Reviews

Klanten beoordelen ons met een

9.6
Schrijf een review
Aantal beoordelingen: 161

Doen wat ze zeg zeggen

23-01-2021 8

We hebben in corona tijd iets van de website besteld, helaas viel dit kleiner uit dan we dachten(vandaar geen vijf sterren) Verder prima service en afhandeling van je retour

Zou je Minitials aanraden: Ja

Paul

Alkmaar

Enórm blij mee!

21-01-2021 10

Wat een prachtige sieraad, de twee letters van de voornamen van mijn geliefde echtgenoot in glanzend witgoud. Ik ben er geweldig blij mee en trots dat ik hem nu altijd dicht bij m’n hart draag. Hij heeft me hier zó mee verrast! Hij heeft het kettinkje bij me omgedaan en ik doe ‘m nooit meer af! Dank jullie wel voor dit prachtige sieraad.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Yvonne

Terborg

Mooi product, geweldige service

21-01-2021 10

Nu voor de kerst een bestelling gedaan, en deze kwamen ze persoonlijk bezorgen. Top. Nadien een afspraak gemaakt voor het eraan zetten en is meteen weer terug gebracht naar de originele staat (was wat uitgedragen)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Hans

Geldrop

Een prachtig aandenken

18-01-2021 10

Goede ervaring. Binnen een aantal dagen al thuis bezorgd. Super leuk ingepakt. Heel blij met de ketting, elke dag de letter van mijn dochter bij me.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Winy

Neer

Prachtig!

15-01-2021 10

Armbandje besteld voor de verjaardag van mijn mama, kwam supsersnel aan in een prachtige verpakking! Satijnen koordjes nog mooier in het echt (mooie felle kleuren!) en het goud is ook prachtig. Het was even sparen, maar het is het waard.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Lotte

België

Service top! Product viel beetje tegen

14-01-2021 8

Reactie, verzending, online afhandelen allemaal Goed en snel! De Benji valt qua grote erg tegen! Best heel klein. Oogt op de site groter. Mooi geleverd in een doosje met tasje erbij. Een cadeautje om uit te pakken!

Zou je Minitials aanraden: Nee

Vivian

Diemen

Mooie sieraden en goede service!!

13-01-2021 9

Ondanks de lockdown, goede afspraken kunnen maken over mijn wensen en veilig kunnen ophalen. Weer een heel mooie armband. Erg blij mee

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jolanda

Eindhoven

Super leuke dingen

09-01-2021 10

Heb er al verschillende juwelen van en doe ze dag en nacht aan. Super herverdeling

Zou je Minitials aanraden: Ja

Eveline

Lanaken

Top service

08-01-2021 10

Zeer goed en snel geholpen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Sonny

Maastricht

Top service!

06-01-2021 10

Voor mijn verjaardag drie ringen gekregen die helaas net iets te groot waren. Aangezien de ringen gepersonaliseerd waren, kon ik ze niet ruilen. Langs de minitials winkel geweest en ze konden gelukkig een maatje vergroot worden. Een weekje later kreeg ik de ringen per aangetekende post weer terug. Ze passen nu perfect en je ziet er niks van, heel blij mee :) Top service en sowieso ontzettend mooie sieraden!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jody

Hengelo

super

04-01-2021 10

Mijn wens was om een ketting aan mijn dochter te geven van Minitials. Dit is geheel volgens wens gegaan en de mensen van het bedrijf hebben me tot de laatste vragen perfect een keuze kunnen laten maken. Om de kerst drukte te vermijden en hun klanten te bieden "het cadeau "voor kerst is het afgeleverd door hun eigen vervoer. Als kers op de taart stond er ook nog een klein kerstboompje voor de deur. Zeer tevreden.

Zou je Minitials aanraden: Ja

A.M.A Nooijen

Heesch

Wat een service!

04-01-2021 10

Wederom goed geholpen met het vinden van mijn juiste sieraden, denken mee en zijn erg service gericht. Altijd een genot om te komen

Zou je Minitials aanraden: Ja

Jessica

Veldhoven

Geweldig!

03-01-2021 10

Prachtige sieraden met mooie betekenis naar eigen idee in te vullen. Ik draag mijn kettingen en armbanden altijd en het blijft mooi. Ook de service is goed, reactie via de mail is snel en denken goed mee. De bezorging voor de kerst was super en speciaal.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Stephanie

Koog aan de zaan

Fantastisch

03-01-2021 9

Geweldig! Dat uitbreiding van mijn Minitials verzameling een kettinkje besteld ook een voor mijn moeder. Vlak voor de kerst en alles nog op tijd voor de kerst geleverd. Contact per mail of app altijd correct en snel. Echt een top bedrijf!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Marleen Hak

HELLEVOETSLUIS

Perfect!

03-01-2021 10

De service was top! De ketting was perfect, super mooi.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Joris

's-Gravenhage

Product is top service was geweldig!

03-01-2021 10

Het snelle schakelen en toch nog leveren voor kerst terwijl we een gepersonaliseerd kettinkje besteld hebben. Team Minitials heel erg bedankt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Paul

Venlo

Fantastisch

03-01-2021 10

Al jaren tevreden klant, keer op keer zeer te reden en zeer goede service

Zou je Minitials aanraden: Ja

Svenja

Merkelbeek

Mooie sieraden en super service!

03-01-2021 10

-

Zou je Minitials aanraden: Ja

Michelle

Kerkdriel

Wauw

03-01-2021 10

Prachtige ketting, maar ook geweldige service, een een onderneming gerund door vrouwen met een passie voor hun vak! Hoe leuk is het om niet alleen een mooie sieraad te hebben maar het ook te kopen bij een bedrijf wat je blij maakt!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Nina

Bussum

Super service en advies

01-01-2021 10

Heel goed geholpen door de dames. Mooie sieraden en een enorm blije en verraste vrouw :-)

Zou je Minitials aanraden: Ja

Daniel

Woudrichem

Uitstekend

01-01-2021 10

Het cadeau is persoonlijk afgeleverd aan de deur . Totaal niet verwacht en het extra presentje in de vorm van een mini kerstboom is zeker goed ontvangen door mijn dochtertje van 6 . Ze heeft nu een hele stoere nachtlampje .

Zou je Minitials aanraden: Ja

Zine

Helmond

Prachtig persoonlijk sieraad en top service

01-01-2021 10

Ik had een speciaal symbool besteld, wat niet bij de standaard symbolen stond. Geen probleem, het werd voor me getekend. Ik bestelde het armbandje en al een paar dagen later werd het gebracht. Prachtig ingepakt. Heel erg blij mee! Ik denk dat dit het begin is van een verzameling.

Zou je Minitials aanraden: Ja

Ellen

Someren

Super

01-01-2021 10

Heel tevreden, snelle service, grote bereidheid om je te helpen bij het uitzoeken van een sieraad. Daarnaast hele mooie kwaliteit sieraden. Top! Aanrader

Zou je Minitials aanraden: Ja

Eva

Bergeijk

Heel blij mee

01-01-2021 9

Goede service, eigen bezorging nog net voor Kerst en met een kleinigheidje erbij! De ketting is ook heel mooi dus hopelijk heb ik er lang plezier van <3

Zou je Minitials aanraden: Ja

Marissa

Alkmaar

Uitstekend

01-01-2021 10

Hele goede service, makkelijk te bereiken via WhatsApp en Instagram en dan ook nog een snelle reactie! Snel geleverd dus al met al: top ervaring!

Zou je Minitials aanraden: Ja

Rowan

Dordrecht

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

In verband met de lockdown is onze winkel gesloten voor fysieke afspraken. Je kunt wel een afspraak inplannen om met ons te (video)bellen. Onze winkel is wel geopend voor reparaties.

Afspraak inplannen