Vijf Extra Koordjes

10,00

Met de Minitials Vijf Extra Koordjes kun je de koordjes van jouw huidige satijn armband(en) vervangen. Deze service is specifiek voor onze bestaande Minitials klanten. Scroll naar beneden voor meer informatie.

Het materiaal van onze armbanden (Nylon en Satijn) is erg duurzaam en je kunt je armbanden dag en nacht dragen. Toch kunnen de koordjes slijten. Als dit gebeurt, adviseren we om je koordjes te vervangen. Kies het type koord (Satijn of Nylon) en de dikte (1,5 mm of 2 mm) en je favoriete kleuren. Elk koord kost €2,- en het minimum bestelaantal is vijf koordjes. We rekenen geen verzendkosten. Indien de gekozen kleur niet voorradig is, voegen wij een alternatieve kleur toe (die het dichtst in de buurt komt).

Samen met de koordjes ontvang je onze knoopbeschrijving: “How to tie the knot”. Als je moeite hebt met knopen of een vraag hebt, neem dan contact met ons op.

We verwerken en verzenden de koordjes bestelling slechts 1 keer per week.
Dit is een serviceproduct voor onze bestaande Minitials klanten, retourneren is derhalve niet mogelijk.


			

Verwerkingstijd: 5-7 werkdagen

Verzendtijd per locatie:
Nederland = 1 – 2 werkdagen
Europese Unie en Verenigd Koninkrijk = 5 werkdagen
Klik hier voor overige landen

Stay in touch

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief voor exclusieve content!

Je maakt gebruik van een oude webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet door uw webbrowser worden ondersteund Update mijn webbrowser

×

Minitials Winkel Afspraken

In verband met de lockdown is onze winkel gesloten voor fysieke afspraken. Je kunt wel een afspraak inplannen om met ons te (video)bellen. Onze winkel is wel geopend voor reparaties.

Afspraak inplannen