Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.4
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 833

10-11-2022 8

Fijn contact, mooie sieraad gekocht

Zou je Minitials aanraden: Ja

Maria L

09-11-2022 6

Voor de eerste keer in jaren, wat minder vriendelijke dames. Let op dat je daar niet gaat verslappen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

08-11-2022 10

Super service, wordt altijd goed geholpen. Persoonlijk en vriendelijk. Fan van het eerste uur.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Maria L

08-11-2022 10

Extra touwtjes besteld op de website , 1 kleur niet meer beschikbaar. Via whatsapp contact en netjes een andere kleur geregeld plus nog wat extra. Goeie service !

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, bedankt voor deze fijne review! Heel veel plezier met de koordjes. Liefs, Britt

06-11-2022 10

Een heel fijne sfeer. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Leuke meiden en een mooie locatie. Producten zijn super mooi. Ik had al een kettinkje met letter ( 2013 gekocht) en nog steeds heel erg blij mee. Nu een letter laten toevoegen. Ik werd heel vriendelijk ontvangen en intussen werd de letter toegevoegd. Ik raad Minitials dus aan iedereen aan die een mooi en bijzonder sieraad wil aanschaffen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, bedankt voor je lieve review! En wat leuk dat je je ketting al zo lang draagt! Heel veel draag plezier nog gewenst! Liefs, Britt

05-11-2022 10

Mooie sieraden. Goede kwaliteit.

Zou je Minitials aanraden: Ja

03-11-2022 10

Top!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

03-11-2022 10

Fijne ervaring gehad! Mijn minitials ketting uitgebreid met 1 letter. Moest hiervoor mijn ketting opsturen om deze toe te laten voegen. Vond het nogal spannend, dus aangetekend verstuurd. Kreeg een email dat hij goed ontvangen was en ze ermee aan de slag gingen. Een dag later was hij al klaar en werd hij terug verzonden. Ontzettend blij en weer super mooi ingepakt. Ketting was helemaal gepoetst en zag er allemaal als nieuw uit. Heel tevreden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, wat fijn dat je zo tevreden bent! Heel veel draag plezier van je ketting met je mooie toevoeging! Liefs, Britt

03-11-2022 10

Heel erg tevreden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Marjolein Ekamper

02-11-2022 10

Mijn ketting was helaas geknapt. Maar door de goede communicatie en snelle service, had ik binnen een week mijn ketting weer terug! Super

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, wat fijn! Heel veel draag plezier weer gewenst en bedankt voor je review! Liefs, Britt

02-11-2022 10

Heel fijn en rustig geholpen. Cadeautje is ook super mooi ingepakt.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

31-10-2022 4

Laatste keer was ik niet zo tevreden. De verkoopster gebruikte echt verkoopuitspraken die nergens op sloegen en mij niet hielpen bij t doen van de juiste aankoop.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

31-10-2022 10

Mijn bestelling per post binnengekomen. Heel netjes verpakt. Ook ben ik gebeld omdat er een kleur niet op voorraad was. Kreeg hierbij een goed kleur advies ter vervanging. Zeer tevreden klant!

Zou je Minitials aanraden: Ja

26-10-2022 10

Weer een hele fijne service

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nynke J

26-10-2022 2

Di. 18 okt. besteld en komt vanavond 26 okt om 22.45 uur pas aan. Wat een tijd 22.45 uur. Budbee???

Zou je Minitials aanraden: Ja

Hans Bastiani

24-10-2022 10

Erg goed geholpen, vriendelijke medewerkers!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jaqueline K

24-10-2022 2

Het pakket is zonder mijn toestemming onder de mat gelegd. Het heeft hier 2 dagen gelegen, omdat ik niet thuis was. Het betrof een bon van een flink bedrag.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, wat vervelend om te horen! Helaas is dit voor ons onmacht en ligt het bij de pakket dienst.. heel vervelend inderdaad maar wat fijn dat het is goed gekomen! Omdat wij afgelopen tijd meerdere meldingen van hebben ontvangen hebben wij onze bezorgdienst aangepast naar post nl! Liefs, Britt

20-10-2022 10

Alles is leuk bij jullie in Eindhoven, de mensen , de koffie, zo aardig geholpen en dan ook nog sieraden wat je allemaal wel zou willen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Maria L

20-10-2022 8

De sieraden zijn mooi en de service is ook goed. Mijn ketting was na korte tijd al gebroken en het repareren is, op verzendkosten na, gratis. Maar mijn ketting is nu al sinds 6 oktober weg. Op 12 Oktober meegegeven aan BudBee (wat sowieso een waardeloze bezorgservice is) door Minitials en vandaag de dag (20/10) gebeurd er nog helemaal niets. Als ik dat van te voren had geweten, had ik wel 260km heen en terug gereden naar Eindhoven. Het is een duur en dierbare ketting en baal er echt van dat ik hem al zolang kwijt ben, en waarschijnlijk ook nog heel lang zal duren.

Zou je Minitials aanraden: Ja

20-10-2022 6

Ik heb om 11-10 één lettertje besteld voor de naam van mn nieuwe kindje, naast de letter van mn 1e kindje, maar nog steeds niet binnen, nu 20-10.. vind ik echt veelste lang duren.

Zou je Minitials aanraden: Ja

19-10-2022 6

Ik heb een ketting opgestuurd om daar aan een letter te laten maken. Vorige week kreeg ik een mail dat ie klaar was en opgestuurd werd, tot nu toe nog niets ontvangen Terwijl er werd gezegd dat het al met al een dag of 3 zou duren, nu anderhalve week verder…beetje jammer dit Vr. Gr; Adri

Zou je Minitials aanraden: Ja

Adri Pols

19-10-2022 2

Pakket nooit aangekomen

Zou je Minitials aanraden: Ja

19-10-2022 10

Ze nemen uitgebreid de tijd voor je!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

18-10-2022 10

Heel fijn geholpen! Super blij met mijn ketting

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

12-10-2022 10

Heel mooi dat mijn ketting wederom kosteloos gemaakt is! Ook het persoonlijke contact (telefoontje, kaartje) doet echt goed. Een voorbeeld voor anderen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Simone, Bedankt voor je mooie recensie! Wat fijn om te lezen dat de ketting voor je gemaakt kon worden. Dank je voor het mooie compliment :). Never take it off- Inge - Minitials

12-10-2022 10

Mega goede service. Contact en reparatie verliepen snel en soepel!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Dank je voor de recensie! We proberen iedereen zo snel en soepel mogelijk te helpen. Fijn om te lezen dat het sieraad snel gemaakt kon worden. Veel plezier met het dragen. Liefs, Inge - Minitials

12-10-2022 10

Het is prachtig! Zo eenvoudig, maar zo mooi!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Katrien, We worden helemaal blij van deze recensie! Hopelijk draag je het sieraad met veel plezier. Liefs, Inge - Minitials

Katrien Vanhamel

12-10-2022 10

Wederom een top behandeling, gastvrij, geïnteresseerd zonder opdringerig te zijn en goed advies.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sandy, Zo leuk om deze recensie te lezen! We proberen altijd zo goed mogelijk te adviseren. Het laatste dat we willen is ons opdringen. Je bent namelijk altijd vrij om een eigen keuze te maken. We vinden het dan ook erg fijn om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt :) Liefs, Inge - Minitials

Maria L

11-10-2022 10

Zeer vriendelijk en goed geholpen in de minitials store. Heb 2 vingerafdrukken op mijn snake ketting laten plaatsen en kreeg er twee plaatjes bij met de vingerafdrukken en een mooie tekst. Wat een waardevol kado! Heel erg bedankt!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mr. S

08-10-2022 10

Mijn ketting was uitgerekt en moest gecheckt worden of het nog wel sterk genoeg was en ingenomen worden. De communicatie was super. Alle medewerkers waren super zorgvuldig. Hele fijne service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

07-10-2022 10

In 1 woord, fantastisch! Ik had een afspraak in de winkel voor een armband met as zetting. Ik ben door een mega lieve medewerkster geholpen en had alle aandacht voor mij en mijn verhaal. Ik vond het vooral fijn dat de as zetting in de winkel werd gedaan, waar je zelf bij bent. Je weet dus 100% wat ermee gebeurd. Uiteindelijk doordat alles zo goed voelde ben ik net met 1 maar met 2 as zetting armbanden naar huis gegaan. 1 met een satijnen band, waar ik nu ook heel blij mee ben. Ondertussen heb ik het bandje zelf al een keer vervangen. Dit was even uitvinden hoe het ging, maar uiteindelijk door het filmpje en oefenen is het gelukt. Ik draag mijn armbaden met veel plezier en je kan er alles mee. Ik heb ze nog nooit afgedaan en ook met douchen gaat het perfect. Dit is een winkel die ik iedereen zal aanraden, voor hele mooie en subtiele (as) sieraarden. Ik zal zeker ooit nog terugkomen om mijn collectie uit te breiden met nog meer 'normale' armbaden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, wat een lieve en fijne review! Zo fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad, dit vinden wij ook het belangrijkste! Heel veel draag plezier gewenst! Liefs, Britt

Lieke D

06-10-2022 10

Super blij met m’n armbandje. Erg fijn en goed geholpen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

06-10-2022 6

Goede dag, allereerst jullie hebben een prachtig merk. Dat wel echt gezegd te hebben Maar de winkel in Eindhoven, waar echt wel dure sieraden liggen. Zeker in de vitrine waar de nieuwe collectie ligt. Was donker, vitrine was niet schoon. Het was een beetje zonde, van de sieraden. De site is prachtig met mooie en lieve teksten Maar de winkel was donker, rommelig en de sieraden kwamen er niet mooi uit. Daarbij, er zijn vele malen mooiere kwaliteit satijnen koord op de markt. Just **** heeft dezelfde mooie koordjes als Cartier. En zal zeker ook jullie sieraden sieren. Thuis zet ik alles van jullie om op koord wat ik van Cartier krijg of bij just **** op de site koop. Ook omdat er niet mooi word geknoopt in de winkel. Ik blijf terug komen, want jullie bedeltjes zijn heel leuk. Alleen dit mailtje vroeg naar mijn mening. Liefs, *****

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

06-10-2022 10

Iedere keer dat ik bij Minitials binnenkom, voelt altijd zo welkom. Maakt niet uit wat je koopt, ze nemen alle tijd voor je.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

05-10-2022 8

Zeer vriendelijk en hartelijk ontvangst. De “winkel” was schoon en mooi ingericht. Ik had echter een wat grotere ruimte verwacht. Wij kwamen met een kinderwagen binnen en er waren al wat cliënten aanwezig. Het werd dus wat krapper.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

04-10-2022 10

Ik vind de foto’s erg onduidelijk mbt de kleuren vd bandjes. Na mijn berichtje is er door jullie een mooie combi gemaakt . Erg blij mee

Zou je Minitials aanraden: Ja

30-09-2022 10

Heel vriendelijk en deskundig geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lieke D

29-09-2022 10

Kon op de dag dat ik belde direct mijn bestelling ophalen! Top

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

26-09-2022 10

Onwijs vriendelijke service en hebben altijd tijd. Iedereen verwelkomt je altijd met veel plezier

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mr. S

26-09-2022 10

GIng om een aszetting in een armband. Persoonlijke service. Zetting werd aan tafel gedaan waar ik bij zat. Uiteindelijk ging er iets fout bij het afmaken van het sieraad maar werd zonder problemen opnieuw gedaan. Aanrader!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

25-09-2022 10

Heel fijn geholpen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

24-09-2022 10

Vriendelijk personeel er wordt tijd voor je genomen. Je kunt alles vragen en iedereen blijft even aardig. Voelde me welkom

Zou je Minitials aanraden: Ja

Astrid K

24-09-2022 10

Heel erg tevreden *

Zou je Minitials aanraden: Ja

24-09-2022 10

Fijn en goed geholpen en mooie producten

Zou je Minitials aanraden: Ja

Janet M

20-09-2022 10

Vriendelijk, goed advies

Zou je Minitials aanraden: Ja

Mr. S

19-09-2022 10

Mooi sierraad afgeleverd,erg vriendelijk in de mail.

Zou je Minitials aanraden: Ja

19-09-2022 10

Ik ben super tevreden, hartelijk dank.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor de recensie! Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Heel graag gedaan. Liefs, Inge - Minitials

17-09-2022 4

Ik heb niets online gekocht, ik ben fysiek in de winkel geweest en kreeg helaas pas na een week het bericht dat de neusafdruk van onze hond niet goed was. We hebben een nieuwe afdruk opgestuurd en hopen dat we de twee armbandjes snel opgestuurd krijgen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marlies, Bedankt voor je eerlijke recensie. Je hebt ondertussen contact gehad met mijn collega Jill via Whatsapp. We vinden het heel vervelend dat er niet eerder een terugkoppeling is gekomen. De reden hiervan is dat we werken met een extern laserbedrijf. Alle bestellingen worden een keer per week verwerkt. Het bedrijf probeert alle lasergravures te bewerken. Echter komt er soms de terugkoppeling dat een afdruk te donker/onscherp/ect is. We communiceren dit direct naar de klant zodra we de terugkoppeling krijgen. Dit kan helaas enkele dagen tot een week duren. We gaan aan de slag met de nieuwe afdruk zodat je straks prachtige armbanden hebt. Liefs, Inge - Minitials

Astrid K

16-09-2022 10

Fantastisch

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie. Veel plezier met de extra toevoeging aan je prachtige ketting. Liefs, Inge- Minitials

15-09-2022 10

Ook mijn derde bestelling is snel, goed en persoonlijk afgehandeld

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Fijn om te lezen dat jouw derde(!) bestelling goed is verlopen. We proberen iedereen order zo persoonlijk mogelijk af te handelen. Super om te lezen dat je dit ook zo ervaren hebt. Never take it off. Liefs, Inge- Minitials

15-09-2022 10

Ben vriendelijk ontvangen , super service .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je mooie recensie. We vinden het fijn om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent in de winkel. We zullen het compliment doorzetten :). Never take it off. Liefs, Inge-Minitials

Janet M

15-09-2022 10

Snelle service met vriendelijke, betrokken en meedenkend personeel.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat ontzettend leuk om te lezen! Dank je voor deze recensie. We vinden het fijn dat je snel en vriendelijk bent geholpen in onze winkel :). We zullen dit aan de desbetreffende collega doorgeven. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Janet M

15-09-2022 10

Weer een super mooi juweel geshopt bij mijn favoriete winkel Minitials Nu alweer het volgende juweel op het oog

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Monique, Bedankt voor je leuke recensie. Fijn om te lezen dat je blij bent met het nieuwe sieraad. De sieraden van Minitials kunnen verslaven werken ;). We zien je graag snel weer! Liefs, Inge- Minitials

Monique R

14-09-2022 10

Dit is bedoeld voor mijn kleindochter die 21 jaar wordt. Ik heb het doosje opengemaakt en ik. Vind het PRACHTIG. .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je mooie recensie. 21 is een bijzondere leeftijd! Wat een mooi cadeau heeft u uitgezocht. We hopen dat uw kleindochter de ketting net zo mooi vindt als u. Heel veel plezier met geven. Liefs, Inge - Minitials

13-09-2022 8

Het verzilveren van de cadeaubonnen ging niet vlekkeloos, lukte niet in Chrome, daarna wel in de browser Safari. Toen ik dit probleem meldde, kreeg ik heel vlot reactie, tijdens het weekend. Ketting is prachtig en was volgens beloofde levertijd in huis. Levering met Budbee ging deze keer ook vlekkeloos.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Simone, Bedankt voor je eerlijke recensie. We vinden het vervelend om te lezen dat het verzilveren van de cadeaubonnen niet helemaal soepel is verlopen. We nemen deze feedback uiteraard mee. We vinden het uiteraard wel heel fijn om te lezen dat de ketting en de levering naar verwachting waren. We wensen je heel veel plezier met het dragen van de ketting. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Simone Runherd-Buitenhuis

12-09-2022 10

Heb inmiddels 4 sieraden bij jullie gekocht en krijg zoveel complimenten. M’n laatste sieraad is de pootafdruk van m’n pas overleden hondje. Jullie hebben dit zo mooi gedaan. Jullie hebben deze online geplaatst en vind het zo netjes dat jullie voor die tijd geappt hebben met de vraag of dat voor mij oké was. Ik blijf komen, ook al moet ik dan 2u rijden. Ga zo door!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Iris, Gecondoleerd met je lieve hondje.. Wat een lieve en vooral fijne review, hier doen we het voor! Heel veel draag plezier van deze prachtige, persoonlijke armband! Liefs, Britt

Jaqueline K

11-09-2022 6

Ik heb onlangs een armband gekocht met de vingerafdrukken van mijn dochter en mij! Het zit gedraaid aan het koordje!!! Zeer irritant! Als ik weer in Eindhoven kom hoop ik dat jullie dat kunnen veranderen!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Zou je een foto kunnen sturen naar info@minitials.nl met wat je precies bedoeld? Dan kunnen wij met je meekijken en een oplossing bedenken! Liefs, Britt

Lieke D

09-09-2022 10

Mooi armband, snelle levering, goede service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je lieve review! Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

08-09-2022 10

super geregeld heel mooie sieraden

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lydia, Bedankt voor je lieve review, enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Lydia Foolen

07-09-2022 10

Top winkel, lieve dames, geweldige service, en prachtige sieraden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Corrie, Bedankt voor je lieve review, wat fijn dat je zo goed geholpen bent. Hier doen we het voor! Dankjewel! Liefs, Britt

Astrid K

Goede service!

04-09-2022 10

Helaas was de bezorging niet geleverd zoals aangegeven, maar werd gelukkig goed op de hoogte gehouden. Duurde wel even wat langer, maar uiteindelijk hebben ze een nieuwe opgestuurd. Super blij mee!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sophie

Obdam

02-09-2022 10

Ik was welkom.super geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat fijn dat je een fijne ervaring hebt beleefd bij ons in de winkel! Bedankt voor je review! Liefs, Britt

Astrid K

02-09-2022 10

Zo super fijn geholpen door een meisje met mooie donkere krullen. Ze nam alle tijd en deed het gewoon echt super! Was in Eindhoven bij Minitials zelf

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Wat fijn om te horen dat je zo fijn geholpen bent! We zullen deze lieve review zeker aan d'r doorgeven ;). Dankjewel! Liefs, Britt

Lieke D

30-08-2022 10

Super goed geholpen met het uitkiezen van een nieuw sieraad!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Juul, bedankt voor je liever review! Veel draagplezier van je Benji Armband gewenst. Liefs, Jill - Minitials

Lieke D

30-08-2022 2

Helaas heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen… melding gemaakt bij Budbee.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Ilona, de track & trace code geeft aan dat het pakketje 24-08 is bezorgd. Mocht je het pakketje niet ontvangen hebben dan gaan wij hier uiteraard achteraan bij Budbee. We gaan contact met je opnemen. Liefs, Jill - Minitials

Ilona Aaftink

30-08-2022 10

Zeer tevreden over de service. Werden fijn ontvangen en ook aandacht voor mijn wensen. Kwaliteit is zeer goed en wordt mooi verpakt.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sonja, bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en het product. Veel draagplezier gewenst van het Oblique hartje! Liefs, Jill - Minitials

Lieke D

30-08-2022 10

Alles was even leuk en aardig echt fijn!!! Wil alleen nog sieraden van jullie Groeten *****

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Wat een leuke recensie! Dank je. We vinden het heel fijn om te lezen dat je zo fijn geholpen bent :). Heel veel plezier met het dragen van de sieraden. Liefs, Inge - Minitials

Jaqueline K

28-08-2022 8

De winkel is niet gemakkelijk te vinden. Zeer prettig contact in de winkel, heb geen gebruiksaanwijzing voor het knopen van de satijnen armbandjes en zou die graag willen ontvangen. Bij voorbaat dank.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie. Het is even zoeken naar de winkel. We zitten verstopt tussen twee horecazaken in. Wel op een heel gezellig en leuk stukje Eindhoven. Via de mail ontvang je de koopinstructie. Onze excuses dat je deze niet ontvangen hebt. Hopelijk draag je de armband met veel plezier. Never take it off Liefs, Inge- Minitials

Lieke D

26-08-2022 10

Ik heb mijn ketting moeten toesturen om een toevoeging erbij te doen. Mijn mooie ketting heb ik gelukkig niet lang hoeven missen vanwege de snelle service. Ook super netjes retour gekregen in een mooi tasje (uiteraard in een doos) Als je houdt van chique en minimalistisch dan zijn de minitials kettingen een echte aanrader!! Heel blij mee! Dank jullie wel! Liefs, S.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Saba, Bedankt voor de mooie recensie! Wat fijn om te lezen dat je de ketting snel terug had. Het is toch kaal zonder ketting ;). Hopelijk draag je de ketting met toevoeging met veel plezier. Never take it off. Liefs, Inge- Minitials

Saba K

26-08-2022 4

12 dagen geleden besteld en betaald, en nog steeds niet ontvangen. Zit nog in de post bij budbee. Slechte bezorgdienst.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Roeland, Bedankt voor je eerlijke recensie! We vinden het heel vervelend om te lezen dat Budbee zolang heeft gedaan over de levering. We hebben melding gemaakt van de vertraagde levering. In de Track & Trace code kan ik zien dat het pakket geleverd is. Hopelijk wordt ondanks de levering het sieraad met veel plezier gedragen. Liefs, Inge - Minitials

24-08-2022 10

Altijd bereikbaar via telefoon en whatsapp. Vriendelijke service ! Hartelijk dank!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eline, Bedankt voor je recensie! We zijn heel blij om te lezen dat je onze service zo goed vindt. We hopen ook dat je blij bent met de sieraden :). Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

23-08-2022 2

Drama met verzending! Was een cadeau! Werd eerst naar Zweden gestuurd en heb het een week te laat ontvangen! Bedankt voor het leuke cadeau!! Top man

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Nick, Laat ik voorop stellen dat we het heel vervelend vinden dat de armband niet op tijd geleverd is. In de Track & Trace code kan ik zien dat Budbee het sieraad op 10 augustus heeft ontvangen van ons (Minitials). We snappen zelf ook niet waarom dit pakket eerst naar Zweden is verzonden. Het label is namelijk verzonden naar het adres van de order.. We hebben hiervan uiteraard een melding gemaakt om dit in de toekomst te voorkomen. We hopen ondanks alles dat het cadeau in de smaak viel. Onze excuses voor het ongemak. Liefs, Inge - Minitials

Nick Van der wiel

23-08-2022 10

Mooie sieraden! Top service, behulpzaam en snelle veilige levering.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Anique, Bedankt voor je recensie. We vinden het erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze service en levering. Heel veel plezier met het dragen van de Drie Signature ketting. Liefs, Inge - Minitials

22-08-2022 10

Ketting voldoet aan de verwachting

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. Wat fijn om te lezen dat de ketting naar verwachting is. Hopelijk draag je de ketting met veel plezier. Never take it off. Liefs, Inge - Minitials

Ilse J

22-08-2022 2

In de bestelling en aflever instructies heb ik specifiek verzocht geen product of merknaam op de verpakking te hebben aangezien de aankoop een verrassing was voor mijn vrouw voor de geboorte van ons eerste kind. Jammer genoeg stond heel duidelijk Minitials op de verpakking en bij het aannemen van het pakje bij de deur was duidelijk wat erin zat. Jammer.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor u eerlijke recensie. Als eerst van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie eerste kind. Hopelijk gaat alles goed. Ik vind het heel vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de aflevering. Op de doos zelf staat het merk niet vermeld. Alleen op het label. Dit kunnen we helaas niet aanpassen. Dit is namelijk nodig voor een eventueel onderzoek bij de bezorgdienst. Dit hadden we moeten communiceren en daarvoor wil ik onze excuses aanbieden. We hopen ondanks de levering dat uw vrouw blij is met de ketting. Liefs, Inge - Minitials

19-08-2022 10

Prima service en supersnel geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We zijn blij om te lezen dat je blij bent met onze service :). Heel veel plezier met het sieraad. Liefs, Inge

Richard S

18-08-2022 10

Great service. Nice people.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Thanks for your review. We are glad to read that you are happy with the jewellery. Never take it off. With love, Inge - Minitials

18-08-2022 10

Ze maken van iedere aankoop weer een feestje!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Wat een leuke recensie! Dank je daarvoor. We proberen iedereen zo goed mogelijk. We zijn dan ook enorm blij dat ook deze aanknoop een feestje was. Liefs, Inge- Minitials

Janet M

18-08-2022 8

Product is prima, backoffice is super. Bezorging via een derde verloopt wel wat stroef en is ook niet makkelijk aan te passen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We zijn natuurlijk erg blij om te lezen dat je onze backoffice super vindt en blij bent met het sieraad. We vinden het erg jammer om te lezen dat de bezorging niet soepel verliep. We nemen dit intern mee en zullen dit ook doorgeven aan de bezorgdienst. Liefs, Inge - Minitials

17-08-2022 10

Vriendelijk geholpen! Lekkere koffie en truffel tijdens het wachten Super blij met mijn aankoop

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi, Bedankt voor je recensie. We zijn erg blij om te lezen dat je blij bent met de aankoop. Hopelijk wordt deze met veel plezier gedragen. Wachten is nooit leuk maar met een heerlijke kop koffie en truffel is het toch minder erg ;). Veel plezier met het dragen. Liefs, Inge - Minitials

Mr. S

Prachtige ketting!

16-08-2022 10

Durfde niet online te bestellen zonder het sieraad gezien te hebben dus naar de winkel gereden. Helaas kon mijn ketting niet meteen gemaakt worden dus werd opgestuurd. Als je eenmaal hebt gezien wat je krijgt duurt het wachten lang ;) Het pakketje werd via Budbee verstuurd. Ik was deze dag niet thuis. Kreeg een uur voor levering het bericht dat de ketting bezorgd zou worden. Ik moet hiervoor tekenen. Krijg vervolgens het bericht dat mijn pakket geleverd is bij de buren met de opmerking in de blauwe kliko. En dat voor een ketting van €300,- Dit moet niet kunnen. Gelukkig lag het pakketje er nog en ben super blij met mijn mooie ketting!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Cindy

Den Bosch

16-08-2022 8

Ik ben heel blij met mijn ketting met initialen. Wat ik jammer vind is dat ik de gepolijste versie heb genomen en dat de achterkant van de initialen ruw is waardoor mijn huid rood ziet bij het dragen. Liever had ik beide kanten gepolijst gehad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Katrien, Bedankt voor je eerlijke recensie. We zijn uiteraard blij om te lezen dat je blij bent met onze ketting. De achterkant van onze initialen wordt altijd mat gemaakt. Dit moet echter niet zorgen voor irritatie op de huid. We willen dit graag voor je oplossen. Je bent hiervoor van harte welkom bij ons in de winkel :). Liefs, Inge - Minitials

Katrien D’Hondt

15-08-2022 8

Eerste keer dat ik wat via de site heb besteld, eerst nog even telefonisch contact gehad. Keurige uitleg op mijn vraag over het bestellen van een cadeaubon.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi! Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te lezen dat je telefonisch prettig te woord bent gestaan. Hopelijk kan de gelukkige een mooi sieraad uitzoeken :). Liefs, Inge- Minitials

14-08-2022 10

Heel persoonlijk geholpen. Geen haast en hele mooie sieraden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Nico, Bedankt voor je mooie recensie! Wat ontzettend fijn om te lezen dat je de service in de winkel als persoonlijk hebt ervaren. We hopen dat je de sieraden met veel plezier draagt. Liefs, Inge - Minitials

Rhea K

Persoonlijk

30-07-2022 10

Ik vond de aandacht om iets uit te zoeken heel professioneel

Zou je Minitials aanraden: Ja

Gaby

Eindhoven

zeer klein sieraad voor veel geld

27-05-2022 2

als je op de website kijkt lijkt het een mooie ketting met een hartje en vingerafdruk. Maar bij ontvangst schrik je van hoe klein het in werkelijkheid is. Heel weinig goud voor veel geld.

Zou je Minitials aanraden: Nee

Connie

Capelle aan den IJssel

Ongelofelijk blij met mijn ketting!

26-05-2022 8

Ik kwam in de winkel om een tweede letter aan mijn ketting te laten plaatsen. Ik werd hartelijk ontvangen en werd snel geholpen. Ook was mijn dochtertje van bijna 2jaar erbij en zij kreeg ook haar eigen armbandje van de dame die ons hielp in de winkel. Dat was een leuke verrassing! Iets meer aanduiding over waar de winkel exact zit is misschien wel handig. Tussen de terrasjes valt het bijna niet op en loop je het snel voorbij.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Inge

Veghel

Fijne ervaring

24-05-2022 10

Ontvangen met een lekkere koffie. Er wordt veel tijd genomen om de klant de juiste keuze voor een sierraad te maken. Alle mogelijke opties worden voorgelegd.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jeroen

Nuenen

Mooi, snel geleverd

15-05-2022 10

Voor Moederdag een ketting voor mijn vrouw gekocht. Ze kwamen hem persoonlijk brengen om te zorgen dat het op tijd geleverd zou worden. Mooi sieraad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sven

Nieuwegein

Ge-wel-dig!

09-05-2022 10

Het is alsof je in een geweldige snoepwinkel komt. Zo veel mooie sieraden! De service is echt heel erg goed, ze nemen de tijd voor je!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Senead

Gemert

Prachtig sieraad van hoogwaardige kwaliteit.

04-04-2022 10

De ontvanger was erg blij met dit cadeau ter ere van de geboorte van onze dochter. Zou dit prachtige sieraad zeker aanraden. Bedankt voor de goede en snelle service!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Sacha, Bedankt voor je mooie recensie! Hopelijk gaat alles goed met jullie na de geboorte! Leuk om te lezen dat de ontvanger blij is met het cadeau. Geniet van elkaar! Liefs, Inge - Minitials

Sacha

Meijer

Top

20-03-2022 10

Erg blij met een echt mooi sieraad

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Andrea, Bedankt voor je recensie! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met het sieraad. Enjoy your Minitials and never take it off ;). Liefs, Inge - Minitials

Andrea

Eindhoven

topservice

14-03-2022 9

Ik draag al ruim 6 jaar lang minitials met veel plezier. Helaas was mijn ketting gebroken, maar de service was zo goed en vlot; ik was mijn ketting nog geen week kwijt met opsturen, repareren en terugsturen erbij. Allee let wel op de bezorging vanuit Budbee. Omdat het kostbaar is had ik gevraagd het te overhandigen. De bel ging wel, maar pakketje was op de stoep gegooid en meneer was al weg. Ik ben er nog achteraan gegaan en heb hem hierop aangesproken en toen begon hij over coronaregels. Nou die ging er bij mij niet in ;-) Hij wist dus niet of ik wel of niet thuis was.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eva, Bedankt voor je recensie! Wat vervelend om te lezen dat je ketting gebroken is. Gelukkig heb je ketting snel weer retour gekregen zodat je het weer kunt dragen. Ik vind het erg vervelend om te lezen dat Budbee niet heeft geleverd zoals afgesproken. Hiervan gaan we een melding maken want dit is niet de bedoeling. Onze excuses hiervoor. Enjoy your Minitials. Liefs, Inge

Eva van der Gijp

NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Snelle reparatie van gebroken kettinkje

14-03-2022 10

Bedankt voor het terugsturen van mijn geliefde sierraad. Het werd in een mooie doos en lief briefje aangeleverd. Super blij!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Norine, Bedankt voor je mooie recensie! Fijn om te lezen dat je het sieraad snel weer bij je was. Enjoy your Minitials! Liefs, Inge

Norine

Hilversum

Fijne service

06-03-2022 10

Prettige ontvangst en advies

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hanneke, Wat fijn om te horen, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Hanneke Henderikx

Goirle

Super!

04-03-2022 10

Onwijs leuk geholpen in de showroom, met alle liefde en geduld van de wereld. Zo fijn om “in real life” goed te kunnen zien wat wel en wat niet bij me past. Verder ben ik al jaren zeer tevreden over de kwaliteit van Minitials, net als de service.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kim, Ontzettend bedankt voor je mooie recensie. Fijn om te lezen dat je zo leuk geholpen bent bij ons in de winkel. Het is inderdaad fijn om alles in het echt te bekijken en passen. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Kim

Papendrecht

Persoonlijk en gewoon fantastisch

03-03-2022 10

Ik wou ontzettend graag een hartje met de afdruk van het pootje van mijn overleden herder.. uiteraard kan dat nooit een volledig pootje zijn, maar het minitials team heeft uit de afdruk meerdere stukjes genomen waarbij ze een aantal voorbeelden gemaakt hebben en ik hier uit mocht kiezen. Werkelijk niets is te veel, hierna op locatie is het hartje gevuld met een aantal hondenharen, zo draag ik haar altijd bij me! De service en ook kwaliteit is super!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Lisa, Bedankt voor je recensie. We denken graag mee met onze klanten. Zo speciaal dat we dit voor je hebben mogen doen. Hopelijk draag je de ketting met plezier. Op deze wijze is jouw overleden herder altijd bij je. Never take it off! Liefs, Inge - Minitials

Lisa

Weert

Goed geholpen

27-02-2022 10

Fijn personeel, gezellige sfeer, zeker de moeite waard om een keer terug te komen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Irene, Bedankt voor je mooie recensie. Wat leuk om te lezen dat je fijn geholpen bent in onze winkel. Wie weet tot snel! Liefs, Inge - Minitials

Irene

Eindhoven

Mooie producten en perfecte service

17-02-2022 9

Vriendelijk personeel in Eindhoven. Je wordt fijn geholpen.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Hicham, Fijn dat je een fijne ervaring hebt gehad bij Minitials, bedankt voor review! Liefs, Britt

Hicham

Den Bosch

Geweldige service

17-02-2022 10

Fijne snelle service precies zoals gevraagd heel neutraal!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Roald, Fijn dat je een goede ervaring hebt met Minitials! Liefs, Britt

Roald

Helmond

Goede service en snelle levering

11-02-2022 10

Heel erg tevreden met Minitials. Bestelde ketting bleek toch te klein, kon makkelijk worden geruild. 1e en 2e herlevering ging ook super snel.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Eelco, Fijn dat je een fijne ervaring met Minitials hebt gehad en dat alles naar wens is, bedankt voor je review! Liefs, Britt

Eelco

Amsterdam

Prachtige sieraden en een super service!

09-02-2022 10

Al een aantal jaar in het bezit van een mooie witgouden ketting met initials/symbols. Afgelopen kerst een sparkle snake erbij gekocht, deze was niet helemaal naar wens (ik ben een perfectionist) maar deze geweldige dames hebben met veel liefde en geduld een nieuwe ketting gemaakt welke wel perfect is. Het heeft wat geduld en moeite van beide kanten gekost maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen. 5 sterren service. Bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Kirsten, Wat een lieve review! We gaat door totdat jij als klant tevreden bent, enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Kirsten

Breukelen

Matig

04-02-2022 5

Ontvangst: net of ik niet verwacht was terwijl ik wel een afspraak had Product: 1e versie waren letters verkeerd om gezet. Oeps foutje. 2e versie: nogmaals letters verkeerd om gezet met uitleg erbij waarom Ik kon een 3e versie thuis gestuurd krijgen, daar durfde ik niet op te gokken. Uiteindelijk 1e versie genomen. Sieraad is heel mooi (maar niet zoals ik het wilde maar dat bleek moeilijk te maken. Dat had meteen verteld kunnen worden. )

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi AM, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je geen goed gevoel hebt overgehouden aan het bezoek aan onze winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling, onze oprechte exuses hiervoor. Met of zonder afspraak ben je altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Hopelijk kun je het sieraad nog met veel plezier dragen. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

AM

Eindhoven

Geweldige service!

03-02-2022 10

Mijn ketting was gebroken... ik vond het super netjes dat ik het op kon sturen en het buiten de verzendkosten kosteloos gemaakt werd. Perfecte service. Daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. Heel fijn!!!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Gaby, Bedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat je onze service fijn hebt ervaren. Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Jill - Minitials

Gaby

Oud gastel

Mooie ring maar belofte van hoodie niet nagekomen

30-01-2022 7

Ik ben blij met het cadeau wat ik bij jullie gekocht heb maar op het moment van bestellen stond er een bammer op jullie site dat er een hoodie bij een bestelling van 300 euro zou zitten maar die is niet meegestuurd en jullie klantenservice meldde dat die actie voorbij was. Dan moet je de banner niet laten staan. Dat vind ik niet kunnen. Verder was de ring mooi

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Gijs, Allereerst bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je blij bent met de Baby Entangle Ring! Onze hoodie actie was van 06 t/m 24 december, dit hebben we gecommuniceerd op onze website en social media kanalen. De banner van onze campagne " Your heart is my home" heeft de hele decembermaand nog live gestaan omdat dit onderdeel was van onze december campagne en hierdoor nog steeds van toepassing was. De hoodie's zijn na het eindigen van onze kerstactie nog steeds een product dat via onze website besteld kan worden. Naar onze mening hebben wij de hoodie actie zo duidelijk mogelijk doorgecgmmuniseerd naar al onze klanten. We vinden het daarom ook erg vervelend om te horen dat je dit niet zo ervaren hebt. Enjoy your Minitials! Liefs, Jill - Minitials

Gijs tordoir

Velsen zuid

Super geholpen! En blij met het resultaat

27-01-2022 10

Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je en goed advies ! Super bedankt voor mijn persoonlijke ring van mijn mooiste wonder ❤️

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Chiara, Wat fijn dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad bij Minitials! De tijd nemen voor ieder persoon staat bij ons voorop, super fijn dat je zo tevreden bent. Liefs, Britt

Chiara Ouchene-Nanarjain

Helmond

Mooi verpakking en snelle levering

25-01-2022 10

Stijl vol en voor iedereen leuk !!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Reactie van Minitials

Hi Marjo, Enjoy your Minitials and never take it off! Liefs, Britt

Marjo

Heerlen

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×