Vacature social media content marketeer

Social Media content marketeer

Vind jij het leuk om voor het toonaangevend sieradenmerk Minitials te werken? En ben jij helemaal thuis in Google Analytics/Adwords/SEO, Facebook , Instagram, Pinterest en YouTube en weet jij hoe je onze originele content kan delen op deze social media kanalen om onze diverse doelgroepen te bereiken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren Social Media Marketeer die perfect raad weet met onze mooie content.

Wat ga je doen? 

Het managen van het google Adwords/Analytics account van Minitials. Het managen van het Facebook en Instagram advertising account. Contentstrategie opzetten, creatieve content creëren, ontwerpen en bedenken van social media posts en berichten voor verschillende platformen zoals Facebook, Youtube en Instagram. Je houdt alle social media-innovaties in de gaten en handelt zo snel mogelijk indien zo’n innovatie relevant is voor ons merk Minitials.

Wat zoeken we in jou? 

Met jouw enthousiasme en creatieve skills weet jij perfect het Minitials gevoel uit te dragen. Je bent secuur, goed in plannen en je weet je goed in te leven in de doelgroep van Minitials.

  • Je hebt minimaal 2-5 jaar werkervaring in de richting Online Marketing
  • Je hebt kennis van Google producten en social media tools (must)
  • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden
  • Je hebt ervaring met Adobe Photoshop (pre)
  • Je bent enthousiast, creatief en hebt affiniteit met sieraden, fashion en lifestyle
  • Je bent authentiek en origineel
  • Je bent proactief en voor geen enkele uitdaging bang
  • Je kunt goed omgaan met verantwoordelijkheden
  • Je woont in de omgeving van Eindhoven (pre)

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt te werken in een gezellig en creatief team, de sfeer is zeer informeel, waar resultaten tellen. We zijn na 7 jaar nog steeds sterk groeiende en hebben grote ambities. Daarin ligt een grote rol weggelegd voor jou. In onze gezellige winkel is ruimte voor elk aspect van Minitials, productie, online verkoop, serviceverlening en persoonlijk klantencontact. Aan jou de uitdaging om deze sfeer online door te voeren.

Over Ons

Voor jezelf, om een geboorte te vieren, altijd iets van je dierbare bij je te dragen of om een bepalend moment of mijlpaal in je leven te vieren. Minitials opgericht in 2011 door Marloes Engel & Marshia Tijssen. Twee jonge moeders die met volle teugen van het leven genieten.

Minitials is all about love en dat is terug te zien in onze werkwijze. Het motto is originaliteit en  authenticiteit waarbij kwaliteit, persoonlijkheid en service voorop staan.

De sieraden van Minitials worden custom made op bestelling gemaakt. Ieder stuk is uniek en vervaardigd uit de meest hoogstaande kwaliteit materialen; 18 karaat goud, diamanten en edel stenen. Kettingen, oorbellen, ringen en armbanden zijn voorzien van één of meerdere initialen, symbolen, vingerafdrukken of spreuken.

Minitials opereert wereldwijd via de website en op Europees niveau via ons dealer netwerk.

Een ieder die ooit lief heeft gehad zal zich met ons prachtige merk kunnen identificeren.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur ons dan je motivatie of loop even binnen in onze winkel! 

Laat ons weten waarom jij de persoon bent die wij zoeken!

Soort dienstverband: Parttime/fulltime in overlegSave & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved and you'll be given a link. You, or anyone with the link, can use it to retrieve your Cart at any time up to 60 days after creating the link.
Back Save & Share Cart
Your Shopping Cart will be saved with Product pictures and information, and Cart Totals. Then send it to yourself, or a friend, with a link to retrieve it at any time up to 60 days after creating the link.
Your cart email sent successfully :)