Vijf Extra Koordjes

10,00

Met de Minitials Vijf Extra Koordjes kun je de koordjes van jouw huidige satijn armband(en) vervangen. Deze service is specifiek voor onze bestaande Minitials klanten. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Het materiaal van onze armbanden (Nylon en Satijn) is erg duurzaam en je kunt je armbanden dag en nacht dragen. Toch kunnen de koordjes slijten. Als dit gebeurt, adviseren we om je koordjes te vervangen. Kies het type koord (Satijn of Nylon) en de dikte (1,5 mm of 2 mm) en je favoriete kleuren. Elk koord kost €2,- en het minimum bestelaantal is vijf koordjes. We rekenen geen verzendkosten. Indien de gekozen kleur niet voorradig is, voegen wij een alternatieve kleur toe (die het dichtst in de buurt komt).

Samen met de koordjes ontvang je onze knoopbeschrijving: “How to tie the knot”. Als je moeite hebt met knopen of een vraag hebt, neem dan contact met ons op.

We verwerken en verzenden de koordjes bestelling slechts 1 keer per week.
Dit is een serviceproduct voor onze bestaande Minitials klanten, retourneren is derhalve niet mogelijk.


			

Verwerkingstijd: 5-7 werkdagen

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Reviews

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

Update 1 augustus 2021: Wij willen iedere klant persoonlijke aandacht geven en nemen hier graag de tijd voor. Daarom hebben wij besloten om nog steeds op afspraak open te blijven om lange wachtrijen te voorkomen. Mocht je toch zonder afspraak naar de winkel willen komen dan ben je zeer zeker welkom. Hebben wij een plek vrij dan wordt je met liefde en plezier geholpen! Als de agenda vol is zullen we je vriendelijk vragen om een afspraak in te plannen via onze online agenda.

Afspraak inplannen