bewerken. Echter komt er soms de terugkoppeling dat een afdruk te donker/onscherp/ect is. We communiceren dit direct naar de klant zodra we de terugkoppeling krijgen. Dit kan helaas enkele dagen tot een week duren. We gaan aan de slag met de nieuwe afdruk zodat je straks prachtige armbanden hebt. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

16-09-2022 10

Fantastisch

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie. Veel plezier met de extra toevoeging aan je prachtige ketting. Liefs, Inge- Minitials

15-09-2022 10

Ben vriendelijk ontvangen , super service .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je mooie recensie. We vinden het fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent in de winkel. We zullen het compliment doorzetten :). Never take it off. Liefs, Inge-Minitials

Janet M

15-09-2022 10

Snelle service met vriendelijke, betrokken en meedenkend personeel.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat ontzettend leuk om te lezen! Dank je voor deze recensie. We vinden het fijn dat je snel en vriendelijk bent geholpen in onze winkel :). We zullen dit aan de desbetreffende collega doorgeven. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Janet M

15-09-2022 10

Ook mijn derde bestelling is snel, goed en persoonlijk afgehandeld

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Fijn om te lezen dat jouw derde(!) bestelling goed is verlopen. We proberen iedereen order zo persoonlijk mogelijk af te handelen. Super om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt. Never take it off. Liefs, Inge- Minitials

15-09-2022 10

Weer een super mooi juweel geshopt bij mijn favoriete winkel Minitials Nu alweer het volgende juweel op het oog

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Monique, Bedankt voor je leuke recensie. Fijn om te lezen dat je blij bent met het nieuwe sieraad. De sieraden van Minitials kunnen verslaven werken ;). We zien je graag snel weer! Liefs, Inge- Minitials

Monique R

14-09-2022 10

Dit is bedoeld voor mijn kleindochter die 21 jaar wordt. Ik heb het doosje opengemaakt en ik. Vind het PRACHTIG. .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je mooie recensie. 21 is een bijzondere leeftijd! Wat een mooi cadeau heeft u uitgezocht. We hopen dat uw kleindochter de ketting net zo mooi vindt als u. Heel veel plezier met geven. Liefs, Inge - Minitials

13-09-2022 8

Het verzilveren van de cadeaubonnen ging niet vlekkeloos, lukte niet in Chrome, daarna wel in de browser Safari. Toen ik dit probleem meldde, kreeg ik heel vlot reactie, tijdens het weekend. Ketting is prachtig en was volgens beloofde levertijd in huis. Levering met Budbee ging deze keer ook vlekkeloos.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Simone, Bedankt voor je eerlijke recensie. We vinden het vervelend om te lezen dat het verzilveren van de cadeaubonnen niet helemaal soepel is verlopen. We nemen deze feedback uiteraard mee. We vinden het uiteraard wel heel fijn om te lezen dat de ketting en de levering naar verwachting waren. We wensen je heel veel plezier met het dragen van de ketting. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Simone Runherd-Buitenhuis

12-09-2022 10

Heb inmiddels 4 sieraden bij jullie gekocht en krijg zoveel complimenten. M’n laatste sieraad is de pootafdruk van m’n pas overleden hondje. Jullie hebben dit zo mooi gedaan. Jullie hebben deze online geplaatst en vind het zo netjes dat jullie voor die tijd geappt hebben met de vraag of dat voor mij oké was. Ik blijf komen, ook al moet ik dan 2u rijden. Ga zo door!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Iris, Gecondoleerd met je lieve hondje.. Wat een lieve en vooral fijne review, hier doen we het voor! Heel veel draag plezier van deze prachtige, persoonlijke armband! Liefs, Britt

Jaqueline K

11-09-2022 6

Ik heb onlangs een armband gekocht met de vingerafdrukken van mijn dochter en mij! Het zit gedraaid aan het koordje!!! Zeer irritant! Als ik weer in Eindhoven kom hoop ik dat jullie dat kunnen veranderen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Zou je een foto kunnen sturen naar info@minitials.nl met wat je precies bedoeld? Dan kunnen wij met je meekijken en een oplossing bedenken! Liefs, Britt

Lieke D

09-09-2022 10

Mooi armband, snelle levering, goede service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je lieve review! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

08-09-2022 10

super geregeld heel mooie sieraden

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lydia, Bedankt voor je lieve review, enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Lydia Foolen

07-09-2022 10

Top winkel, lieve dames, geweldige service, en prachtige sieraden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Corrie, Bedankt voor je lieve review, wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Hier doen we het voor! Dankjewel! Liefs, Britt

Astrid K

Goede service!

04-09-2022 10

Helaas was de bezorging niet geleverd zoals aangegeven, maar werd gelukkig goed op de hoogte gehouden. Duurde wel even wat langer, maar uiteindelijk hebben ze een nieuwe opgestuurd. Super blij mee!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sophie

Obdam

02-09-2022 10

Zo super fijn geholpen door een meisje met mooie donkere krullen. Ze nam alle tijd en deed het gewoon echt super! Was in Eindhoven bij Minitials zelf

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat fijn om te horen dat je zo fijn geholpen bent! We zullen deze lieve review zeker aan d'r doorgeven ;). Dankjewel! Liefs, Britt

Lieke D

02-09-2022 10

Ik was welkom.super geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat fijn dat je een fijne ervaring hebt beleefd bij ons in de winkel! Bedankt voor je review! Liefs, Britt

Astrid K

30-08-2022 10

Super goed geholpen met het uitkiezen van een nieuw sieraad!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Juul, bedankt voor je liever review! Veel draagplezier van je Benji Armband gewenst. Liefs, Jill - Minitials

Lieke D

30-08-2022 2

Helaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen… melding gemaakt bij Budbee.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Ilona, de track & trace code geeft aan dat het pakketje 24-08 is bezorgd. Mocht je het pakketje niet ontvangen hebben dan gaan wij hier uiteraard achteraan bij Budbee. We gaan contact met je opnemen. Liefs, Jill - Minitials

Ilona Aaftink

30-08-2022 10

Zeer tevreden over de service. Werden fijn ontvangen en ook aandacht voor mijn wensen. Kwaliteit is zeer goed en wordt mooi verpakt.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sonja, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en het product. Veel draagplezier gewenst van het Oblique hartje! Liefs, Jill - Minitials

Lieke D

30-08-2022 10

Alles was even leuk en aardig echt fijn!!! Wil alleen nog sieraden van jullie Groeten *****

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Wat een leuke recensie! Dank je. We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo fijn geholpen bent :). Heel veel plezier met het dragen van de sieraden. Liefs, Inge - Minitials

Jaqueline K

28-08-2022 8

De winkel is niet gemakkelijk te vinden. Zeer prettig contact in de winkel, heb geen gebruiksaanwijzing voor het knopen van de satijnen armbandjes en zou die graag willen ontvangen. Bij voorbaat dank.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie. Het is even zoeken naar de winkel. We zitten verstopt tussen twee horecazaken in. Wel op een heel gezellig en leuk stukje Eindhoven. Via de mail ontvang je de koopinstructie. Onze excuses dat je deze niet ontvangen hebt. Hopelijk draag je de armband met veel plezier. Never take it off Liefs, Inge- Minitials

Lieke D

26-08-2022 4

12 dagen geleden besteld en betaald, en nog steeds niet ontvangen. Zit nog in de post bij budbee. Slechte bezorgdienst.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Roeland, Bedankt voor je eerlijke recensie! We vinden het heel vervelend om te lezen dat Budbee zolang heeft gedaan over de levering. We hebben melding gemaakt van de vertraagde levering. In de Track & Trace code kan ik zien dat het pakket geleverd is. Hopelijk wordt ondanks de levering het sieraad met veel plezier gedragen. Liefs, Inge - Minitials

26-08-2022 10

Ik heb mijn ketting moeten toesturen om een toevoeging erbij te doen. Mijn mooie ketting heb ik gelukkig niet lang hoeven missen vanwege de snelle service. Ook super netjes retour gekregen in een mooi tasje (uiteraard in een doos) Als je houdt van chique en minimalistisch dan zijn de minitials kettingen een echte aanrader!! Heel blij mee! Dank jullie wel! Liefs, S.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Saba, Bedankt voor de mooie recensie! Wat fijn om te lezen dat je de ketting snel terug had. Het is toch kaal zonder ketting ;). Hopelijk draag je de ketting met toevoeging met veel plezier. Never take it off. Liefs, Inge- Minitials

Saba K

24-08-2022 10

Altijd bereikbaar via telefoon en whatsapp. Vriendelijke service ! Hartelijk dank!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eline, Bedankt voor je recensie! We zijn heel blij om te lezen dat je onze service zo goed vindt. We hopen ook dat je blij bent met de sieraden :). Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

23-08-2022 10

Mooie sieraden! Top service, behulpzaam en snelle veilige levering.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Anique, Bedankt voor je recensie. We vinden het erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en levering. Heel veel plezier met het dragen van de Drie Signature ketting. Liefs, Inge - Minitials

23-08-2022 2

Drama met verzending! Was een cadeau! Werd eerst naar Zweden gestuurd en heb het een week te laat ontvangen! Bedankt voor het leuke cadeau!! Top man

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Nick, Laat ik voorop stellen dat we het heel vervelend vinden dat de armband niet op tijd geleverd is. In de Track & Trace code kan ik zien dat Budbee het sieraad op 10 augustus heeft ontvangen van ons (Minitials). We snappen zelf ook niet waarom dit pakket eerst naar Zweden is verzonden. Het label is namelijk verzonden naar het adres van de order.. We hebben hiervan uiteraard een melding gemaakt om dit in de toekomst te voorkomen. We hopen ondanks alles dat het cadeau in de smaak viel. Onze excuses voor het ongemak. Liefs, Inge - Minitials

Nick Van der wiel

22-08-2022 2

In de bestelling en aflever instructies heb ik specifiek verzocht geen product of merknaam op de verpakking te hebben aangezien de aankoop een verrassing was voor mijn vrouw voor de geboorte van ons eerste kind. Jammer genoeg stond heel duidelijk Minitials op de verpakking en bij het aannemen van het pakje bij de deur was duidelijk wat erin zat. Jammer.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor u eerlijke recensie. Als eerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie eerste kind. Hopelijk gaat alles goed. Ik vind het heel vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de aflevering. Op de doos zelf staat het merk niet vermeld. Alleen op het label. Dit kunnen we helaas niet aanpassen. Dit is namelijk nodig voor een eventueel onderzoek bij de bezorgdienst. Dit hadden we moeten communiceren en daarvoor wil ik onze excuses aanbieden. We hopen ondanks de levering dat uw vrouw blij is met de ketting. Liefs, Inge - Minitials

22-08-2022 10

Ketting voldoet aan de verwachting

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te lezen dat de ketting naar verwachting is. Hopelijk draag je de ketting met veel plezier. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Ilse J

19-08-2022 10

Prima service en supersnel geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We zijn blij om te lezen dat je blij bent met onze service :). Heel veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge

Richard S

18-08-2022 10

Great service. Nice people.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Thanks for your review. We are glad to read that you are happy with the jewellery. Never take it off. With love, Inge - Minitials

18-08-2022 10

Ze maken van iedere aankoop weer een feestje!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Wat een leuke recensie! Dank je daarvoor. We proberen iedereen zo goed mogelijk. We zijn dan ook enorm blij dat ook deze aanknoop een feestje was. Liefs, Inge- Minitials

Janet M

18-08-2022 8

Product is prima, backoffice is super. Bezorging via een derde verloopt wel wat stroef en is ook niet makkelijk aan te passen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We zijn natuurlijk erg blij om te lezen dat je onze backoffice super vindt en blij bent met het sieraad. We vinden het erg jammer om te lezen dat de bezorging niet soepel verliep. We nemen dit intern mee en zullen dit ook doorgeven aan de bezorgdienst. Liefs, Inge - Minitials

17-08-2022 10

Vriendelijk geholpen! Lekkere koffie en truffel tijdens het wachten Super blij met mijn aankoop

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We zijn erg blij om te lezen dat je blij bent met de aankoop. Hopelijk wordt deze met veel plezier gedragen. Wachten is nooit leuk maar met een heerlijke kop koffie en truffel is het toch minder erg ;). Veel plezier met het dragen. Liefs, Inge - Minitials

Mr. S

Prachtige ketting!

16-08-2022 10

Durfde niet online te bestellen zonder het sieraad gezien te hebben dus naar de winkel gereden. Helaas kon mijn ketting niet meteen gemaakt worden dus werd opgestuurd. Als je eenmaal hebt gezien wat je krijgt duurt het wachten lang ;) Het pakketje werd via Budbee verstuurd. Ik was deze dag niet thuis. Kreeg een uur voor levering het bericht dat de ketting bezorgd zou worden. Ik moet hiervoor tekenen. Krijg vervolgens het bericht dat mijn pakket geleverd is bij de buren met de opmerking in de blauwe kliko. En dat voor een ketting van €300,- Dit moet niet kunnen. Gelukkig lag het pakketje er nog en ben super blij met mijn mooie ketting!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Cindy

Den Bosch

16-08-2022 8

Ik ben heel blij met mijn ketting met initialen. Wat ik jammer vind is dat ik de gepolijste versie heb genomen en dat de achterkant van de initialen ruw is waardoor mijn huid rood ziet bij het dragen. Liever had ik beide kanten gepolijst gehad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Katrien, Bedankt voor je eerlijke recensie. We zijn uiteraard blij om te lezen dat je blij bent met onze ketting. De achterkant van onze initialen wordt altijd mat gemaakt. Dit moet echter niet zorgen voor irritatie op de huid. We willen dit graag voor je oplossen. Je bent hiervoor van harte welkom bij ons in de winkel :). Liefs, Inge - Minitials

Katrien D’Hondt

15-08-2022 8

Eerste keer dat ik wat via de site heb besteld, eerst nog even telefonisch contact gehad. Keurige uitleg op mijn vraag over het bestellen van een cadeaubon.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te lezen dat je telefonisch prettig te woord bent gestaan. Hopelijk kan de gelukkige een mooi sieraad uitzoeken :). Liefs, Inge- Minitials

14-08-2022 10

Heel persoonlijk geholpen. Geen haast en hele mooie sieraden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Nico, Bedankt voor je mooie recensie! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je de service in de winkel als persoonlijk hebt ervaren. We hopen dat je de sieraden met veel plezier draagt. Liefs, Inge - Minitials

Rhea K

11-08-2022 10

Kettinkje was kapot, ter plekke direct gemaakt! Super fijne service!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie! Het is altijd vervelend als de ketting breekt. In de meeste gevallen kunnen we dit direct voor je maken in de winkel. Fijn om te lezen dat je dit ook hebt ervaren. Heel veel plezier met het dragen van de ketting. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

11-08-2022 6

Tevreden in de shop in Eindhoven over advies. Minder tevreden over communicatie erna via de app over navraag graveren. Communicatie kan beter. Bij ophalen armband ging erg snel. Zaten nog meer klanten, maar mijn aankoop was toch €418,--. Beetje gebrek aan persoonlijke afhandeling. Het was voor mij toch al emotioneel ivm overlijden van mijn man.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Mieke, Bedankt voor uw eerlijke recensie. We vinden het heel vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de communicatie en het ophalen. De punten in uw recensie gaan we meenemen zodat we onze service nog verder kunnen verbeteren. Het laatste dat we willen is dat u niet prettig de winkel verlaat bij het ophalen. We hopen dat u de armband vaak draagt zodat uw man altijd een beetje bij u is. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

11-08-2022 10

Prachtige sieraden, betekenis vol en geweldige service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je mooie recensie. We zijn heel blij om te horen dat je onze sieraden en service als geweldig ervaart. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Sanne v

10-08-2022 10

Zeer duidelijke communicatie en snelle bezorging!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie! Fijn om te lezen dat alles soepel is verlopen. Heel veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge - Minitials

08-08-2022 10

Prettige en snelle levering

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Heel fijn om te lezen dat je de levering als prettig en snel hebt ervaren :). Heel veel plezier met het dragen van het sieraad. Liefs, Inge- Minitials

08-08-2022 10

Superblij met mn nieuwe armbandje! Weer heel fijn geholpen door Caroline :)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie! Heel fijn om te lezen dat je prettig geholpen bent door Caroline in de winkel. Never take it off! Inge - Minitials

Jaqueline K

08-08-2022 10

top

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

07-08-2022 10

Goed geholpen en ik heb een super mooie ketting 🥰

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent en dat je de ketting zo mooi vindt :). Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

07-08-2022 8

De enige feedback die ik heb is over de communicatie. Zodra je een bestelling plaatst, krijg je een bevestiging…hierna blijft de communicatie een lange tijd stil. Zodra iemand 400 euro of meer hebt uitgegeven dan wil de klant vaker een update ontvangen over de status van het proces. Zodra je contact opneemt met Minitails dan wordt er snel gereageerd, dus dit is top en zal de klant weer geruststellen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie! We vinden het fijn dat je deze feedback geeft. We proberen op alle vlakken altijd te blijven verbeteren. We gaan het punt over tussentijdse updates meenemen intern. We hopen ondanks alles dat je blij bent met het sieraad en dit met plezier draagt. Liefs, Inge- Minitials

06-08-2022 10

Hele fijne service in de winkel Eindhoven! Wij vonden het wel jammer dat er bij een behoorlijke uitgaven niks gedaan wordt ;)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie! We zijn erg blij om te lezen dat je blij bent met onze service. We begrijpen dat je dit jammer vindt ;). We hebben bij Minitials nooit korting. Alleen met speciale gelegenheid (10-jarig bestaan) wordt er soms een korting gegeven. Denk hierbij aan de kortingsactie met onze jubileum. Hopelijk wordt het sieraad met veel plezier gedragen. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

05-08-2022 10

...

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jaqueline K

05-08-2022 10

Altijd een goede service en advies. Nemen de tijd. Mn ketting wordt altijd even gecontroleerd en gepoetst. De asbedel in de vorm van een vlinder was niet op voorraad en er wordt meteen meegedacht en in een gewone vlinder bedel een gaatje geboord, zodat mn dochter ik allebei mn moeder en haar oma bij ons hebben. Wij komen uit Amsterdam en was erg lief dat het zo opgelost kon worden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Avalon, Bedankt voor je mooie recensie. Wat een fijne en mooie recensie. We proberen op zulke momenten altijd mee te denken met de klant. Het is fijn om te lezen dat er een mooie oplossing is bedacht. Op deze manier is haar oma altijd bij haar. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Lieke D

05-08-2022 10

Jullie geven altijd een snelle reactie terug op vragen van mijn kant en zijn zeker service gericht. Denken mee met de klant en zijn wensen. Ga vooral zo door

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sandra, Bedankt voor je recensie en het mooie compliment. We proberen bij elke klant meer te denken om tot het perfecte sieraad te komen. Fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaart. Hopelijk draag je de sieraden met veel plezier! Never take it off. Liefs, Inge (Minitials)

Sandra B

04-08-2022 10

Heel tevreden , werd direct geholpen en het sieraad werd ter plekke gemaakt , ga zo door .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Astrid, Bedankt voor je recensie! Wat ontzettend fijn dat het sieraad direct gemaakt kon worden :). We hopen dat je het sieraad met veel plezier draagt. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

03-08-2022 6

Normaal gesproken schrijf ik nooit feedback maar dit keer vind ik het toch wel de moeite waard. Het product en de communicatie vanuit Minitials is goed alleen ben ik niet te spreken over de aflevering. Mijn pakketje werd buiten de deur neergezet. Ik woon aan een drukke straat tussen de winkels waarbij ieder willekeurig persoon dit pakketje mee had kunnen nemen. ik had n.b. ook nog aangegeven om mij te bellen indien geen gehoor op de bel. Ik was gewoon thuis op het aangegeven tijdstip en heb geen telefoontje gehad. Ik begrijp dat Minitials hier niks aan kan doen maar ben er wel bewust van dat Baboo ?? (of zoiets) deze service levert. Dit weerhoudt mij om een nieuwe order te plaatsen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je eerlijke recensie. We vinden het uiteraard fijn om te lezen dat de communicatie vanuit Minitials goed was. We schrikken van jouw ervaring met Budbee. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Hier zal vanuit ons een melding van worden gemaakt. De zending moet namelijk overhandigd worden tenzij de klant dit via de mail of app van Budbee anders heeft aangegeven. We hopen dat ondanks deze ervaring je het sieraad met plezier draagt. Liefs, Inge- Minitials

03-08-2022 10

Vriendelijke bediening.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lieke, Bedankt voor je recensie. We proberen iedereen altijd vriendelijk te behandelen. Het blijft fijn om te lezen dat dit ook jouw ervaring was. Hopelijk draag je het sieraad met veel plezier. Liefs, Inge- Minitials

Lieke D

02-08-2022 10

Fijne communicatie. Overzichtelijke site

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Fijn om te lezen dat de communicatie fijn is en de website overzichtelijk :). Liefs, Inge- Minitials

01-08-2022 6

Mooi verpakt, prettige website. Contact per mail was ok. De minitial was kleiner dan de vorige van 3 jaar geleden, wel net zoveel geld. Handig als je dat erbij meldt. Bandjes waren niet goed geknoopt.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Tom, Bedankt voor je eerlijke recensie. Als eerst vinden we het fijn om te lezen dat onze website prettig is. We vinden het jammer om te lezen dat je niet helemaal tevreden bent. Bij onze Signature Round armbanden zit soms een klein verschil in formaat. Het formaat is afhankelijk van de initialen/symbolen in de armband. De initialen en symbolen moeten namelijk de rand raken anders kan dit niet gesoldeerd worden. We vinden het ook vervelend om te lezen dat de bandjes niet goed geknoopt waren. Je bent van harte welkom bij ons in de winkel om de armband opnieuw te laten knopen. Ondanks alles hopen we dat de armband met veel plezier gedragen wordt. Liefs, Inge - Minitials

31-07-2022 10

Prachtig kado voor onze dochter haar 18de verjaardag

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Manon, Bedankt voor je recensie! Wauw, wat speciaal dat ze een Minitials sieraad heeft gekregen voor haar 18de verjaardag. We hopen dat ze het sieraad met veel plezier en trots draagt. Liefs, Inge

Manon v

Persoonlijk

30-07-2022 10

Ik vond de aandacht om iets uit te zoeken heel professioneel

Zou je Minitials aanraden: Ja

Gaby

Eindhoven

28-07-2022 10

Mijn favoriete winkel! Wat een prachtige juwelen! Wat een toffe dames, die alle tijd nemen om je te helpen! Mijn buuf en ik reizen graag vanuit het Zuiden naar de Minitials shop. Een echt uitje en thuis komen met prachtige juwelen met een persoonlijke touch.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Monique, Wat een mooie recensie. Dank je hiervoor. We proberen altijd voor iedereen te tijd te nemen om het perfecte sieraad uit te zoeken. Super fijn om te lezen dat je ook zo ervaren hebt tijdens je bezoek aan onze winkel. Hopelijk draag je de sieraden met veel plezier. Liefs, Inge (Minitials)

Monique R

28-07-2022 10

Goede, vriendelijke en snelle service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te lezen dat je onze service als goed, vriendelijk en snel ervaart. Liefs, Inge (Minitials)

27-07-2022 10

Het was prachtig ingepakt echt een heel mooi kado om te krijgen of te geven! De bezorging met Budbee was ook top je kan zo volgen waar je pakket is.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Didi, Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de wijze waarop het sieraad is ingepakt :). Heel veel plezier met het dragen. Liefs, Inge-Minitials

26-07-2022 10

Goede snelle service en een goed product!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

26-07-2022 10

snel geleverd en mooi verpakt

Zou je Minitials aanraden: Ja

23-07-2022 10

Prettige benadering, klantvriendelijk geheel.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

22-07-2022 10

Zoals altijd enorm tevreden! Super vriendelijk, goede service en een prachtig sieraad rijker :-).

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lieke, Dank je voor de mooie recensie! Heel fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en de sieraden. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Lieke D

14-07-2022 10

Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik via mail contact gehad om wat vragen te stellen. Ik kreeg heel snel antwoord waardoor ik mijn bestelling uiteindelijk kon doen. Heel blij met het resultaat!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lieke, Bedankt voor je recensie. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op de mail. Fijn om te horen dat je dit ook zo ervaren hebt. Hopelijk draag je het sieraad met veel plezier. Liefs, Inge - Minitials

Lieke C

12-07-2022 10

Afspraak snel ingepland. Goed geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Astrid, Bedankt voor je recensie. Super om te lezen dat de afspraak makkelijk in te plannen was. We proberen dit zo makkelijk mogelijk te maken. Heel veel plezier met het dragen van de ketting. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

12-07-2022 10

Hele fijne service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Bedankt voor je recensie. Fijn om te horen dat je onze service als fijn hebt ervaren. Liefs, Inge- Minitials

12-07-2022 10

(weer) super goed geholpen en wederom goed geslaagd!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Jaqueline, Dank je voor de mooie recensie! Zo fijn om te lezen dat je goed geslaagd bent. We hopen dat je de sieraden met veel plezier draagt. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Jaqueline K

11-07-2022 10

Goede service, iedere keer weer!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Angela, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service. We hopen dat je de bedel met veel plezier draagt. Heel erg bedankt voor de recensie. Liefs, Inge- Minitials

Angela V

07-07-2022 10

Perfecte service. Kettinkje goed gemaakt

Zou je Minitials aanraden: Ja

Louis B

06-07-2022 10

Hele goeie service en zeer vriendelijk te woord gestaan!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Bedankt voor de mooie recensie. We vinden het heel fijn om te horen dat je vriendelijk te woord bent gestaan. Hopelijk draag je het sieraad met veel plezier!

04-07-2022 10

Goede service en prachtig materiaal.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Bedankt voor je mooie recensie. Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service :). Heel veel plezier met dragen :).

01-07-2022 10

Geweldige service. Een zeer dierbaar sieraad ging kapot, maar jullie hebben het binnen no-time kosteloos gerepareerd! ❤️

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Jessica, bedankt voor je lieve review! We wensen je weer veel draagplezier van je sieraad. Liefs Jill - Minitials

Jessica V

30-06-2022 8

Is wel wat kleiner als gedacht en wetend dat goud duur staat is het nog eigenlijk overprijst, waarschijnlijk dat er daarom meerdere bandjes meegegeven worden bij de armbandjes want na elke dag uitdoen voor de douche merk ik al dat de stoffen armbandjes niet lang gaan meegaan. Helaas. Voor dat geld mag het bedeltje echt wel wat groter zijn. Het is mooi en elegant maar prijs kwaliteit....

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Tineke, Bedankt voor je eerlijke recensie! De bedel is gemaakt van 18 karaat goud. We proberen via onze website altijd een goed beeld te geven over de grootte van onze sieraden. Dit is vooral goed te zien bij de afbeeldingen van ons model. De bandjes kunnen dag en nacht gedragen worden. Ook tijdens het douche kan de armband gedragen worden. De bandjes zijn van hoge kwaliteit en kunnen een langere tijd gedragen worden. Bij lichtere kleuren kunnen de bandjes natuurlijk sneller vies worden. Echter blijven de bandjes over het algemeen lang mooi. Hopelijk draag je het sieraad met veel plezier. Liefs, Inge - Minitials

Tineke R

29-06-2022 6

Ik vind de ring echt zo tegenvallen…. En dat vind ik heel erg, want heb m van m’n ouders gekregen en hij is zo veel kleiner en ieliger dan dat ie op de foto lijkt. En dat dan voor bijna €600…… vind het echt bijna belachelijk. En alle afmetingen staan er keurig bij dus het klopt heus, maar een leek heeft geen verstand van millimeters dikte of breedte. Verder zijn jullie uiterst vriendelijk, en behulpzaam, maar dat mag ook wel voor dat geld. Ik vind het echt heel erg. Vooral voor m’n ouders die hoopten mij het mooiste Kado ooit te geven. Maar dit is een niemandalletje……

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We vinden het heel vervelend om te lezen dat je de ring vindt tegenvallen. Zoals je aangeeft in jouw recensie vermelden we bij al onze sieraden de afmetingen. Ook staan we voor iedereen klaar om advies te geven omdat we begrijpen dat het soms lastig inschatten is. Desalniettemin hoop ik dat je de ring met plezier draagt. Liefs, Inge - Minitials

29-06-2022 10

Altijd top service 🫶🏻

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je blij bent met onze service! Liefs, Inge- Minitials

28-06-2022 10

Toegankelijke website; ik had mijn aankoop snel gedaan.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te lezen dat je onze website toegankelijk vindt. Hopelijk ben je blij met het sieraad. Liefs, Inge- Mintials

zeer klein sieraad voor veel geld

27-05-2022 2

als je op de website kijkt lijkt het een mooie ketting met een hartje en vingerafdruk. Maar bij ontvangst schrik je van hoe klein het in werkelijkheid is. Heel weinig goud voor veel geld.

Zou je Minitials aanraden: Nee

Connie

Capelle aan den IJssel

Ongelofelijk blij met mijn ketting!

26-05-2022 8

Ik kwam in de winkel om een tweede letter aan mijn ketting te laten plaatsen. Ik werd hartelijk ontvangen en werd snel geholpen. Ook was mijn dochtertje van bijna 2jaar erbij en zij kreeg ook haar eigen armbandje van de dame die ons hielp in de winkel. Dat was een leuke verrassing! Iets meer aanduiding over waar de winkel exact zit is misschien wel handig. Tussen de terrasjes valt het bijna niet op en loop je het snel voorbij.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Inge

Veghel

Fijne ervaring

24-05-2022 10

Ontvangen met een lekkere koffie. Er wordt veel tijd genomen om de klant de juiste keuze voor een sierraad te maken. Alle mogelijke opties worden voorgelegd.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jeroen

Nuenen

Mooi, snel geleverd

15-05-2022 10

Voor Moederdag een ketting voor mijn vrouw gekocht. Ze kwamen hem persoonlijk brengen om te zorgen dat het op tijd geleverd zou worden. Mooi sieraad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sven

Nieuwegein

Ge-wel-dig!

09-05-2022 10

Het is alsof je in een geweldige snoepwinkel komt. Zo veel mooie sieraden! De service is echt heel erg goed, ze nemen de tijd voor je!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Senead

Gemert

Prachtig sieraad van hoogwaardige kwaliteit.

04-04-2022 10

De ontvanger was erg blij met dit cadeau ter ere van de geboorte van onze dochter. Zou dit prachtige sieraad zeker aanraden. Bedankt voor de goede en snelle service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sacha, Bedankt voor je mooie recensie! Hopelijk gaat alles goed met jullie na de geboorte! Leuk om te lezen dat de ontvanger blij is met het cadeau. Geniet van elkaar! Liefs, Inge - Minitials

Sacha

Meijer

Top

20-03-2022 10

Erg blij met een echt mooi sieraad

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Andrea, Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met het sieraad. Enjoy your Minitials and never take it off ;). Liefs, Inge - Minitials

Andrea

Eindhoven

topservice

14-03-2022 9

Ik draag al ruim 6 jaar lang minitials met veel plezier. Helaas was mijn ketting gebroken, maar de service was zo goed en vlot; ik was mijn ketting nog geen week kwijt met opsturen, repareren en terugsturen erbij. Allee let wel op de bezorging vanuit Budbee. Omdat het kostbaar is had ik gevraagd het te overhandigen. De bel ging wel, maar pakketje was op de stoep gegooid en meneer was al weg. Ik ben er nog achteraan gegaan en heb hem hierop aangesproken en toen begon hij over coronaregels. Nou die ging er bij mij niet in ;-) Hij wist dus niet of ik wel of niet thuis was.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eva, Bedankt voor je recensie! Wat vervelend om te lezen dat je ketting gebroken is. Gelukkig heb je ketting snel weer retour gekregen zodat je het weer kunt dragen. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat Budbee niet heeft geleverd zoals afgesproken. Hiervan gaan we een melding maken want dit is niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Enjoy your Minitials. Liefs, Inge

Eva van der Gijp

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Snelle reparatie van gebroken kettinkje

14-03-2022 10

Bedankt voor het terugsturen van mijn geliefde sierraad. Het werd in een mooie doos en lief briefje aangeleverd. Super blij!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Norine, Bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te lezen dat je het sieraad snel weer bij je was. Enjoy your Minitials! Liefs, Inge

Norine

Hilversum

Fijne service

06-03-2022 10

Prettige ontvangst en advies

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hanneke, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Hanneke Henderikx

Goirle

Super!

04-03-2022 10

Onwijs leuk geholpen in de showroom, met alle liefde en geduld van de wereld. Zo fijn om “in real life” goed te kunnen zien wat wel en wat niet bij me past. Verder ben ik al jaren zeer tevreden over de kwaliteit van Minitials, net als de service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kim, Ontzettend bedankt voor je mooie recensie. Fijn om te lezen dat je zo leuk geholpen bent bij ons in de winkel. Het is inderdaad fijn om alles in het echt te bekijken en passen. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Kim

Papendrecht

Persoonlijk en gewoon fantastisch

03-03-2022 10

Ik wou ontzettend graag een hartje met de afdruk van het pootje van mijn overleden herder.. uiteraard kan dat nooit een volledig pootje zijn, maar het minitials team heeft uit de afdruk meerdere stukjes genomen waarbij ze een aantal voorbeelden gemaakt hebben en ik hier uit mocht kiezen. Werkelijk niets is te veel, hierna op locatie is het hartje gevuld met een aantal hondenharen, zo draag ik haar altijd bij me! De service en ook kwaliteit is super!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lisa, Bedankt voor je recensie. We denken graag mee met onze klanten. Zo speciaal dat we dit voor je hebben mogen doen. Hopelijk draag je de ketting met plezier. Op deze wijze is jouw overleden herder altijd bij je. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Lisa

Weert

Goed geholpen

27-02-2022 10

Fijn personeel, gezellige sfeer, zeker de moeite waard om een keer terug te komen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Irene, Bedankt voor je mooie recensie. Wat leuk om te lezen dat je fijn geholpen bent in onze winkel. Wie weet tot snel! Liefs, Inge - Minitials

Irene

Eindhoven

Mooie producten en perfecte service

17-02-2022 9

Vriendelijk personeel in Eindhoven. Je wordt fijn geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hicham, Fijn dat je een fijne ervaring hebt gehad bij Minitials, bedankt voor review! Liefs, Britt

Hicham

Den Bosch

Geweldige service

17-02-2022 10

Fijne snelle service precies zoals gevraagd heel neutraal!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Roald, Fijn dat je een goede ervaring hebt met Minitials! Liefs, Britt

Roald

Helmond

Goede service en snelle levering

11-02-2022 10

Heel erg tevreden met Minitials. Bestelde ketting bleek toch te klein, kon makkelijk worden geruild. 1e en 2e herlevering ging ook super snel.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eelco, Fijn dat je een fijne ervaring met Minitials hebt gehad en dat alles naar wens is, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Eelco

Amsterdam

Prachtige sieraden en een super service!

09-02-2022 10

Al een aantal jaar in het bezit van een mooie witgouden ketting met initials/symbols. Afgelopen kerst een sparkle snake erbij gekocht, deze was niet helemaal naar wens (ik ben een perfectionist) maar deze geweldige dames hebben met veel liefde en geduld een nieuwe ketting gemaakt welke wel perfect is. Het heeft wat geduld en moeite van beide kanten gekost maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. 5 sterren service. Bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kirsten, Wat een lieve review! We gaat door totdat jij als klant tevreden bent, enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Kirsten

Breukelen

Matig

04-02-2022 5

Ontvangst: net of ik niet verwacht was terwijl ik wel een afspraak had Product: 1e versie waren letters verkeerd om gezet. Oeps foutje. 2e versie: nogmaals letters verkeerd om gezet met uitleg erbij waarom Ik kon een 3e versie thuis gestuurd krijgen, daar durfde ik niet op te gokken. Uiteindelijk 1e versie genomen. Sieraad is heel mooi (maar niet zoals ik het wilde maar dat bleek moeilijk te maken. Dat had meteen verteld kunnen worden. )

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi AM, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je geen goed gevoel hebt overgehouden aan het bezoek aan onze winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze oprechte exuses hiervoor. Met of zonder afspraak ben je altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Hopelijk kun je het sieraad nog met veel plezier dragen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

AM

Eindhoven

Geweldige service!

03-02-2022 10

Mijn ketting was gebroken... ik vond het super netjes dat ik het op kon sturen en het buiten de verzendkosten kosteloos gemaakt werd. Perfecte service. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Heel fijn!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Gaby, Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat je onze service fijn hebt ervaren. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Gaby

Oud gastel

Mooie ring maar belofte van hoodie niet nagekomen

30-01-2022 7

Ik ben blij met het cadeau wat ik bij jullie gekocht heb maar op het moment van bestellen stond er een bammer op jullie site dat er een hoodie bij een bestelling van 300 euro zou zitten maar die is niet meegestuurd en jullie klantenservice meldde dat die actie voorbij was. Dan moet je de banner niet laten staan. Dat vind ik niet kunnen. Verder was de ring mooi

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Gijs, Allereerst bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de Baby Entangle Ring! Onze hoodie actie was van 06 t/m 24 december, dit hebben we gecommuniceerd op onze website en social media kanalen. De banner van onze campagne " Your heart is my home" heeft de hele decembermaand nog live gestaan omdat dit onderdeel was van onze december campagne en hierdoor nog steeds van toepassing was. De hoodie's zijn na het eindigen van onze kerstactie nog steeds een product dat via onze website besteld kan worden. Naar onze mening hebben wij de hoodie actie zo duidelijk mogelijk doorgecgmmuniseerd naar al onze klanten. We vinden het daarom ook erg vervelend om te horen dat je dit niet zo ervaren hebt. Enjoy your Minitials! Liefs, Jill - Minitials

Gijs tordoir

Velsen zuid

Super geholpen! En blij met het resultaat

27-01-2022 10

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en goed advies ! Super bedankt voor mijn persoonlijke ring van mijn mooiste wonder ❤️

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Chiara, Wat fijn dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad bij Minitials! De tijd nemen voor ieder persoon staat bij ons voorop, super fijn dat je zo tevreden bent. Liefs, Britt

Chiara Ouchene-Nanarjain

Helmond

Mooi verpakking en snelle levering

25-01-2022 10

Stijl vol en voor iedereen leuk !!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marjo, Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Marjo

Heerlen

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×