Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.6
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 91

Super blij

28-10-2020 10

Echt super blij met mijn nieuwe ketting De sleutel na een nieuw begin ❤️

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nancy Hentzepeter

Huissen

Super

26-10-2020 10

Ik heb de service van minitials als optimaal ervaren en het armbandje staat mijn kleinzoon super.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Liesbeth Verkuil

Houten

Mooi armbandje, mooie verpakking

25-10-2020 8

Ik vind het product echt heel mooi en de verpakking ook. Ik was ook blij verrast dat ik er nog 2 reserve kleuren silk cords bij mocht kiezen. Het lijkt me alleen lastig om dit zelf te knopen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jael Amouyal

Amsterdam

Geweldige service en heel blij met mijn armband

22-10-2020 10

Ondanks dat ik geen afspraak had, toch netjes geholpen, ze nemen alle tijd voor je . Heel blij met mijn mooie armband .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sabine

Purmerend

Top product

21-10-2020 10

Bij minitials wordt je vriendelijk en correct geholpen. Kwalitatief goede producten en (te) veel mooie producten. Een bedrijf om aan te raden en bij terug te komen!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Anne Marie

Geldrop

Echt helemaal super

19-10-2020 10

Super goed geholpen! Mooie ketting uitgezocht en direct klaar en meteen een mooie armband erbij gekocht! Echt super blij!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Britt

Eindhoven

Prachtige subtiele ketting

18-10-2020 10

Ik ben goed geholpen op het hoofdkantoor. Er werd uitgebreid de tijd genomen om uit te zoeken wat ik wilde. De ketting zelf is prachtig!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nina

Oldenzaal

verkoopervaring goed

25-10-2020 8

armband in reparatie geweest super mooi opgeknapt maar maat kettingje is nu anders langer... en kan armband nu niet in de maat dragen die ik wil...kleinigheidje kom wel weer langs!

Zou je Minitials aanraden: Ja

evelyn

geldrop

Prachtige sieraden die zich goed lenen voor persoonlijke betekenis

13-10-2020 10

De sieraden lenen zich voor symboliek en persoonlijke verhalen. Het is misschien even sparen maar de producten blijven mooi en je kunt er ook nog iets in laten graveren of laseren. Echt een dagelijkse herinnering voor jezelf. Ze denken ook graag met je mee in het persoonlijker maken van je sieraad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Bridget

Eindhoven

Prachtig om te mogen zien hoe het uitgekozen sieraad door de goudsmid werd klaar gemaakt.

13-10-2020 10

Het is voor herhaling vatbaar. Zeer goede service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Monique

Eindhoven

Mooie producten maar service voor verbetering vatbaar

10-10-2020 6

Ik koop al jaren bij Minitials mooie producten maar service is verminderd in de jaren producten waarvan de levertijd veel langer is en je niets hoort totdat je zelf moet mailen want telefonisch zijn ze niet bereikbaar nemen ze niet op. Reageren wel via whatsapp meestal dag later als er iets is. Daar ligt nog een verbeterpunt duidelijke communicatie of 2,3 verschillende reacties van Minitials van verschillende personen maar producten zijn mooi wel prijzig.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Tamara

Jeurissen

Fantastisch

11-10-2020 10

Klantvriendelijk, kwaliteit, top service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Joyce

Valkenswaard

Perfect

08-10-2020 10

Ik kwam met een idee en met hulp van Minitials werd het een feit

Zou je Minitials aanraden: Ja

Carlota

Maastricht

Super service!

06-10-2020 10

Super goede en snelle service! Bedankt

Zou je Minitials aanraden: Ja

Svenja

Hilvarenbeek

Geweldig!

05-10-2020 10

Mooi spul daar!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janske den otter

Eindhoven

Mooiste sieraden die er zijn!!

03-10-2020 10

Super blij met mijn sieraden. Na jaren nog steeds heel erg blij mee

Zou je Minitials aanraden: Ja

Anne

Heeze

Goed!!!

01-10-2020 10

Goed!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

M.Kowalska

Helmond

Top kwaliteit en altijd perfecte service

29-09-2020 10

Top kwaliteit en altijd perfecte service

Zou je Minitials aanraden: Ja

michael

Hoogvliet

Top service!

27-09-2020 10

De snelle service om mijn extra initiaal toe te voegen is zeer gewaardeerd!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Michelle

Leiderdorp

Bestelling niet compleet ontvangen

23-09-2020 2

De reserve bandjes niet ontvangen bij de bestelling

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Janne, Bedankt voor je review. Wij hebben inmiddels contact gehad en als het goed is heb je de reserve koordjes ontvangen. Onze excuses dat dit in eerste instantie niet het geval was. Wij wensen je heel veel draagplezier van de armband! Liefs, M&M

Janne

Roermond

Een prachtige herinnering

23-09-2020 8

Ter herinnering aan mijn overleden ouders een ketting met twee sterren samengesteld. Niet de goedkoopste maar zeker het mooiste sieraad dat ik met liefde draag! Levering in een prachtige verpakking; wat een cadeau voor mijzelf!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Inge Lampe

Rotterdam

Prachtige sieraden

23-09-2020 10

Het was niet mijn eerste bezoek aan Minitials en ook niet mijn laatste. De service is geweldig, iedereen is super aardig waardoor de sfeer erg fijn is. Ze denken ook goed met je mee.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Samantha

Ekels

Top service

23-09-2020 10

Heb inmiddels mijn armbandje ontvangen en ben zeer tevreden hoe mijn pakketje is bezorgd! Zo leuk en fijn om een geschreven kaartje met daarop “ veel plezier met je aankoop” te ontvangen. Toch een beetje persoonlijk! En voor uitbreiding zal ik zeker weer online bestellen. Super bedankt voor de goede service Gr Priscilla

Zou je Minitials aanraden: Ja

Priscilla

Rotterdam

Prachtige sieraden!

16-09-2020 8

Ik heb deze keer touwtjes bijbesteld voor mijn 3 minitials armbanden. Ze waren mooi maar wat ik jammer vond was dat er niks werd gedaan met mijn vraag bij de bestelling. Ik had 2 kleuren op instagram gezien die ik niet op de site kon vinden. Ik vroeg of die er misschien (tegen betaling uiteraard) bij konden worden gevoegd. Hier is geen reactie op gekomen en ik heb gewoon de 5 kleuren gekregen die ik had besteld. Ben niet gewend van Minitials dat er niet op gereageerd wordt, meestal zijn ze heel persoonlijk!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Eveline

Vleuten

Wederom een service met een glimlach en een mooi product

15-09-2020 10

personeel was vriendelijk en vaardig. Ik heb een letter an mijn ketting bij laten zetten en het ziet er weer subliem uit, hartstikke bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Daphne Nielsen

Helmond
Poem

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×