Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.6
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 437

Verkeerde kleur bandje omgedaan op mijn bestelling , totaal niet de kleine die erop leuk

16-09-2021 2

En op die dag waren er bandjes omgedaan die er nu afliggen

Zou je Minitials aanraden: Nee

Anja

Dordrecht

Verliefd

16-09-2021 10

Zo verliefd op mijn nieuwe ketting!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sanne

Berghem

Cadeaubon binnen een paar dagen in huis.

14-09-2021 8

Cadeaubon besteld voor dochter, die daar een letter voor wil laten maken nadat haar dochter in oktober geboren is. Alleen jammer dat de opdracht die ik erbij had geschreven niet op de bon stond.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Marguerite

Beegden

Hee erg mooi, en erg sjiek verpakt.

13-09-2021 10

Hele mooie ketting en de verpakking is ook erg sjiek. Ben er hee blij mee!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Thomas

Tilburg

Hele mooie persoonlijke sieraden die liefdevol worden gemaakt.

11-09-2021 10

Er is van alles mogelijk. Ze denken met je mee. Wat ik geweldig vindt is dat het een echt persoonlijk sieraad is wat je nergens anders kunt kopen. Ze nemen de tijd voor je en je krijgt het ook nog eens mee in een super gaaf doosje. Ik ben alweer aan het sparen voor nog meer mooie sieraden

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet

Eindhoven

Super service!

08-09-2021 9

Eerste keer een bestelling gedaan, werd door vriendelijke dame gebeld omdat ik een regel vergeten was. Had er een spoedbestelling van gemaakt die de volgende dag in huis was en op tijd voor het geven bij diplomering!

Zou je Minitials aanraden: Ja

deurwaarder

Julianadorp

Uitstekend

07-09-2021 10

Een mooi bedrijf met mooie mensen. Waar ze de tijd en een luisterend oor voor je hebben. Nogmaals heel erg bedankt! Ook namens Puck, ze wil nog steeds bij jullie komen werken als ze later groot is. ♡

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lonneke

VENLO

Dankbaar

04-09-2021 10

Ze maken zo’n mooie sieraden. Voor mij soera met een speciale betekenis. Mijn dierbaren altijd heel dicht bij me. En wat een lieve vrouwen met goede adviezen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mc

Gemert

wij waren bij jullie in de zaak en vonden het super gaaf.

04-09-2021 8

Ik heb bij jullie voor mijn twee dochters een armbandje cadeau gedaan als herrinnering aan hun oma (mijn moeder) die pas is overleden.We werden super lief geholpen en het armbandje vonden ze alle twee super.Bedank hier voor. Groetjes Hermien Gielen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Hermien

Hout-blerick Venlo

Top

01-09-2021 10

Ik had een kettinkje uitgezocht in de winkel en kreeg daarna een voorbeeld, dit ging helaas 2 keer fout door een miscommunicatie van beide kanten. Ze pakte het super goed op en maakte gewoon iedere keer weer een nieuwe opzet tot ik tevreden was! Top service dus!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Linda

Deurne

Super vriendelijk

31-08-2021 10

Erg klantvriendelijk, nemen de tijd. Super service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Liebeth

Eindhoven

Fijne service

31-08-2021 10

Tt

Zou je Minitials aanraden: Ja

Anneke

Lichtenvoorde

Prachtige gepersonaliseerde ketting. Love it!

30-08-2021 10

Zo blij met mijn nieuwe ketting. Mooie kwaliteit! Mijn dierbaren dragen dicht bij mijn hart.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Monique, Deze recensie maakt ons zo blij. Het is precies de reden waarom Marshia en Marloes destijds Minitials zijn begonnen. Heel veel plezier met het dragen van de ketting. En.. Never take it off ;) Liefs, Inge (Minitials)

Monique Rouwenhorst- Reijnders

Meerssen

Beetje teleurgesteld

30-08-2021 5

Op de applicatie is minitials gegraveerd. Op de zijkant. Dit is helaas niet goed gelukt. De letters zijn voor de helft en daardoor deels niet leesbaar. Tis ook erg klein om daar te graveren. Doch het stoort mij, had beter niks gestaan of direct correct en naar behoren.

Zou je Minitials aanraden: Nee

Reactie van Minitials

Hi Patricia, Bedankt voor je eerlijke recensie. We hebben hier vorige week ook telefonisch over gesproken. De applicatie van Minitials is bewust op deze wijze gedaan. Dit is een ontwerp keuze geweest van de eigenaresses. Het is in dit geval geen fout geweest bij jouw sieraad. We hopen desondanks dat je de armband met veel plezier draagt. Liefs, Inge (Minitials)

Patricia

Lanaken

Top zoals altijd !

30-08-2021 10

Blije vrouw :)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kevin, Bedankt voor je recensie. We zijn blij om te lezen dat je vrouw blij is met het sieraad. Je weet wat ze zeggen happy wife is een happy life ;). Hopelijk draagt ze de sieraden met veel plezier! Liefs, Inge (Minitials)

Kevin

Arendonk

Prachtige sieraden met herinnering.

30-08-2021 10

Contact online en in de winkel was warm en met aandacht. Ontzettend blij met het mooie sieraad met aszetting.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Anneke, Wat fijn om te lezen dat je het contact zowel online als in de winkel wam vindt. Het blijft voor ons speciaal dat iemand bij ons komt voor een gedenksieraad. Zo is degene die je moet missen altijd een beetje bij je. Liefs, Inge (Minitials)

Anneke

Schoorl

Top Service

30-08-2021 10

Zeer goed geholpen door Minitials personeel. Geduldig en nemen echt de tijd voor je en mede daardoor met een prachtig verlovingscadeau naar huis gegaan !

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Wesley, Bedankt voor je recensie! Wauw wat speciaal dat je hiervoor naar ons bent gekomen. Hopelijk is je toekomstige vrouw ook blij met het uitgekozen sieraad. Heel veel succes en plezier met het plannen van jullie dag. Liefs, Inge (Minitials)

Wesley

Eindhoven

Super happy met m’n aankoop

30-08-2021 10

Geweldig

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marjolein, Bedankt voor je recensie. Wat fijn dat je blij bent met je aankoop! Enjoy your Minitials and never take it off! ❤ ❤ Liefs, Inge (Minitials)

Marjolein

Hank

Goede service

30-08-2021 10

Duidelijke communicatie en prima service

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Magreth, Bedankt voor je recensie! We proberen onze communicatie altijd zo duidelijk mogelijk te doen. Fijn dat dit bij jou het geval is geweest :). Heel veel plezier met het sieraad. Enjoy your Minitials and never take it off! ❤ ❤ Liefs, Inge (Minitials)

Margreth

Berlicum

Hele fijne ervaring!

16-08-2021 10

Mooie ketting en goede dienstverlening. Prachtig cadeau om te geven aan een moeder!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lisa, Bedankt voor review! ❤ ❤ Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Lisa Bruijntjes

's-Gravenhage

Prachtig

16-08-2021 7

Prachtig sieraad wat bij elke outfit past

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Charelle, Bedankt voor review! ❤ ❤ Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Charelle Hendrickx

Best

Dit merk wil je. Rond je hals. Om je arm. Om je vingers. En in je oren.

16-08-2021 10

Om het 10-jarig bestaan van mijn bedrijf te vieren, trakteer ik mezelf deze zomer op Minitials sieraden. Ik heb op dit moment weer een aanval, dus er hangt een nieuwe bestelling in de lucht. Dankjewel voor de goede service, de snelle levering en de allermooiste sieraden. Liefs, Leanne Arts

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Leanne, Bedankt voor je review! Gefeliciteerd met het 10-jarig bestaan van je bedrijf! En wat leuk dat je speciaal voor deze gelegenheid jezelf verwent met een mooi sieraad. Enjoy your Minitials and never take it off! ❤ ❤ Liefs, Jill - Minitials

Leanne

Deurne

Super!

16-08-2021 10

Hele fijne service, meedenkend, echt geweldig. Sieraden zijn zoals verwacht mag worden van super kwaliteit. Doe ze nooit af.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Nienke, Bedankt voor review! ❤ ❤ Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Nienke

Dalfsen

Echt heel leuk geholpen!

16-08-2021 10

Voelde heel persoonlijk en oprecht.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Bodine, Bedankt voor review! ❤ ❤ Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Bodine

Mijdrecht

Wat een heerlijk cadeau.

16-08-2021 10

Altijd weer een geluksmoment als iets van minitials geleverd wordt. Zo een mooie kwaliteit en zo fijntjes gemaakt. Ik ben fan.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marga, Bedankt voor je lieve review! ❤ ❤ Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Marga

Weert

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen