Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.6
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 512

Mooi verpakking en snelle levering

25-01-2022 10

Stijl vol en voor iedereen leuk !!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Marjo

Heerlen

Persoonlijke service en prachtige producten

25-01-2022 9

Ik ben erg fijn geholpen bij het uitzoeken van mijn Minitials sieraad. De rustige manier waarop je geholpen wordt inclusief alle uitleg rondom de sieraden en de mogelijkheden vond ik prettig.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Isabelle

Eindhoven

Twee mooie en dierbare kettingen.

19-01-2022 10

Geweldig geholpen met een prachtige dierbare ketting met handgeschreven tekst van een oud briefje van mijn moeder. En een ketting met letters en daar tussen het kruisje van mijn communie. Dankjewel voor jullie mooie idee… zo ontzettend blij mee.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Miranda, Bedankt voor je mooie recensie! Wat speciaal dat we dit voor je mochten doen. Zo draag je haar altijd bij je. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Miranda

Eindhoven

Keurig geholpen, mooie produkten

19-01-2022 10

Het kerstcadeau voor mijn vrouw, kon ik makkelijk en snel bestellen op de website. Kon gelijk een afspraak maken om het op te halen. (Kon ook bezorgd worden, maar was toch in de buurt). Werd in de winkel leuk geholpen en kreeg bij de bestelling nog een zeer mooi cadeau. Groet, Mathieu

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Mathieu, Bedankt voor je recensie. Heel fijn om te lezen dat het bestellen zo soepel is verlopen. Hopelijk is je vrouw blij met het kerstcadeau! Liefs, Inge - Minitials

Mathieu Taams

Oostzaan

Zeer tevreden

10-01-2022 10

Mijn ketting was gebroken. Zonder problemen hebben ze deze kosteloos hersteld. Binnen enkele werkdagen had ik deze terug. Zeer tevreden over de service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Bo, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service, enjoy your Minitials and never take it off! Lief, Britt

Bo

Huldenberg

Super service, geweldige sierraad!

10-01-2022 10

Zeer blij met de snelle service en uiteraard de armband (en dat tijdens de drukke feestdagen)!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Nayton, Dankjewel voor je lieve review, hard work pays off! Liefs, Britt

Nayton

Den Haag

Verslaafd aan de sieraden van Minitials

10-01-2022 10

Een ketting laten maken met de vingerafdruk van mijn vader, moeder en bonus vader. Zo onwijs blij met het resultaat, nu heb ik ook deze dierbare personen altijd dicht bij mij.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hilde, Wat een bijzonder sieraad! The one i love around my neck and near my heart, from this day on we will never be apart.. Liefs, Britt

Hilde

Eindhoven

Snel en erg mooi

10-01-2022 10

Dankzij Corona mijn bestelling online gedaan. Verliep heel voorspoedig en kon de volgende dag de bestelde ketting al op komen halen. Vriendelijk te woord gestaan en een mooie verpakking mee gekregen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Martijn, Wat fijn dat je een goede ervaring hebt bij Minitials, super bedankt voor je review! Liefs, Britt

Martijn

Veldhoven

Top sieraden en bezorging voor kerst!

10-01-2022 10

Super mooie sieraden en daarnaast ook echt super fijn dat het persoonlijk bezorgd wordt vlak voor kerst zodat het zeker weten optijd onder de kerstboom ligt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Cynthia, Leuk om te horen en dat vinden wij ook, vooral de persoonlijke bezorging maakt het jaar mooi af. Liefs Marieke

Cynthia el Haddioui

Den Haag

Perfect

02-01-2022 10

Zowel de service als de bestelling zelf is perfect

Zou je Minitials aanraden: Ja

Monique

Ede

Super!

02-01-2022 10

Naast dat het geweldig mooie sieraden zijn, is de service ook top. Je word goed op de hoogte gehouden. Daarnaast was mijn sweater vergeten bij mijn armband, maar werd de volgende dag alsnog gebracht. Alweer op zoek naar de volgende ;-)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jessica

Beverwijk

Super service!!!

02-01-2022 10

Geweldig leuk jong en dynamisch merk! Onwijs hippe collectie en ook nog eens super klantgericht, ik zeg: ‘ BRAVO’! -x-

Zou je Minitials aanraden: Ja

Michelle

Apeldoorn

Top

02-01-2022 10

Ten eerste een heel mooi product hele mooie persoonlijke ketting. Met top service om het voor de feestdagen in huis te hebben met eigen vervoer te bezorgen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sharona Janssen

Sittard

Super kwaliteit en service

01-01-2022 10

Snelle goede Service en top Kwaliteit

Zou je Minitials aanraden: Ja

Darryl

Barendrecht

Fantastisch

29-12-2021 10

Al jaren ben ik fan van minitials mijn eerste minitials kreeg ik voor mijn verjaardag! En inmiddels een pols vol herinneringen aan dierbaren. De service is fantastisch, altijd een snel antwoord via socialmedia of mail. En je aankoop uitpakken is een beleving, zorgvuldig en mooi ingepakt! Echt wouw!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Claudia

Almere

Fantastisch

29-12-2021 10

Wat een mooie sieraden, echt kwaliteit, ben er super blij mee en mijn dochter ook!! Service is top! Ben fijn geholpen in de winkel, niks was teveel, en toen werd mijn bestelling ook nog gratis thuisgebracht. Kortom! We sparen verder voor nog meer moois van minitials. Wij zijn fan!! ❤️

Zou je Minitials aanraden: Ja

Dyanne en Fem

Bergeijk

Super blij met mijn nieuwe ketting!

28-12-2021 10

Wat een fijn bedrijf. Hip en luxe, dat is het gevoel wat ik kreeg toen ik bij Minitials binnenkwam. Heel blij ook met de trui die ik bij mijn prachtige ketting heb gekregen. Fijn geholpen door Marieke. Vriendelijke dames.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nicole

Voorthuizen

Mooi product en snelle service.

27-12-2021 10

Voor de kerstdagen had ik een bestelling geplaatst. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden en de armband was, als vanouds, top!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Bart

Vlaardingen

Top!

27-12-2021 9

Super duidelijke site. Makkelijk te bestellen producten. Mooie betaalbare sieraden. Klantenservice reageert heel snel. Levering is netjes verpakt en verzonden volgens afspraak.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Rob

Waddinxveen

Het aller mooiste wat er is

26-12-2021 10

Zo bijzonder dat alles klopt! De service is top! De sieraden zijn fantastisch mooi! Een herinnering voor altijd!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Steffie

Eindhoven

Top!

26-12-2021 10

Snel en goed geholpen! Beste cadeau om te geven en te krijgen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Anne

Eindhoven

Een dierbare herinnering

24-12-2021 8

Drie prachtige colliers met een hartje gevuld met as laten maken bij Minitials. We werden warm ontvangen en professioneel geholpen. Voor ons een emotioneel moment maar zo blij dat we het hebben laten maken. Echt enorm blij mee!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Elles

Apeldoorn

Fantastisch service

24-12-2021 10

Ik ben zeer tevreden met de handelingen die jullie verricht hebben

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Tim, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Tim

Helmond

Geweldig prachtig sieraad

24-12-2021 10

Fijne service mooi prachtig sieraad ik ben heel erg tevreden

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Joyce, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service, enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Joyce

Kerkrade

just wonderful

24-12-2021 10

I always dreamed of getting the initial of someone special by minitials one day - I found this brand a few years ago and did a lot of research: They simply have the most beautiful, delicate initials I've ever found. The time has come that I got it and my new neclace is just perfect. Thank you for creating something so special I will cherish forever!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Judith, So special to hear this from you! It's our goal to make something so personal that you can carry on your heart forever! We are so delighted... Lots of love, Britt

Judith

Cologne

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Update 14 januari

Omdat onze sieraden belangrijke momenten vertegenwoordigen, vinden we het nog steeds belangrijk om elke klant persoonlijke aandacht te geven om een sieraad uit te zoeken. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven ondanks de versoepelingen. Wij willen graag lange wachtrijen voorkomen en helpen daarom graag iedereen op afspraak.Plan eenvoudig een afspraak in via de afspraak planner.