Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.6
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 404

Geweldig!

27-07-2021 9

Al jaren een trouwe fan en klant! Bandje 4 zit in de pols! Mijn vader is plots overleden 1e kerstdag, nu aan het sparen om een mooi minitial armbandje te laten maken met zijn as of vingerafdruk.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sanne

Breda

Super service

27-07-2021 10

Gezellige winkel goed geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kitty, Bedankt voor je review en leuk om te lezen dat je onze winkel als gezellig hebt ervaren. Hopelijk zien we je snel weer terug! Liefs Moniek

Kitty

Veldhoven

Prima ketting en mooi ingepakt en op tijd geleverd

27-07-2021 10

Top geleverd en netjes

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Theo, Bedankt voor je review en fijn dat alles netjes oprijd geleverd, hier streven wij ook zeker altijd naar! Liefs Moniek

Theo

Haarlem

Super service en heel erg klantvriendelijk

27-07-2021 10

Goed en persoonlijk geholpen en ze nemen de tijd en moeite om je sieraad zo mooi mogelijk te maken...

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eveline, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze service. We willen iedereen ook altijd zo goed en persoonlijk mogelijk helpen om samen tot het perfecte sieraad te komen! Hopelijk zien we je snel nog een keer in de winkel. Liefs Moniek

Eveliene Wassen

Schimmert

Super goed advies en mooie sterke ketting en armband

27-07-2021 10

Ik kreeg super goed advies over de samenstelling van een armband met initialen. Er werd zelfs een foto van het armbandje gestuurd om te laten zien hoe het zou worden. Ook over het kettinkje dat ik heb gekocht ben ik goed geadviseerd. De armband en de ketting zijn super mooi en heel sterk!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Josine, Wat fijn om te lezen dat je helemaal happy bent met je ketting en armband. Wij helpen onze klanten er altijd erg graag mee om samen tot het perfecte resultaat te komen! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs Moniek

Josine

Teteringen

Super

27-07-2021 10

Fijn geholpen en echt super blij met mijn sieraad! Minitials is echt net een snoepwinkel, je kan bijna niet kiezen. Zoveel moois!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marije, Wat grappig om te lezen dat je onze winkel vergelijkt met een snoepwinkel... ik begrijp het helemaal haha.. als je eenmaal eraan begint kun je niet meer stoppen! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs Moniek

Marije

Haaksbergen

Geweldig

27-07-2021 10

Ik voel me altijd welkom en serieus genomen. Het is er altijd gezellig en ik ben super vriendelijk ontvangen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

HI Lianne, Bedankt voor je lieve review en fijn om te lezen dat je altijd zo vriendelijk geholpen wordt bij ons in de winkel, hier streven we ook altijd naar! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs Moniek

Lianne

Nuenen

Mijn wensen samen gekomen in een uniek sieraad

27-07-2021 10

Wat ben ik blij met mijn unieke, handgemaakte ketting! Melanie en de goudsmid waren zeer kundig en meedenkend met mijn persoonlijke wensen. A la minute toverden ze mijn wensen om tot een prachtig sieraad! Geweldig!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Fleur, Bedankt voor je lieve review. Ik ga dit zeker terug koppelen aan Melanie en aan Anouk, dit vinden ze erg leuk om terug te horen! Geniet van je sieraad en dat je kindjes de armbandjes maar met veel liefde en plezier mogen dragen! Liefs Moniek

Fleur

Den bosch

Mama blij, maakt ons heel blij!

27-07-2021 10

Prachtig inpakt, snel in huis, helemaal naar wens, top product. We waren en blijven helemaal fan!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat een leuke en lieve review om dit terug te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent over Minitials, hopelijk tot snel weer! Liefs Moniek

CDV

Leeuwarden

Super!!

14-07-2021 10

Snel en super mooie sieraden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Laura, Bedankt voor je mooie recensie! Wat fijn om te horen dat je blij bent met de sieraden. Heel veel plezier met de sieraden! Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Laura

Tilburg

De service is prima

12-07-2021 10

Ik ben in Eindhoven mijn sieraad gaan uitzoeken. de vorige keren in de winkel kreeg ik wel een kopje koffie dit was nu niet het geval. maar voor de rest prima. Ik heb wel even op het sieraad gewacht, langer dan de 10 dagen, en op de dag dat ik het sieraad kreeg, bleek maat 55 besteld te zijn ipv 50, daarna is het super snel opgelost en per post keurig verstuurd, de ring blijkt nu iets te groot, maar na contact geven jullie netjes de perfecte service dat deze kleiner gemaakt kan worden en dat jullie hem dan retour sturen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marsha, Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je fijn geholpen bent in onze winkel. Onze excuses dat het leveren van de ring langer duurde dan de 10 werkdagen en dat in eerste instantie het niet de juiste maat was. Gelukkig hebben dit snel kunnen oplossen. Het verkleinen is voor ons geen probleem. We zullen dit zo snel mogelijk doen zodat jij met plezier je ring kunt dragen. Alvast heel veel plezier met de ring & never take it off ;). Liefs, Inge

Marsha Brinkman

Brunssum

Mijn favoriete sieraden

08-07-2021 10

Goed en heel persoonlijk geholpen. Nemen alle tijd voor je. Onder het genot van een drankje kan je rustig je sieraad uitzoeken. En je raakt helemaal verslaafd aan deze prachtige sieraden. Draag mijn kettingen elke dag en ziet er nog uit als nieuw! Het volgende sieraad staat al op de planning!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

HI Sanne, Bedankt voor je lieve review. Wat leuk om te lezen dat je onze sieraden met zoveel plezier draagt elke dag. Ik ben benieuwd wat je volgende sieraad gaat worden!! Hier helpen we je natuurlijk weer graag mee. Liefs Moniek - Minitials

Sanne

Hilversum

Heel blij met mijn nieuwe oorbellen!

08-07-2021 10

Ik ben heel blij met mijn nieuwe oorbellen! Sieraden van Minitials worden altijd heel mooi verpakt, de service in de winkel en via whatsapp is heel goed.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

HI Angela, Fijn om te lezen dat je blij bent met je nieuwe oorbellen en leuk om te lezen dat je onze sieraden en verpakkingen als goed ervaart! Hopelijk tot snel. Liefs Moniek - Minitials

Angela

Alphen aan den Rijn

Enthousiast meedenkend en snel

08-07-2021 10

Gewoon heel goed

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eric, Bedankt voor je review, leuk om te lezen dat je onze service als heel goed ervaart! Liefs Moniek - Minitials

Eric

Baambrugge

Super!

08-07-2021 10

Heel mooie armband binnen gekregen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hoi Lieke, Fijn om te horen dat je tevreden bent over je sieraden. Heel veel draagplezier. Liefs Moniek - Minitials

Lieke

Landsmeer

Mooi Produkt, uitstekende service!

08-07-2021 10

Heel blij met mijn ketting van minitials! Snel geleverd en mooi verpakt.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Julie, Bedankt voor je review, goed om te lezen dat je sieraad snel geleverd is. Hier streven wij ook zeker naar! Heel veel draagplezier. Liefs Moniek-Minitials

Julie

Waalwijk

Geweldig

01-07-2021 9

Heel lief netjes. En gelukkig ook grappig geholpen. Met het uitzoeken van hangertjes voor m’n dochters en mij. En ze te laten vullen met as van hun opa en oma en mijn ouders . Echt top ! Dankjewel hiervoor

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marionne, Wat een mooie recensie. Wat speciaal dat jullie met z'n drieën bij ons in de winkel zijn geweest voor het uitzoeken van een gedenksieraad. Fijn dat jullie door Caroline op lieve, nette maar ook leuke manier geholpen zijn. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge (Minitials)

Marionne

Weert

Super service

01-07-2021 10

Telefonisch doorgesproken wat ik wilde hebben Toen in de winkel de puntjes op de i gezet en daarna snel en vakkundig in orde gemaakt Top service

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Ron, Bedankt voor de mooie recensie! Fijn dat je alle contact momenten als prettig hebt ervaren. We proberen altijd met de klant mee te denken. Zeker als een sieraad voor een bepaalde datum klaar moet zijn. Super dat dit is gelukt! Heel veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge (Minitials)

Ron

Helmond

Top

01-07-2021 10

De ketting was super mooi verpakt geleverd in een rond champagne kleurig doosje met een mooi tasje en er zaten worstenbroodjes bij ivm de nieuwe collectie voor vaders. Helaas was het varkensvlees en konden we er zelf niet van genieten

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Florine, Bedankt voor je recensie. Wat jammer om te lezen dat jullie niet hebben genoten van de worstenbroodjes. Wisten jullie trouwens dat de helft van de worstenbroodjes vegetarisch was? Gelukkig zijn we blij om te lezen dat de ketting en de verpakking in de smaak viel :). Heel veel plezier met het dragen van de ketting! Never take it off. Liefs, Inge

Florine

Hoef en Haag

Wat een super bedrijf!

08-07-2021 10

Alle aandacht in de winkel. Meedenken, showen, geduldig en ontzettend vriendelijk. Uiteindelijk online gekocht en werd als een ècht cadeau verstuurd. Helemaal happy!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Niki, Wat ontzettend leuk om te lezen dat je zo fijn geholpen bent in de winkel. We proberen altijd met de klant mee te denken en zo goed mogelijk advies te geven. Super om te lezen dat ook de ervaring thuis als prettig werd ervaren. Heel veel plezier met jouw Entangle ring! Never take it off :). Liefs, Inge (Minitials)

Niki

Gemert

Goede service

01-07-2021 10

Minitials ketting was gebroken. Ketting kosteloos (alleen verzendkosten) en snel gerepareerd door Minitials. Bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Geertine, Wat vervelend dat de ketting gebroken was. Fijn om te lezen dat we de ketting hebben kunnen repareren. We proberen dit altijd zo snel mogelijk te doen. We wensen je weer heel veel plezier met het dragen van de ketting :). Liefs, Inge (Minitials)

Geertine

Alphen aan den Rijn

Wat een service!

01-07-2021 10

Enige tijd geleden heb ik 2 kettinkjes gekocht met ieder eigen hangertjes. Omdat de kettinkjes steeds in elkaar verstrikt raakten wilde ik graag van twee kettinkjes 1 maken. Minitials heeft dit direct opgepakt. Ik heb alles opgestuurd en binnen een paar dagen had ik mijn bestelling terug: 1 ketting met alle hangertjes eraan zonder verdere kosten. Wat een service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Manon, Bedankt voor je recensie. Helaas kunnen we nooit helemaal voorkomen dat kettingen in elkaar gaan draaien. Super om te lezen dat er is gezocht naar een passende oplossing. We streven ernaar om de ketting altijd zo snel mogelijk weer retour te sturen zodat je de ketting niet lang hoeft te missen. Heel veel plezier met het dragen van jouw ketting. Liefs, Inge (Minitials)

Manon

Hilversum

Super service en mooie sieraden!

01-07-2021 10

Met veel plezier draag ik non stop mijn koord armbanden. Geniet er iedere dag van.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sabrina, Bedankt voor je review. Super om te lezen dat je de sieraden non stop draagt. Met die gedachten zijn al onze sieraden ontworpen. Never take it off ;) Liefs, Inge (Minitials)

Sabrina

Duiven

Top! Heel fijn

01-07-2021 10

Ja was top! Hele fijne hulp bij het uitkiezen van een ketting. Bijzonder vooral, heel speciaal

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Pim, Bedankt voor je mooie recensie. We proberen van elke afspraak iets speciaals te maken. Fijn om te lezen dat je het zo ervaren hebt in onze winkel. Never take it off! Liefs, Inge (Minitials)

Pim

Eindhoven

Totally in love!

01-07-2021 10

Van A tot Z dik in orde! Zowel de bestelling, productie als de levering verliepen vlot. En het juweel is nog mooier in het echt dan op de foto! Niet twijfelen om te bestellen, gewoon doen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi wendy, Bedankt voor je recensie. Super om te lezen dat het bestellen van het sieraad vlot is verlopen. Dat we je verwachtingen hebben overtroffen vinden we fantastisch om te lezen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge (Minitials)

Wendy

Zonhoven, Begië

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

We vinden het fijn om iedere klant persoonlijke aandacht te geven en wij nemen hier graag de tijd voor, daarom werken we op afspraak. Kom je zonder afspraak dan wordt je gevraagd om een afspraak in te plannen via onze online agenda. Het kan zijn dat je moet wachten of dat de agenda vol is. Dan graag een ander geschikt moment plannen. Deze agenda zullen we voorlopig handhaven.

Afspraak inplannen